Kan du forene cirkulær økonomi og bæredygtighed – i såvel ingeniøruddannelser som i den...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Kolding Kommune skal udvikle en hel bydel bæredygtigt og cirkulært og skal udvikle sig til/ønsker at være en af de førende kommuner inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi.

VIAs Ingeniøruddannelser vil styrke bæredygtighed og cirkulær økonomi i uddannelserne.

Nu søger vi i fællesskab en person, som får en vigtig rolle heri, i en nyoprettet treårig projektstilling.

Jobbet

Kolding Kommune og VIAs Ingeniøruddannelser er ved at opbygge et tæt samarbejde omkring bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Udgangspunktet er projektet Marina City i Kolding. Byen skal have en helt ny bydel: Den skal både skabes og drives bæredygtigt og cirkulært, og den skal udvikles i samarbejde med VIAs Ingeniøruddannelser. Projektet skal give begge parter indsigt i den komplekse håndtering af bæredygtighed og den cirkulære tankegang i stor skala; fra den indledende planlægning, over byggeri, anlæg og forsyning, til den daglige drift.

Perspektivet er, at Marina City som eksempelområde på cirkulær økonomi inden for byggeri og anlæg skal være omdrejningspunktet for en bredere satsning på bæredygtig og cirkulær udvikling hos såvel Kolding Kommune som VIAs Ingeniøruddannelser. Målet er, at begge parter skal være blandt de førende inden for disse områder.

Det er målene. Du skal gøre dem til virkelighed:

  • I Kolding Kommune ligger en lang række opgaver inden for udvikling, monitorering, dokumentation, fundraising og videnformidling. Såvel i Marina City-projektet som i udmøntningen af Koldings generelle strategi om at blive foregangskommune inden for den cirkulære økonomi.
  • I samarbejde med ledelsen på VIAs Ingeniøruddannelser skal der formuleres og implementeres en strategi for at indarbejde bæredygtighed og cirkulær økonomi yderligere i hele uddannelsesområdet. En strategi, som efterfølgende skal omsættes i uddannelserne, i udbuddet af videre- og efteruddannelse, indgå i forsknings-og udviklingsarbejdet samt i vores øvrige aktiviteter.


  • Dig

    På mange måder er det nyt land, som betrædes her, og den fælles medarbejder bliver en yderst central person i den samlede indsats. I høj grad er det derfor en stilling, vedkommende selv skal være med til at præge og videreudvikle.

    Af samme grund har vi ikke på forhånd lagt os fast på en bestemt uddannelsesprofil: Vi søger bredt efter en person med uddannelse og erfaring inden for området med kvalifikationerne til at løfte de opgaver, der ligger i stillingen.

    Vores forventninger er en holdspiller, som kan holde mange bolde i luften på en gang og har:

  • Solid erfaring med bæredygtighed og cirkulær økonomi samt gerne et stærkt, relevant netværk
  • En relevant videregående uddannelse
  • Stort kendskab til arbejdet med omfattende og komplekse udviklingsopgaver samt med projektledelse
  • Erfaring med selvstændigt at udvikle kursusmoduler og afholde kurser/indlæg
  • Generelt en stærk kommunikation og gennemslagskraft, skriftlig og mundtligt
  • Evnen til selvstændigt at håndtere en dagligdag i to mangesidede organisationer


  • Løn og vilkår

    Stillingen er en 3-årig projektansættelse på fuld tid. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag.

    Du bliver ved ansættelsen omfattet af stillingsstruktur for diplomingeniøruddannelsen og eksportingeniøruddannelsen: https://cirkulaere.modst.dk/cirkulaerer/19970120-stillingsstruktur-ved-diplomingenioeruddannelsen-og-eksportingenioeruddannelsen/.

    Tjenestestedet vil være VIA Campus Horsens, men da opgaverne er ligeligt fordelt mellem VIA og Kolding Kommune, skal du være indstillet på at ca. halvdelen af din arbejdstid er placeret i Koldings By- og Udviklingsforvaltning. Derudover vil der være møder på VIAs øvrige lokaliteter samt besøg hos virksomheder. Adgang til bil er derfor nødvendigt.

    Få mere at vide

    Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos uddannelsesdekan Lotte Thøgersen, VIA Ingeniøruddannelser, på e-mail: [email protected].

    Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, men vi skal have din ansøgning senest den 9. november 2019.

    Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 15. og 22. november.

    Stillingen ønskes besat pr. 1 januar 2020.

    Læs mere om Marina City og cirkulær økonomi inden for byggeri og anlæg på www.kolding.dk/marinacity og om VIAs Ingeniøruddannelser på https://www.via.dk/uddannelser/ingenioer.

    VIAs Ingeniøruddannelser omfatter seks danske og fem engelske ingeniøruddannelser, en erhvervsuddannelse, en AMU-uddannelse samt adgangskursus til ingeniøruddannelserne.

    Uddannelserne har ca. 1.400 fuldtidsstuderende, ca. 120 fastansatte medarbejdere samt en række timelærere, fordelt på byerne Horsens, Aarhus, Herning, Viborg og Holstebro.

    Vi er praksisnære, projektorienterede og med fokus på vores omverden. Indholdet i vores uddannelser bygger på en løbende dialog med aftagere og samarbejdspartnere, og vi bestræber os på, at dimittender herfra afslutter deres uddannelse med netop de kompetencer, arbejdsmarkedet efterspørger.

    Byrådet i Kolding formulerede allerede i 2017 visionen om at blive foregangskommune inden for cirkulær økonomi, og i forlængelse heraf blev det besluttet, at Marina City ønskes udviklet som et eksempelområde herpå, inden for byggeri og anlæg. Disse ambitioner er i 2019 understreget i Kommunens vision 3.0 ”Sammen designer vi livet”, hvor cirkulær økonomi i bl.a. Marina City er udpeget som et vigtigt indsatsområde.

    Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.

    VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

    Læs mere om VIA University College på www.via.dk.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

    Jobbet er oprettet på vores service den 24.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Økonom
    • Midtjylland
    • Lørdag den 09. november 2019

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som økonomer i Midtjylland

    Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer i Midtjylland.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte økonomer i Midtjylland over tid

    Dato Alle jobs som økonomer
    20. september 2024 18
    19. september 2024 22
    18. september 2024 23
    17. september 2024 22
    16. september 2024 22
    15. september 2024 21
    14. september 2024 22
    13. september 2024 22
    12. september 2024 23
    11. september 2024 20
    10. september 2024 25
    9. september 2024 28
    8. september 2024 29
    7. september 2024 29
    6. september 2024 24
    5. september 2024 22
    4. september 2024 16
    3. september 2024 17
    2. september 2024 16
    1. september 2024 15
    31. august 2024 15
    30. august 2024 17
    29. august 2024 14
    28. august 2024 18
    27. august 2024 15
    26. august 2024 16
    25. august 2024 13
    24. august 2024 12
    23. august 2024 13
    22. august 2024 12
    21. august 2024 11