Økonomimedarbejder med drive og lyst til udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Sætter du en ære i at levere høj kvalitet og ser du økonomifunktionen som en samarbejdspartner for forretningen? Trives du med at arbejde med store mængder data og komplekse problemstillinger og kan du tilslutte dig, at udvikling og digitalisering af en økonomifunktion er en forretningsmæssig "must win battle"? Så er du måske vores nye kollega.

Økonomiafdelingen er overordnet ansvarlig for koncernens økonomistyring herunder budgetter, estimater samt månedlig budgetopfølgning på selskabsniveau, projekter og investeringer. I Regnskab, som er organisatorisk placeret under Økonomi, har vi ansvaret for al bogføring og at vi altid leverer korrekte måneds- og årsregnskaber. Dette indebærer debitor, kreditor, alm. bogføring og afstemninger, databehandling af store mængder data i Excel samt klargøring af materiale til revisor.

Som vores nye økonomimedarbejder vil du få ansvaret for et af koncernens store datterselskaber som både er en kompleks størrelse og rummer store mængder data. Dertil er vi samlet set, i hele Økonomiafdelingen, midt i en proces omkring digitalisering, hvor vi i fællesskab skal stille skarpt på processer der kan optimeres, udvikles og i det hele taget gøres smartere.

Med reference til regnskabschefen bliver du en del af Økonomiafdelingen som består af 15 erfarne og fagligt stærke kollegaer. Vi leverer måneds- og årsregnskaber, med fokus på deadlines og kvalitet. Du får et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i Økonomi.

Skarpt blik for digitalisering og meget analytisk anlagt

Du har solid erfaring fra en stilling som økonomimedarbejder, kombineret med en relevant økonomisk uddannelse; som fx HD i regnskab. Du har lyst til og ambitioner om at udvikle dig, og du har værktøjskassen i orden og kan dokumentere, at du har brugt den til at skabe resultater i andre virksomheder.

Du brænder for at optimere arbejdsprocesser ud fra dit digitale mindset og bearbejde store mængder data. Du føler dig hjemme i avanceret brug af Excel fx Pivot. Du er kendetegnet ved kunne bevare overblikket når kompleksiteten øges og der samtidig stilles krav til din evne til at tænke i forbedringsmuligheder.

Som person er du målrettet, energisk og stabil. Du er udpræget analytisk og er skarp til at gennemskue problemstillinger. Du udviser en naturlig nysgerrighed i forhold til opgaver med mulighed for procesoptimering og så er du struktureret i din opgaveplanlægning.

Din succes viser sig ved, at du på den korte bane hurtigt og selvstændigt opnår god forståelse og indsigt i forretningen, hvor det forventes, at du bidrager med analyser og tiltag til forbedrede processer. På den lange bane kan vi se, at vores processer er væsentligt optimeret.

En ambitiøs energikoncern

Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og en afdeling med kompetente kollegaer, der videndeler og sparre med hinanden. Vi lægger stor vægt på, at du får mulighed for at udvikle dig personligt og vokse fagligt i takt med at du får mere ansvar. Hverdagen er afvekslende og du har selv mulighed for at præge den. Vi er meget opmærksomme på hinandens trivsel og med udgangspunkt i vores værdier: Ansvarlighed, Engageret og Udvikling bliver du del af en nysgerrig, vedholdende og løsningsorienteret afdeling, der er drevet af at ville hjælpe forretningen.

Stillingen ønskes besat den 1. november 2021 eller snarest herefter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Odense SV
  • Tirsdag den 31. august 2021

Lignende jobs

  • Økonom i Odense C

    Trives du med traditionelle økonomiopgaver, hvor du kan behandle økonomiprocesserne fra A-Z i virksomhedens datterselskaber?Du kan forvente at blive en del af en mindre organisation, hvor alle .
    • Økonom
    • Odense C
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Vil du arbejde med økonomi og/eller data på Sundhedsområdet i en af landets største kommuner? Så er det lige dig vi leder efter. Sundhedsforvaltningen søger lige nu to konsulenter til Økonomi &.
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Er din faglige værktøjskasse fyldt med kompetencer inden for økonomistyring og digitalisering? Og vil du bringe det i spil som styrmand på en digital rejse hos en markant spiller på møbel- og detai..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Azets Odense leder efter en skarp senior økonomikonsulent med store ambitioner og solidt fodfæste i regnskabsbranchen. Bliv en del af et energisk internationalt miljø, hvor hver dag byder på nye mu..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som økonomer
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0