Fundraiser til søkortkontoret, Geodatastyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Kontoret for Søkort og Marine Data er inde i en rivende udvikling fra fokus på papirbaserede søkort til fremstilling og udstilling af en række digitale hydrospatiale/marine data. Det betyder, at den mulige brug af Geodatastyrelsens søkortdata udvides til mere end rent navigationsbrug.

Det betyder også, at GST skal se på andre former for finansiering af dataproduktionen end salg af søkort. Dette nye strategiske fokus gør, at GST nu søger en projektiværksætter til at understøtte arbejdet med at hente ekstern finansiering til projekterne.
Som fundraiser skal du i samarbejde med de faglige miljøer i styrelsen arbejde strategisk, analytisk og koordineret om udvikling af projekters potentialer og omsætte dette til konkurrencedygtige projektansøgninger både nationalt og internationalt. Derudover skal du kunne se muligheder og ideer, og kunne koble styrelsens interesser og kompetencer med bevillingsgivernes ønsker om værdiskabelse – et arbejde, der skal ende i succesfulde projekter, der opfylder projektbetingelserne og følger styrelsens strategiske 2030 plan.

Det betyder, at du i jobbet som fundraiser bl.a. vil skulle udføre følgende arbejdsopgaver:
  • Understøttende indsats på fundraising, f.eks. EUs Horizon og Interreg programmer, Innovationsfonden og Danmarks Frie forskningsfond samt forskningstunge private fonde.
  • Identificere nye potentielle projekter, være ansvarlig for projektansøgningsudkast, og sikre sparring og feedback fra fagspecialister og de øvrige funktioner i kontoret.
  • Udarbejde generelle afsnit i ansøgninger, fx impact og værdiskabelse, forretningsplaner, businesscases, formidlingsplaner mv.
  • Udarbejdelse af beskrivende budgetter, og kvalitetssikring af budgetter
  • Afholdelse af workshops med henblik på bl.a. konsortiedannelse og idéudvikling
  • Skabe og vedligeholde relevante netværk med myndigheder, virksomheder og forskningsinstitutioner.


Om dig

Først og fremmest forventer vi, at du er resultatorienteret og selvstændigt kan drive projektudviklingsprocesser sammen med interne og eksterne partnere. Da der i stillingen er tilknyttet mange både interne og eksterne berøringsflader er det vigtigt, at du har gode samarbejds- og koordineringsevner, er udadvendt, har et godt overblik, og har en god forståelse og nysgerrighed for andres fagligheder. Herudover er det et must, at du har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner på både dansk og engelsk samt sans for detaljen.

Det er afgørende, at du er en dygtig formidler, der kan give positiv og konstruktiv sparring på alle niveauer, og at du kan se den røde tråd i ansøgninger, og rådgive om, hvordan indhold, struktur og sammenhæng kan forbedres. Forudgående erfaring med fundraising på nationalt og internationalt niveau kan være en fordel, men det er ikke en absolut betingelse.

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau og gerne nogle års arbejdserfaring. Nyuddannede med de rette personlige kompetencer kan dog også komme i betragtning.

Om Søkort og Marine Data

I Søkort og Marine Data er vi ca. 70 medarbejdere fordelt på 8 funktioner, der samarbejder omkring hele værdikæden fra indsamling, registrering, kvalitetssikring og klargøring af data til produktion, salg og distribution af marine produkter.

Vi tilbyder en spændende stilling i et dedikeret kontor med mange interne og eksterne samarbejdsflader. Stillingen er tilknyttet funktionen Policy, Anvendelse og Forretningsudvikling.
Du vil indgå i et fagligt udfordrende miljø med gode kolleger og en uformel omgangstone, hvor humor og det gode samarbejde er i højsædet.

Vi tilbyder

Geodatastyrelsen ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling og fleksible arbejdsvilkår. Herudover ligger Geodatastyrelsen skønt placeret lige ned til Limfjorden i Nørresundby. Læs mere om GST og vores opgaver på www.gst.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation med mulighed for forhandling af tillæg. Det bemærkes, at der er interne ansøgere til stillingerne, som vil blive behandlet samtidigt.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Lindholm Brygge 31, 9400 Nørresundby.

Ansøgning og spørgsmål

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte funktionsleder Katrine Petersen, telefon 72 54 53 11.

Vi skal have din ansøgning inkl. CV senest mandag d. 7. marts, og forventer at afholde samtaler i uge 11.

I kontoret for Søkort og marine data indsamler, kvalitetssikrer og formidler vi autoritative data på det hydrografiske område. Det gør vi på tværs af myndigheder og interessenter til gavn for hele samfundet. Vi producerer og sammenstiller stedbestemt information om havet og vi gør data, søkort og andre marine produkter for danske og grønlandske farvande tilgængelige til brug for sikker sejlads og forvaltning på havet.

Geodatastyrelsen er den del af Klima,- Energi-, og Forsyningsministeriet og er myndighed for ejendomsregistrering i Danmark og søkortlægning i Danmark og Grønland.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Nørresundby
  • Mandag den 07. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2