Social- og Boligstyrelsen søger økonomipartner til budgetteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Har du styr på tal og processer og har du lyst til at arbejde med budgetter og økonomistyring? Og kan du bidrage til et godt samarbejde mellem økonomifunktionen og fagkontorerne i Social- og Boligstyrelsen? Så kan det være dig, vi søger som Social- og Boligstyrelsens nye økonomipartner på bolig- og byggeriområdet.

Om dine arbejdsopgaver
Vi tilbyder en spændende stilling som økonomipartner og bindeled mellem økonomikontoret og de fire nye fagkontorer, som for nylig er blevet ressortoverført til styrelsen og bibringer nye spændende faglige områder, der skal integreres i styrelsens eksisterende økonomistruktur. Opgaverne omfatter primært budgetlægning og –opfølgning, og indeholder tæt dialog med projektledere og chefer og sparring med dygtige kolleger. Du vil dermed komme til at samarbejde med kollegaer på tværs af Social- og Boligstyrelsens fagområder og opnå et bredt kendskab til Social- og Boligstyrelsens arbejde for samfundets udsatte samt særligt bolig- og byggeområdet.

Vi forventer, at du har erfaring med statslig eller offentlig budgetlægning og økonomistyring, og at du kan arbejde selvstændigt og struktureret inden for rammerne af styrelsens økonomistrukturer og processer. Du vil få arbejdssted i Odense, men vil skulle påregne regelmæssigt fremmøde i København for at sikre god sparring og dialog med fagkontorerne. Togtransportudgifter til København vil blive betalt af styrelsen.

Stillingen omfatter ansvar for:

  • Budgetlægning og budgetopfølgning på styrelsens driftsbudget herunder løn- og anlægsbudgettering for de fire fagkontorer på bolig.- og byggeriområdet, herunder bidrag til udgiftsopfølgninger, grundbudget mv.
  • Sparring og vejledning til styrelsens medarbejdere, projektledere og chefer om alle økonomiske spørgsmål relateret til kontorernes opgaver – i samarbejde med dygtige kolleger i styrelsens Budgetteam og Regnskabsteam.
  • Mindre analyseopgaver, bidrag til Rigsrevisionens revisioner, bidrag til besvarelse af spørgsmål fra Social- Bolig- og Ældreministeriets departement og øvrige ad hoc-opgaver.


Om dig
Vi forventer, at du har en økonomisk, samfundsvidenskabelig eller anden relevant kandidatuddannelse. I stillingen vil det være en fordel at have et godt kendskab til Excel, Navision og Power BI og at du er god til at tilrettelægge processer og opnå resultater. Det vil også være en fordel, at du kan skabe overblik og fremdrift, finde løsninger og skabe en fælles vej, når mange hensyn skal forenes.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og målrettet
  • kan identificere behov og bidrage til udviklingen af nye og effektive løsninger
  • kan udvikle og optimere effektive arbejdsgange
  • kan vidensdele samt samarbejde godt internt og eksternt
  • udviser engagement og motivation både fagligt og socialt
  • er omstillingsparat, ambitiøs og fleksibel
  • bidrager til egen læring og udvikling
  • formidler mundtligt og skriftligt klart og præcist med overbevisning og troværdighed
  • har politisk og strategisk tæft
  • kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik.


Om Økonomi
Økonomikontorets Budgetteams primære opgaver er budgetlægning og budgetopfølgning. Teamet er herudover ansvarlig for finanslovsrelaterede leverancer. Kontoret beskæftiger sig i øvrigt med styrelsens samlede regnskab, bl.a. modtagelse, kontering og betaling af fakturaer, administration og udbetaling af tilskud til projektholdere og institutioner, herunder opfølgning og tilsyn hermed samt er ansvarlig for koordinering af politiske aftaler, forhandlinger og sager med betydning for styrelsens økonomi samt styrelsens resultatplan.

Social- og Boligstyrelsens økonomikontor er organiseret i fire teams med i alt godt 40 medarbejdere. De fire teams er: Budget, Politik og Økonomi, Regnskab og Tilskudsøkonomi.

Social- og Boligstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet baseret på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Styrelsen er en del af Social- og Boligstyrelsen som har ca. 600 medarbejdere.

Du kan læse mere om styrelsen på www.sbst.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt eller den 1. august 2023.

Din stillingsbetegnelse vil afhænge af dine uddannelsesmæssige kvalifikationer og lønnen fastsættes ud fra erfaring og kompetencer. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation.

Hvis vi tilbyder dig stillingen, vil du blive bedt om at sende en privat straffeattest til vurdering af, om du kan ansættes. Ansættelse er således betinget af både fremlæggelse af straffeattesten og af tilfredsstillende oplysninger i attesten.
Stillingens ansættelsesområde er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Boligstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.sbst.dk. Der er ansøgningsfrist torsdag den 4. maj 2023.
Vi afholder 1. samtalerunde mellem den 8.-10. maj og 2. samtalerunden den 16. maj. Der vil indgå et testforløb for kandidater, som går videre til anden samtalerunde.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Social- og Boligstyrelsen ved at kontakte økonomichef Pia Løvengren Ravn på [email protected] eller på telefon 41 73 08 65 eller Mathias Rosendal Lindekilde på [email protected] eller på telefon 41 93 24 83


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 18.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Odense
  • Torsdag den 04. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Odense over tid

Dato Alle jobs som økonomer
23. november 2024 21
22. november 2024 21
21. november 2024 22
20. november 2024 18
19. november 2024 18
18. november 2024 18
17. november 2024 18
16. november 2024 19
15. november 2024 18
14. november 2024 17
13. november 2024 16
12. november 2024 18
11. november 2024 18
10. november 2024 16
9. november 2024 16
8. november 2024 13
7. november 2024 10
6. november 2024 8
5. november 2024 7
4. november 2024 7
3. november 2024 7
2. november 2024 7
1. november 2024 7
31. oktober 2024 7
30. oktober 2024 6
29. oktober 2024 6
28. oktober 2024 6
27. oktober 2024 8
26. oktober 2024 8
25. oktober 2024 5
24. oktober 2024 6

Værd at vide når du søger job som økonom i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.