Erfaren økonomistyringskonsulent til By- og Kulturforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du erfaring med økonomistyring på kultur- og fritidsområdet? Har du blik for helheden, er du løsningsorienteret, og sætter du en ære i at levere resultater af højeste kvalitet i et stærkt samarbejde med dine kollegaer?  

Så kan du blive en del af økonomikontoret, hvor vi søger en dygtig kollega til varetagelse af budgetopfølgning og videreudvikling af økonomistyringen i By- og Kulturforvaltningen.

Om jobbet 
Du bliver en del af Økonomi, som består af 22 engagerede kolleger, en teamleder samt en Økonomichef. Vi understøtter afdelingerne i By- og Kulturforvaltningen med alt fra bilagshåndtering, budget- og økonomiopfølgning, ad hoc-analyser og -bistand, sagsudarbejdelser til udvalgsdagsordener samt processtøtte. 

Du får ansvar for økonomiunderstøttelse af budgetansvarlige og skal sammen med øvrige kollegaer på økonomistyringsområdet være med til at videreudvikle og øge styringsniveauet. 

Du indgår i budgetopfølgningsmøder inden for kultur- og fritidsområdet, hvor du sammen med dine kollegaer bidrager til at sikre, at de budgetansvarlige altid træffer afgørelse om disponering af midler på et korrekt grundlag.

Opgaverne omfatter:
  • løbende budgetopfølgninger, lønprognoser mm. på kultur- og fritidsområdet i henhold til det økonomiske årshjul
  • samarbejds- og sparringspartner ift. økonomiske spørgsmål og problemstillinger for institutionerne Kulturmaskinen og Fritid og Folkeoplysning 
  • udvikling af budget- og rapporteringsmodel og ledelsesinformation til understøttelse af opgaveløsningen sammen med kollegaer og samarbejdspartnere
  • deltagelse i tværgående arbejdsgrupper, bl.a. relateret til digitalisering og effektivisering af økonomifunktionen 
  • lejlighedsvis udarbejdelse af businesscases til fx politiske sager


Om dig
Det er et krav, at du har:
  • minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling gerne på kultur- og/eller fritidsområdet f.eks. i en selvejet institution, en anden kommune eller lign.
  • styr på dine arbejdsredskaber herunder superbruger i Excel (gerne med VBA-programmering) samt BI-værktøjer (vi bruger SAS)

Vi forestiller os, at du:
  • har en relevant videregående uddannelse 
  • kan formidle økonomiske budskaber overskueligt og let forståeligt både skriftligt og mundtligt 
  • er helhedsorienteret, løsningsorienteret og formår at skabe struktur 
  • kan koble IT og økonomi samt fungere som sparringspartner/problemløser  
  • har gode samarbejdskompetencer og kan arbejde sammen med mange forskellige faggrupper

Vi lægger endvidere vægt på, at du er serviceminded, nysgerrig og sætter en ære i at støtte kollegaer og samarbejdspartnere. Derudover skal du kunne lide at lave beregninger og grave oplysninger frem, så beslutningstagere bliver klædt godt på.  

Om By- og Kulturforvaltningen
I By- og Kulturforvaltningen er vi ca. 1600 medarbejdere, der arbejder med alt fra kulturelle begivenheder, drift af ejendomme, veje og parker til lokalplaner, affaldsplanlægning og erhvervsudvikling. Vi er derfor mange forskellige slags ansatte. Biologer, rengøringsassistenter, ingeniører og vejmænd arbejder sammen om at skabe de bedste rammer for byen og understøtte en bæredygtige fremtid for Odense. Vores fælles mål i forvaltningen er at skabe bæredygtige løsninger for Odense, der fremmer økonomisk vækst og menneskelig værdi. By- og Kulturforvaltningen har et budget på knap 1,5 mia. kr.

Med den brede opgaveportefølje spiller vi i By- og Kulturforvaltningen en helt central rolle for Odenses udvikling hen mod byrådets vision, som er formuleret i Bystrategi 2019. Endvidere har Odense Byråd sat høje ambitioner for både velfærden og klimaet i Odense i de kommende år med to store politiske aftaler 'Et trygt og sikkert fundament for vores fælles velfærd’ og ’Klimaneutral 2030’. Det er ambitioner, som vi i By- og Kulturforvaltningen er med til at indfri i tæt dialog og samarbejde med byens borgere, virksomheder, kulturliv, foreninger og civilsamfund.

Vi tilbyder 
  • en central rolle i understøttelsen samt udviklingen af forvaltningens økonomistyring og en udfordrende hverdag med masser af ansvar. Du kommer til at arbejde i et resultatorienteret kontor, hvor vi ønsker at skabe forandringer.  
  • Vi holder af en uformel tone og lægger vægt på at hjælpe hinanden i hverdagen og spille hinanden gode. Vi går op i at have et godt arbejdsmiljø med stor fleksibilitet og tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling. 

Økonomi holder til på Odense Slot midt i byen kun få minutters gang fra banegården. Du skal forvente at bruge en del af din tid hos dine samarbejdspartnere i forvaltningen og sidde hos dem flere gang om måneden. Kulturmaskinen holder til på adressen Farvergården 7 i det centrale Odense. Fritid og Folkeoplysning holder til ved Odense Idrætspark på Israels Plads.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Stillingen indplaceres som konsulent eller specialkonsulent.
Stillingen er med tiltrædelse pr. 1. oktober 2021 eller snarest muligt. 

Vil du vide mere? 
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Michaël Desveaux på [email protected] eller 4131 7152 eller teamleder Brit Sand Andersen på [email protected] eller 2979 0720. 

Det praktiske 
Ansøgningsfristen er onsdag den 4. august 2021.
Vi forventer at afholde 1. samtaler torsdag den. 12. august 2021 og 2. samtaler fredag den 20. august 2021. Mellem 1. og 2. samtalerunde skal du forvente at gennemføre en personprofilanalyse samt løse en case.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Odense C
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

  • Økonom i Odense C

    Trives du med traditionelle økonomiopgaver, hvor du kan behandle økonomiprocesserne fra A-Z i virksomhedens datterselskaber?Du kan forvente at blive en del af en mindre organisation, hvor alle .
    • Økonom
    • Odense C
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Vil du arbejde med økonomi og/eller data på Sundhedsområdet i en af landets største kommuner? Så er det lige dig vi leder efter. Sundhedsforvaltningen søger lige nu to konsulenter til Økonomi &.
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Er din faglige værktøjskasse fyldt med kompetencer inden for økonomistyring og digitalisering? Og vil du bringe det i spil som styrmand på en digital rejse hos en markant spiller på møbel- og detai..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Azets Odense leder efter en skarp senior økonomikonsulent med store ambitioner og solidt fodfæste i regnskabsbranchen. Bliv en del af et energisk internationalt miljø, hvor hver dag byder på nye mu..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Odense C over tid

Dato Alle jobs som økonomer
5. juli 2024 2
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 4