Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Økonomiafdelinger er ikke kedelige!

Kom og bliv en del af et kompetent og ambitiøst team, der ønsker at være med til at gøre en forskel for Erhvervslivet på Fyn.

Vi har så mange spændende projekter, og vi kan ikke nå at holde styr på dem alle sammen, så derfor har vi brug for dig som vores nye controller i vores otte mand store controllerteam. Teamet er en del af økonomiafdelingen i Erhvervshus Fyn på i alt femten glade, imødekommende og hjælpsomme medarbejdere.

Erhvervshus Fyn er i konstant udvikling og i fuld gang med at udvide et dynamisk og stærkt økonomiteam, som skal understøtte det daglige arbejde med at hjælpe virksomhederne igennem deres udvikling mod øget vækst. Vi varetager projekter og regnskaber for flere klynger i Danmark, og derfor har vi stor fokus på kvalitet og god service.

Lidt om Erhvervshus Fyn

Erhvervshus Fyn arbejder på at styrke de fynske virksomheder via uvildig sparring og attraktive tilbud, som skaber arbejdspladser på Fyn. Vi er de små og mellemstore virksomheders uvildige sparringspartner og har et tæt samarbejde med lokale, regionale og internationale interessenter med samme fokus. Vi sikrer også medfinansiering til udvikling i virksomhederne via en lang række forskellige programmer/projekter. Med afsæt i virksomhederne og øvrige aktører arbejder vi på at accelerere vækst og værdiskabelse.

Hos Erhvervshus Fyn får virksomhederne kortlagt deres vækstmuligheder og potentiale og bliver henvist til relevant rådgivning i det private erhvervsliv. Vores konsulenter er uvildige og skal hvert år vejlede knap 500 virksomheder. Vil du vide mere om Erhvervshus Fyn, så besøg os på www.ehfyn.dk.

Hvad leder vi efter?

Vi er på udkig efter en dygtig og ansvarsbevidst controller til at administrere en bred, og stadigt voksende portefølje af programmer/projekter, herunder EU-bevillinger, som sikrer vækst hos de fynske virksomheder.

Du bliver en del af vores økonomiteam, hvor du i tæt samarbejde med de øvrige controllere og de faglige projektledere, skal stå for den regnskabsmæssige og administrative styring af flerårige projekter med mange deltagere og eksterne samarbejdspartnere.

Succeskriterierne for dit arbejde som controller er, at du gennemfører den regnskabsmæssige og administrative håndtering af projekterne planmæssigt, så projektlederne kan fokusere på de faglige kerneopgaver. At du har gode kommunikative evner, da jobbet også indeholder en stor berøringsflade med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • udføre controlleropgaver, herunder månedlig budgetopfølgning på projekter, kontering og bogføring samt regnskabsaflæggelse og kvartalsvis afrapportering af projekter til bevillingsgivere
  • have ansvar for at udarbejde revisionsmateriale i forbindelse med projekter
  • have et tæt samarbejde med de faglige projektledere om at sikre projekternes gennemførelse til tiden inden for budget og i overensstemmelse med bevillingsforudsætningerne
  • have kontakt med samarbejdspartnere og virksomheder i forbindelse med indhentning af dokumentation
  • bidrage i ansøgningsprocessen med at udarbejde projektbudgetter
  • varetage ad hoc regnskabsmæssige opgaver
  • hjælpe til med udarbejdelse af årsregnskaberne

Hvem er du?

Du har økonomi- og regnskabsmæssig erfaring som controller/revisor/økonomimedarbejder. Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring med projektøkonomi, men det er ikke et krav. Du er en erfaren IT-bruger med godt kendskab til Excel, og du har et forspring, hvis du har kendskab til Dynamics 365 Business Central. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og evner at skabe overblik og prioritere dine arbejdsopgaver og samtidig være teamplayer, som byder ind til fællesskabet. Du tager ansvar, er opsøgende og kan arbejde med mange bolde i luften uden at miste overblikket. Du har god forståelse for systemer og processer, og du trives i en omskiftelig hverdag.

Vi tilbyder et spændende og dynamisk job i et uformelt miljø med fokus på udvikling og vækst, både personligt og fagligt. Gage forhandles individuelt efter kvalifikationer og inkluderer pension, sundhedsforsikring og frokostordning. Du vil få base på Munkebjergvænget i Odense.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 22.juli 2021.

Vi vil løbende vurdere ansøgningerne og kalde til samtaler og evt. test med henblik på hurtig tiltrædelse

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Christian Lundegaard Madsen

tlf. 24 98 80 06

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Odense M
  • Torsdag den 22. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Odense M over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1