Genopslag: Rødovre Kommune søger en økonom, der vil være med til at gøre en forskel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet
Rødovre Kommune får mange flere indbyggere i disse år. Samtidig er vi i gang med at forny os som velfærdskommune med visionen ”Sammen om Rødovre”. Det mærker vi i kommunens centrale økonomiafdeling, (Økonomi & Analyse) hvor vi arbejder på tværs af kommunens områder og tæt på det politiske niveau.

Økonomi & Analyses ambition er at være på forkant med de økonomiske udfordringer, levere en høj kvalitet i vores beslutningsoplæg samt i den daglige understøttelse af hele organisationen.

Arbejdsopgaverne vil variere og udvikle sig over tid, men du kan få opgaver vedrørende

  • strategiske oplæg til direktionen om kommunens samlede økonomi
  • kommunens tværgående økonomistyring
  • befolknings- og likviditetsprognoser
  • anlægsstyringen fra budgettering til regnskab
  • indtægts- og udgiftsbudgettering.

Din profil
Vi lægger vægt på, at du kommer med en relevant faglig ballast og erfaring med økonomistyring i en kommune. Vi forestiller os, at du er cand.polit., cand.oecon. eller har en relevant kommunal økonomiuddannelse. Det er en forventning, at du har et godt kenskab til planlægningsværktøjer og økonomisystemer.

Du har lyst til et job med en stor faglig spændvidde og en bred grænseflade til øvrige faggrupper. Du kan begå dig sammen med andre, og du kan få ting fra hånden, både tal og tekst. Du arbejder struktureret og systematisk, og du kan holde fast i principper og metoder. Du kan tåle at blive udfordret, og du har modet til selv at udfordre andre.

Derfor skal du vælge os
AVores opgaver i Økonomi & Analyse handler om økonomi og styring i bred forstand, lige fra strategisk planlægning til at få tallene på plads i kommunens økonomisystem. Der er derfor god mulighed for at gøre en forskel og udvikle dine faglige kompetencer i en alsidig og aldrig ligegyldig hverdag.

I Økonomi & Analyse – hvor vi er 30 medarbejdere - har vi ambition om et højt fagligt niveau. Vi prioriterer derfor videndeling med kollegaer og faglig udvikling blandt andet i form af videreuddannelse. Du vil blive en del af vores budgetteam, som består af fire-fem medarbejdere, hvoraf den ene har en koordinerende funktion.

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte økonomi- og analysechef Malene Boye Roost tlf. 30 76 70 56.

Arbejdssted: Økonomi & Analyse – Rådhuset, Rødovre Parkvej 150.

Ansøgning
Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 15. juni 2020. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 18. juni 2020.

Om os
Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivselsordning med kaffe og the, samt en sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Rødovre
  • Fredag den 22. maj 2020

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Finance Process Owner/Product Owner til Koncernfin...

    Trives du med at være bindeled mellem finans og forretningen? Er du regnskabsuddannet med et naturligt flair for IT, et stort drive og god forretningsforståelse? Så er du måske vores nye Finance Pr..
    • Økonom
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som økonomer
21. august 2024 2
20. august 2024 2