Vi har brug for dig, der kan noget med tal, regnskab og økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Har du en baggrund indenfor kontor eller regnskab? Eller har du andre stærke administrative erfaringer og mod på at lære mere om regnskab? Ønsker du fleksibilitet, medindflydelse og fokus på dine kompetencer og udviklingsmuligheder? Så er du måske den næste, vi byder velkommen hos Skattestyrelsen i Ringkøbing.

Til stillingerne søger vi kolleger med administrative erfaringer til at løse en samfundsopgave med mening. Det kan både være bogholdere, finansøkonomer, regnskabsassistenter og økonomimedarbejdere.

Skat er ikke enkelt
I afdelingen Opkrævning og Betaling hos Skattestyrelsen i Ringkøbing er vi cirka 370 dygtige og engagerede medarbejdere. I daglig tale er vi "Danmarks største kasseapparat", fordi mere end 1.000 mia. kroner netto årligt går igennem vores "kasseapparat" i form af skatter, moms og afgifter.

Vi løfter dermed en vigtig samfundsopgave, hvor vi gennem korrekt opkrævning, bogføring og afstemning af statens indtægter og afregninger er med til at sikre Danmarks velfærdssamfund.

Hvis du vil være med, får du et bredt spænd af regnskabsmæssige og administrative opgaver, hvor der er fokus på, at du sammen med dine nye kolleger får en høj faglighed og udvikler dine kompetencer.

Lyder det som noget for dig?
Du kan være kontoruddannet, uddannet finansøkonom. Eller du kan have anden uddannelse indenfor økonomi, bogholderi og finans. Eller måske har du gennem din erhvervserfaring opnået gode forudsætninger for at arbejde med regnskabsmæssige og administrative opgaver. Vi er naturligvis også interesserede i nyuddannede indenfor finans, økonomi og regnskab.

Derudover er det godt, hvis du har erfaring med forskellige systemer, kendskab til Excel, har analytiske evner og mod på at lære mere.

Du er sikkert kendt for at levere kvalitet og med fokus på detaljerne uden at miste overblikket, og for at du udtrykker dig klart og præcist i skrift og tale.

Med din diplomatiske og servicemindede væremåde sikrer du en venlig og imødekommende service for både borgere og virksomheder. Vi har konstant fokus på at forbedre vores processer, og vi håber, at du med din positive, nysgerrige og videbegærlige tilgang vil bidrage til, at vi bliver endnu bedre.

Trivsel i et uformelt arbejdsmiljø
Tilværelsen er andet end arbejde, men trives man på jobbet, så gør man også i fritiden. I samarbejde med dig finder vi ud af, hvordan dine kompetencer bedst muligt bringes i spil, og du får medindflydelse på, hvilke opgaver du kommer til at løse.

Derudover får du:

  • Grundig oplæring med e-læringskurser, webinarer og sidemandsoplæring
  • Mulighed for kompetenceudvikling og videre- og efteruddannelse efter behov
  • Fleksibilitet i din arbejdstilrettelæggelse med mulighed for en god balance mellem arbejde og fritid
  • Et uhøjtideligt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og arbejdsglæde
  • Et job med mening, da du er med til at løse en vigtig samfundsopgave
  • En spændende og afvekslende hverdag med mange berøringsflader

Vi glæder os til at høre fra dig
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via linket "Søg stillingen" inden den 31. januar 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 6.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Jytte Vind Kristensen på tlf. 7237 1987 eller funktionsleder Patrick Pedersen på tlf. 7237 1887.

Tiltrædelse efter aftale, men gerne hurtigst muligt.

Der er tale om både faste stillinger og tidsbegrænsede stillinger. Anfør venligst i din ansøgning, om du har interesse i en fast eller tidsbegrænset stilling eller i begge dele.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for kontorfunktionærer (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver enten Damstrædet 2, 6950 Ringkøbing eller Østergade 48, 6950 Ringkøbing.

Forud for ansættelse indhenter vi straffeattest samt referencer.

Hvis du vil vide om, hvordan det er at bo i Ringkøbing-Skjern Kommune, kan du kontakte bosætningskoordinator Dorthe Frydendahl på tlf. 2060 1658 eller [email protected] ­ du kan også læse mere om området på www.flytmodvest.dk.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Ringkøbing
  • Mandag den 31. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som økonomer
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3