Projektøkonom til Campus Service

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Har du lyst til at være økonomisk sparringspartner på entreprise- og byggeprojekter?

Til DTU Campus Service søger vi en projektøkonom med interesse for bygge- og anlægsprojekter, samt økonomistyring af drift og vedligehold af DTU´s ca. 600.000 m² bygninger og faciliteter.

Du skal understøtte ledelsen med økonomistyring, rapporter og analyser
Campus Service (CAS) er en Facilities Management organisation der leverer service, drifts- og vedligeholdelsesopgaver, samt varetager udbygning og renovering af hele DTU’s bygningsmasse. Både drifts-, nybyg- og renoveringssager er organiseret i projekter, som økonomistyres af en sektionsleder eller projektleder i et tæt samarbejde med deres projektøkonom.

Du skal fungere som økonomisk samarbejdspartner, som i fællesskab med projektleder eller sektionsleder, kan tilføre overblik, opdatering af systemer og skabe merværdi til projekterne. Du skal kunne samarbejde og kommunikere på strategisk såvel som operationelt niveau. Derudover vil der være en række opgaver i relation til analyser, prisberegninger, businesscases, markedsundersøgelser og ledelsesrapportering.

Du vil naturligvis få en grundig indføring i arbejdsgange og processer, og vi forventer, at du kan tilføre viden og/eller erfaring inden for området, samt at du motiveres af selvstændigt at kunne tage ansvar for dine opgaver. Vi er pt. ved at implementere et nyt ERP system, DTU Fusion, hvor det forventes at du ligeledes bidrager med at skabe de bedste forudsætninger for vores samlede økonomistyring.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Fungere som økonomisk sparringspartner på nybyg- og renoveringsprojekter
  • Bidrage til udarbejdelse af kvartalsprognoser, årsopgørelser og ledelsesrapporter
  • Inddatering samt løbende vedligeholdelse af projektbudgetter og prognoser i ERP-systemet
  • Udarbejde finansierings- og ejendomsværdimodeller samt bidrage til forretningsudvikling på ejendomsporteføljen
  • Udarbejdelse af Business Cases ved større projekter
  • Sikre korrekt kontering samt overholdelse af moms og afskrivningsregler m.m.
  • Bistå projektlederne med udarbejdelse af nødvendige rapporter og analyser


Vi forventer at du:

  • Har en relevant økonomisk uddannelse (AC)
  • Har gode analytiske evner
  • Er en udadvendt person med gode samarbejdsevner og god situationsfornemmelse
  • Er nysgerrig af natur og tager ansvar for, og følger op på opgaver
  • Har stærke IT kundskaber, særligt inden for Excel
  • Har lyst til at udvikle og dele din viden og erfaring inden for økonomistyring i bygge- og anlægsprojekter, samt drifts- og vedligeholdelsesopgaver
  • Er god til at formulere dig på skrift og i tale


Du har en struktureret og metodisk tilgang til dine opgaver. Det er vigtigt for dig at have styr på tingene, og du trives med at arbejde struktureret og overholde deadlines. Du er analytisk, og selvom du er detaljeorienteret, formår du også at holde overblikket. Du har måske allerede nogle års erfaring som businesscontroller eller lignende og en relevant økonomisk uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Har du erfaring fra bygge- og ejendomssektoren vil det være et yderligere plus.

Hvad tilbyder vi dig

En arbejdsplads i udvikling med gode kollegaer og god variation i opgaverne. Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit eget arbejde, mulighed for fleksibel arbejdstid samt gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling.

Med placering i sektionen CAS Portefølje- og Økonomistyring, med reference til sektionslederen, bliver du tæt forbundet med resten af de administrative teams i CAS. Sektionen består af jurister og økonomer, som yder support til CAS og DTU inden for økonomi, entrepriseudbud og ejendomsforvaltning.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomsten for Akademikere i Staten. Stillingen skal besættes hurtigst muligt og senest 1. januar 2023.

Din arbejdsplads vil være på DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest mandag den 28. november 2022. Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte CAS Portefølje- og Økonomistyring, Max Hunger på 2625 5016.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Med ca. 200 ansatte er Campus Service en af DTU’s 8 teknisk administrative koncernstabe. Campus Service har til formål at udvikle, drive og vedligeholde DTU’s bygningsmasse, arealer og faciliteter, samt varetage indvendigt vedligehold og tilsyn med de derudover lejede DTU arealer og faciliteter. Målet for Campus Services virksomhed er, at DTU’s bygninger, omgivelser og faciliteter er attraktive for de ansatte og studerende, men også at borgere, virksomheder og lokalsamfund anser DTU og DTU’s faciliteter som et aktiv, man meget gerne benytter og samarbejder med.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 28. november 2022

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Ølstykke

    Økonomi elev til Minerva Imaging Økonomi elev til Minerva ImagingVil du være en del af en virksomhed i rivende vækst, som udvikler metoder indenfor kræft forskning? Hos os kan du blive en del af et..
    • Økonom
    • Ølstykke
    Få mere info
  • Økonom i Frederikssund

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3600 Frederikssund
    • Økonom
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som økonomer
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0