Økonomikonsulent til Økonomisektoren

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Maribo

Deler du vores interesse og glæde for økonomi og har du lyst til at være en del af Team Økonomiservice? Så har du nu muligheden for at komme med på holdet!

Team Økonomiservice er på udkig efter en engageret kollega, der har lyst til at bidrage til, at vi løbende udvikler og effektiviserer vores økonomiopgaver til gavn for hele organisationen.

Økonomisektoren har en bred og spændende opgaveportefølje
Som økonomikonsulent i Team Økonomiservice vil du få et bredt opgavefelt. Du skal betale regninger og deltage i automatisering af opgaven med betaling af regninger. Du vil indgå i forskellige controller-grupper på tværs af teamet og du vil løbende deltage i implementering af nye systemer hos vores brugere, som f.eks. udlægsapp til kommunens decentrale områder.

Det er derfor en fordel, at du har let ved at samarbejde og er parat til at yde en god service til alle vores samarbejdspartnere. Du vil i dit samarbejde opleve at få en både servicerende og kontrollerende funktion i organisationen.

Vi søger efter en motiveret kollega, der er vant til at løse opgaver selvstændigt, men også nyder den sparring og de fordele, som man får ved samarbejde. Vi vil hele tiden forsøge at gøre arbejdet lidt bedre og lidt mere effektivt ved optimal udnyttelse af kommunens IT-systemer.

Vi er en arbejdsplads med et uformelt arbejdsmiljø – vil du være med?
Du vil indgå i et team bestående af 12 dedikerede medarbejdere, som alle står klar til at tage godt imod dig. Hos os får du frihed under ansvar og god mulighed for at planlægge din egen tid. Derfor tilbyder vi eksempelvis mulighed for hjemmearbejdsdage.

Vi sætter pris på, at du:
  • har en kontoruddannelse
  • har erfaring inden for kommunal økonomi og meget gerne KMD Opus
  • er god til tal og har kendskab til Excel
  • forstår at opbygge gode relationer og indgå i samarbejde med kolleger
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Tæt samspil med ledere og medarbejdere i organisationen
Økonomisektoren sikrer, at kommunens daglige, økonomiske administration fungerer betryggende, sikkert og effektivt. Vi arbejder i et tæt samspil med ledere og medarbejdere i organisationen om løsninger på kommunens økonomiske opgaver og udfordringer, og vi udvikler kvaliteten og effektiviteten i den økonomiske styring – både på centralt og decentralt niveau. Sektoren er opdelt i fem teams: Økonomisk sekretariat, Team Økonomiservice, Team for Ældre, Sundhed, Social og Arbejdsmarked, Team for Børn, Kultur og Teknik samt Indkøbsteam.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Lyder stillingen som noget for dig?
Hvis du har lyst til at være en del af et fantastisk team, så send endelig en ansøgning og dit CV til os senest den 15. december 2021. Vi forventer at afholde samtaler mandag den 20. december 2021. Tiltrædelse pr. 1. februar 2022. Hvis du har eventuelle spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Lone Brylle tlf. 54 67 67 24.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Maribo
  • Onsdag den 15. december 2021

Lignende jobs

  • Uopfordret ansøgning, Finanssektoren

    Som anført på vores hjemmeside, modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. For at give vore kandidater en god service, og som led i at vi overholder Den Europæiske Persondata forordning (GDPR),.
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomikonsulenter til Naturens Rige

    I Ringkøbing-Skjern Kommune er vi her for borgerne. I Økonomi er det vores opgave at "holde styr på pengene" og støtte lederne i deres økonomistyring samt at sikre relevant økonomisk beslutning..
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Finans Konsulent, Infor M3

    Bliver du motiveret af at arbejde med de bedste i branchen, i en virksomhed som er førende partner med Infor M3 et af verdens største ERP systemer.Bliver du motiveret af at arbejde med de bedste i .
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • [xxxxx] ApS søger kontorassistent til økonomi

    Vi søger en bogholder til vores virksomhed, da en af vores medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer. Stillingen er en deltids fleks stilling 10 timer pr. uge. Der er mulighed for flere..
    • Økonom
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Maribo over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5