Rekrutteringsfirma

Medarbejder til Økonomi med Taltalent, Troværdighed og Tempo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

For vores kunde Jasa Company/Maskinfabrikken Eskimo søger vi erfaren og dygtig økonomimedarbejder

Så hvis du kan nikke genkendende til nedenstående, vil vi meget gerne høre fra dig:

  • Har du erfaring med alle opgaver inden for finans-/kreditor- og debitorbogholderi?
  • Kender du proceduren ved rapportering, opfølgning og indberetninger lige så godt som din egen bukselomme?
  • Og har du mod på at tage ejerskab for den daglige økonomistyring for et selvstændigt selskab i koncernen?

Vi er et lille team, der arbejder tæt sammen og støtter hinanden, og der er behov for en kollega, der kan være med til at eksekvere på alle regnskabsopgaver for ét af seks selskaber i koncernen.

OM JASA COMPANY & MASKINFABRIKKEN ESKIMO

Jasa Company er en handelsvirksomhed der sælger produkter til byggesektoren i Danmark, Norden og EU. Vi har et bredt varesortiment inden for beslag, dørgreb, låse/nøgler med tilbehør samt cylindre og reservedele.

Maskinfabrikken Eskimo producerer kvalitetsværktøj til professionelle håndværkere og alle produkter produceres i Danmark, fordi kvalitet i alt hvad vi laver, er helt afgørende

Eskimo er den største leverandør af murerværktøj til det danske marked og den position fastholdes ved kontinuerlig udvikling af produkter og løsninger til vores kunder.

OM STILLINGEN

Du bliver en del af et team med en flad struktur, hvor alle er involveret i planlægning og relevante beslutninger, og du får selvstændigt ansvar for økonomifunktionen for Maskinfabrikken Eskimo ApS med daglig håndtering af alle opgaver indenfor finans-, kreditor- og debitorbogholderi. Du kommer til at bruge omkring 80% af din tid på Eskimo og den resterende del på regnskabsopgaver for koncernens øvrige selskaber.

Det selvstændige ansvar omfatter års-/månedsafslutning, herunder afstemning, periodiseringer, royalty, bonus og budgetopfølgning samt rapportering til direktionen. Du vil også være back-up på lønbehandling, ligesom du håndterer pension, ferielovgivning og overenskomst for området (Dansk Metal). Dertil kommer lønrefusion, sygdom og fravær og indberetninger til Dansk Statistik og offentlige instanser. Du er ligeledes en aktiv del af budgetlægningsfasen og i forbindelse med klargøring af materiale til revision - Og alt sammen sker i tæt samarbejde med dine kolleger i organisationen og regnskabsafdelingen.

Der er altid rigeligt at se til, men samarbejde, kommunikation og et godt arbejdsmiljø prioriteres meget højt, så du er aldrig alene, og du bliver en del af et team, hvor de ved, at det er rigtigt og sundt at bevare det gode humør og huske at grine sammen - også når alting pludseligt vender på hovedet og planerne for i dag, må ændres.

Teamet er rigtig gode til at hjælpe hinanden, så vidensdeling, kollegial sparring og kommunikation med resten af organisationen er vigtige elementer i hverdagen og i teamet.

OM DIG

Du har erfaring med økonomi og regnskab fra en lignende stilling, bogholderifunktion eller revisionsbranchen, og hvis du har arbejdet i både C5 og NAV 365, er det en fordel - Erfaring med C5 er dog et krav.

Du arbejder effektivt i hele MS Office Pakken, men især med Excel, og du er vant til at opfatte økonomiafdelingen som en servicefunktion for resten af organisationen.

Du ønsker at være med på et hold, hvor din faglighed er i høj kurs og hvor dit personlige bidrag gør en forskel. Du er grundig, systematisk og detaljeorienteret, og det falder dig helt naturligt at følge alle dine opgaver til dørs - fordi du ved, at økonomi er rygraden, i alt hvad vi foretager os.

Du vil gerne være en del af virksomhed og en kultur, hvor du har mulighed for at blive udfordret fagligt, og du motiveres af, at kunne tage ansvar for flere opgaver, efterhånden som du får indblik i eksisterende forretningsgange og kendskab til muligheder og udfordringer inden for dit ansvarsområde.

INTERESSERET?

Hvis du allerede nu ved, at det her er den helt rigtige udfordring for dig i dit nye job, vil vi meget gerne modtage dit CV og en motiveret ansøgning på linket herunder, hvor du fortæller os lidt om, hvordan du kan bidrage og gøre en positiv forskel som vores nye økonomimedarbejder.

Du bliver en del af en organisation, hvor der er højt til loftet, mulighed for personlig og faglig udvikling, og vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Lystrup

Lignende jobs

  • Bliv vores nye finansbachelorpraktikant i Aarhus

    Drømmer du om en praktikplads i den finansielle sektor, hvor dit drive og initiativ kan skabe forandringer? Så grib muligheden og bliv en del af vores fællesskab.Hos os i [xxxxx] har du muli..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Er du vores næste finansielle rådgiver - med sans ...

    Har du nogensinde tænkt, "Kunne jeg ikke godt bruge en arbejdsplads, hvor jeg både kan udvikle mine faglige evner OG få et godt grin med mine kollegaer?" Så læs videre, for vi leder efter dig!.
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • ØKONOMIASSISTENT - FULDTID eller DELTID

    ØKONOMIASSISTENT - FULDTID eller DELTID Er du motiveret for at arbejde med en bred række opgaver indenfor økonomi og administration? Har du en serviceminded og professionel tilgang til dine o..
    • Økonom
    • Hedensted
    Få mere info
  • Økonom i Århus C

    Erhvervshus Midtjylland søger en økonomiassistentHar du styr på tal og lyst til at arbejde i en dynamisk økonomiafdeling? Er du klar til at tage ansvar for bogholderi, lønadministration og proj..
    • Økonom
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Lystrup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0