Økonomer til Economics & Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Er du en skarp økonom – nyuddannet eller mere erfaren – som også vil have ansvar for at lede komplekse projekter, for eksempel inden for grøn omstilling og samfundsøkonomisk og finansiel beslutningstagning? Kan du skabe og vedligeholde gode relationer og har du forståelse for kundernes omskiftelige behov? Og er du en erfaren projektleder eller specialist med et stort drive? Så bliv del af ét af Danmarks største fagmiljøer for økonomer i COWI, Economics & Management.

BLIV EN DEL AF VORES ECONOMICS & MANAGEMENT-AFDELING I LYNGBY
I Economics & Management bliver du en del af COWIs Planning & Economics division. Economics & Management tæller omkring 100 dygtige eksperter, der sikrer vores kunder et forspring i at tage beslutninger for fremtiden. Det gør vi ved at vende problemer, dilemmaer, viden og data til muligheder og bedre beslutninger. Opgaverne står i kø for at blive løst, og derfor søger vi økonomer – nyuddannede såvel som mere erfarne til afdelingen.

UDBYG DIT POTENTIALE PÅ ET HOLD AF INTERNATIONALE EKSPERTER
I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og arbejde tæt sammen med andre dygtige økonomer og fagfolk inden for miljø, energi, transport og byudvikling. Din fornemste opgave på holdet vil være at lede eller deltage i projekter og rådgive vores kunder. Du vil have stor indflydelse på at forme din stilling og dine arbejdsopgaver.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe grundlag for fremtidens samfund. I samarbejde med dine kolleger udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer ved at være en del af vores danske og udenlandske projekter.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder.
Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller med et resultatorienteret mindset og med fokus på høj faglig kvalitet, grundighed og forretningsforståelse. Vi forventer, at du også kan arbejde selvstændigt med det nødvendige overblik til at planlægge, styre og afslutte dine projekter og delopgaver.

Derudover har du:

  • Erfaring som konsulent/ i konsulentbranchen
  • En uddannelse som økonom (f.eks. cand.polit., cand.oecon., cand.scient.oecon.)
  • Stærke dansk- og engelsksprogkompetencer
  • Hvis du er senior, et stærkt netværk i markedet.

Vi arbejder bl.a. med følgende værktøjer, og det er en fordel, hvis du også har erfaring med dem: Excel, Python og Tableau/PowerBI.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt sektionsleder, Vibeke Forsting i Economics & Management på tlf. +45 5640 1220
eller afdelingschef, Thor Möger Pedersen i Economics & Management på tlf. +45 5640 4012.

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Kongens Lyngby
  • Lørdag den 04. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2