- Bornholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Søger du nye udfordringer og motiveres du af selvstændige og udfordrende opgaver i en økonomiafdeling, vil denne stilling helt sikkert være noget for dig.

JENSEN-GROUP er verdens største producent af vaskerisystemer og markedsleder inden for udvikling, produktion og salg af komplette, fuldt integrerede anlæg til industrivaskerier over hele verden. Gruppen omsatte i 2018 for mere end 2,5 mia. kr., har egne produktions- og salgsselskaber i 24 lande og har derudover et verdensomspændende forhandlernet.

Stillingen:
Vi er i færd med at oprette et Shared Service Center for økonomifunktionen i vores tre skandinaviske salgsselskaber i Norge, Sverige og Danmark med udgangspunkt i Rønne, Bornholm.

Dit ansvarsområde bliver opbygning og drift af regnskabsfunktionen, og du vil få en stor berøringsflade med salgsselskabernes salgs-, service og reservedels-afdelinger. Med dit selvstændige ansvarsområde, vil du blive en del af økonomifunktionen på fabrikkerne i Rønne, og du vil referere til økonomidirektøren.

Stillingen kræver en god og bred forståelse for regnskab og økonomistyring, da der udover ordinære bogholderiopgaver bl.a. vil være en del projektopfølgning.

Dine opgaver vil være meget alsidige, hvor følgende opgaver er de primære:
  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Afstemninger
  • Opfølgning på salgsordrer (fakturering)
  • Opfølgning på indkøbsordrer (der bestilles både hos interne produktionsenheder og eksterne leverandører)
  • Opfølgning af timeregistrering og rejseafregning fra skandinaviske serviceteknikere, som er på farten op mod 90% af deres tid.
  • Opfølgning af løn (løn vil blive outsourcet for de 3 selskaber)
  • Moms-afløftning og -afregning i Norden
  • Medvirke til udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
  • Medvirke til udarbejdelse af forecasts og budget
  • Budgetopfølgning og regnskabsanalyse
  • Udarbejdelse af statistikker


Vi forventer:
Vi ønsker en person, som optræder ansvars- og kvalitetsbevidst i forbindelse med udførelse af de stillede opgaver, og for hvem det er en selvfølge at overholde deadlines. Du har forståelse for detaljerne og arbejder struktureret og selvstændigt, samtidig med at du gerne deler din viden med dine kollegaer.

Med dine egne ansvarsområder, vil du blive en del af en større økonomifunktion, og forventes på sigt at kunne bidrage til de øvrige områder, såfremt behovet viser sig.

For at opnå succes i stillingen har du en relevant uddannelse indenfor regnskab/økonomi med erfaring fra lignende opgaver. Funktionen varetages i dag i flere lande med forskellige ERP-systemer (Dynamics AX og Visma). Ved din tiltræden, vil den første opgave blive at bidrage til at alle data overføres til AX. Du arbejder professionelt med AX (eller lignende ERP-system) og Excel og har en god forståelse for IT, hvor du ser mulighederne for at udnytte systemets kapacitet.

Dine opgaver er meget alsidige og spænder fra fordybelse til udadvendthed, så det er af stor betydning, at du er omstillingsparat og serviceminded.

Koncernsproget er engelsk, derfor er det en fordel, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder:
En spændende og alsidig stilling i et internationalt miljø, hvor du indgår i et team med dygtige og erfarne kolleger, der lægger vægt på faglig sparring. Vi lægger vægt på, at du har et godt humør og kan lide en travl hverdag, hvor du selv har afgørende indflydelse på egne udviklingsmuligheder.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du henvende dig til økonomidirektør Niels Glahn på telefon +45 4045 9101.

Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du bedes fremsende din ansøgning snarest, dog senest d. 19. januar 2020. Bemærk venligst, at stillingsopslaget vil blive fjernet, når den rigtige kandidat er fundet.

For øvrige informationer og eksempler på JENSEN-GROUP's produkter henvises til www.jensen-group.com eller vores youtubekanal jensengroupcom.

Kontakt endelig Tilflytterkonsulent Rune Holm (Business Center Bornholm) for at høre om de mange jobmuligheder på Bornholm for din partner og vedr. alle de andre spørgsmål, der kunne være ved flytning til Bornholm. Tlf. +45 3121 8880 eller mail: [email protected]
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e2df2439)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Rønne
  • Søndag den 19. januar 2020

Lignende jobs

  • Uopfordret ansøgning, Finanssektoren

    Som anført på vores hjemmeside, modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. For at give vore kandidater en god service, og som led i at vi overholder Den Europæiske Persondata forordning (GDPR),.
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Dygtig økonom til udvikling af økonomisk regulerin...

    Kunne du tænke dig at arbejde med økonomisk regulering med stor betydning for samfundet? Ønsker du dig en chef, som understøtter din succes? Kan du se dig selv sidde i vores store arbejdshave og ud..
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Finans Konsulent, Infor M3

    Bliver du motiveret af at arbejde med de bedste i branchen, i en virksomhed som er førende partner med Infor M3 et af verdens største ERP systemer.Bliver du motiveret af at arbejde med de bedste i .
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomikonsulent med fokus på regnskab og controll...

    Vi søger en ny kollega til kommunens økonomiske maskinrum. Nøgleordene i stillingen er regnskab, controlling og it-understøttelse. Der er tale om både drifts- og udviklingsopgaver. Vi søger dig, de..
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Rønne over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0