Rekrutteringsfirma

Økonomiassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

På vegne af Cashpoint Denmark ApS søger vi en økonomiassistent.

Om virksomheden

Cashpoint er en ledende maltesisk bookmaker og er en hurtigt voksende og ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. På kort tid har Cashpoint positioneret sig som et innovativt benchmark for branchen og er samtidig den næststørste bookmaker på det landbaserede marked for sportsbetting i Danmark.

Organisationen i Danmark tæller p.t. ca. 50 medarbejdere, heraf 4 i administrationen i Rødovre, og vokser fortsat. Internationalt beskæftiger Cashpoint ca. 300 medarbejdere og er en del af den internationale privatejede Gauselmann-koncern.

Til at støtte teamet i Danmark søger vi nu endnu en kollega til det administrative team. Teamet er i udvikling og står over for en insourcing af bogholderiet.

Om dig og jobbet

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være inden for eller relateret til

  • bogføring, herunder finansbogføring, afstemninger, betalinger mv.
  • fakturering
  • debitor- og kreditoropfølgning
  • dataregistrering i anlægskartotek
  • forberedelse til revision
  • deltagelse i den løbende udvikling af processer
  • ad hoc-opgaver af økonomisk og administrativ karakter.

Du vil også have kontakt til koncernadministrationen, der er beliggende i Østrig og Tyskland.

Som person er du smilende, positiv og teamorienteret. Du er vedholdende, struktureret og fokuseret på at få afsluttet påbegyndte opgaver. Du er detaljeorienteret og har høje standarder for dit eget arbejde samtidig med, at du sætter en ære i at optimere inden for dit fagområde. Herunder finder du det naturligt at involvere dig i opgaver og optimeringer af arbejdsprocesser.

Dine erfaringer er formentlig skabt fra en lignende funktion som bogholder i en mindre eller mellemstor virksomhed eller fra et revisionskontor.

Vi forventer, du behersker engelsk på et fornuftigt niveau. Dansk beherskes i skrift og tale. Har du kendskab til SAP er det en fordel, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en virksomhed i vækst. Du vil få en bred kontaktflade i et uformelt arbejdsmiljø med stor grad af frihed under ansvar, herunder også mulighed for hjemmearbejde. Du vil gennem en engageret indsats få mulighed for at præge din egen såvel som afdelingens udvikling.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail [email protected].

_____________________________________________________________

Cashpoint

Cashpoint er grundlagt i 1996. Siden da har Cashpoint positioneret sig som en af de ledende udbydere af sportsvæddemål og er et etableret og udbredt brand, som er meget anerkendt.

Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 12.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.

www.cashpoint.dk

www.cashpoint-solutions.com

www.gauselmann.de



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Taastrup

    På vegne af Uniteam Group søger [xxxxx] nu en økonomiuddannet systemsupporter. I denne rolle vil du få en central betydning for at opretholde Uniteam Groups position som førende softwareleve..
    • Økonom
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som økonomer
21. august 2024 2
20. august 2024 2