Erfaren medarbejder/specialist til kontrolopgaver og moms, Større Erhvervsvirksomheder ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Har du en baggrund inden for moms, regnskab eller revision, og kunne du tænke dig varierende arbejdsopgaver, hvor du foretager kontrol, herunder udgående kontroller samt sagsbehandling? Så skal du måske være vores nye kollega i afdelingen Større Erhvervsvirksomheder i Skattestyrelsen, Næstved.

Spændende arbejdsopgaver
Du kommer til at arbejde med sagsbehandling og kontrol af virksomheders moms- og skatteregnskaber. Vi arbejder projektorienteret, og du vil blive tilknyttet vores landsdækkende projekt "Skyldig moms, manglende angivelser samt andre IT-udsøgte virksomheder", der p.t. har medarbejdere i Næstved og Odense. Dine opgaver kan variere over tid.

Du kommer i det daglige til at arbejde meget selvstændigt med egne sager, hvor der foretages revision og kontrol af virksomheders regnskaber og angivelser, ved indkaldelse af materiale eller ved besøg i virksomheden og/eller hos revisor. Ud over samarbejdet med dine kollegaer fra enheden vil du skulle indgå i samarbejde med mange andre kolleger i organisationen. Du får dermed et arbejde, som varierer mellem stor selvstændighed, faglig sparring samt vidensdeling og samarbejde med kollegaer.

Dine kompetencer
Vi forestiller os, at du har en længere videregående uddannelse – gerne på kandidatniveau - som fx cand.merc.aud., cand.merc.(jur.) eller tilsvarende. Du kan alternativt have tilegnet dig tilsvarende relevante kompetencer gennem dit erhvervsarbejde fra fx en regnskabs- eller revisionsvirksomhed.

Vi forestiller os videre, at du har solid erfaring med revision og regnskab derudover vil erfaring med tungere sagsbehandling inden for moms-, afgifts- eller skatteområdet være en fordel. Det samme er solid brugererfaring med Excel.

Vi forventer, at du:

  • kan gennemskue og løse komplicerede faglige problemstillinger
  • kan prioritere dine arbejdsopgaver
  • kan bevare overblikket, selvom informationsmængden er kompleks og omfattende
  • er en teamplayer – men også kan træffe selvstændige beslutninger
  • har gode samarbejdsevner og gerne deler din viden med andre
  • er åben om egne udfordringer og villig til at lære nyt
  • har gode kommunikationsevner og udtrykker dig klart, både i skrift og tale, såvel i relationen med virksomhederne som internt i organisationen.
  • er parat til telefonisk kontakt med virksomhederne samt udgående kontrolbesøg


Velkommen på holdet
Du bliver ansat i SEV 6 – Skat og Moms, der er en enhed i Skattestyrelsen, afdelingen Større Erhvervsvirksomheder. Vi er en enhed på 25 engagerede medarbejdere, hvor 15 arbejder med projekt Skyldig moms. De øvrige kolleger arbejder med udbetalingskontrol af negative moms- og lønsumsafgiftsangivelser.

Vi er et fagligt stærkt team af gode kollegaer med en humoristisk og uhøjtidelig omgangstone. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, hvor dagligdagen er præget af frihed under ansvar, godt humør og en kultur, der prioriterer samarbejde og faglig sparring og vidensdeling.

I afdelingen Større Erhvervsvirksomheder er vi ca. 250 medarbejdere fordelt på 11 enheder i hele landet som arbejder med kontrol, vejledning mv. inden for selvstændige erhvervsdrivende. Vi arbejder målrettet for at sikre, at virksomhederne betaler de korrekte skatter og afgifter til tiden.

Du kan glæde dig til:

  • en spændende og afvekslende arbejdsdag
  • en fleksibel arbejdsplads der tager hensyn til arbejds- og familieliv
  • dygtige og engagerede kolleger med en bred faglig viden, som er klar til at lære fra sig
  • mulighed for kompetenceudvikling og videre-/efteruddannelse
  • et godt arbejdsmiljø, hvor tillid og ansvar går hånd i hånd.
  • en uhøjtidelig og humoristisk omgangstone.


Vi sørger for, at du bliver introduceret til vores systemer og arbejdsopgaver med udgangspunkt i dine kompetencer og behov. Vi sikrer, at der bliver lavet en plan for din kompetenceudvikling.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse og kompetencer samt yderligere relevant materiale elektronisk via linket ”Søg stillingen” senest den 21. maj 2020. Samtaler afholdes løbende og vil i den nærmeste tid foregå via Skype, Teams eller lignende Tiltrædelse ønskes snarest.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Jan Nielsen på telefon 72 37 33 06.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende funktioner.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Dit arbejdssted bliver Toldbuen 1, 4700 Næstved.

Om Skattestyrelsen
Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden”.

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Næstved
  • Torsdag den 21. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Næstved over tid

Dato Alle jobs som økonomer
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1