Økonomikonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Samsø

Økonomiafdelingen i Samsø Kommune søger fortsat en økonomikonsulent til en fast stilling på 37 timer, da en af vores nuværende medarbejdere har søgt nye udfordringer.

Samsø er en af landets mindste kommuner og den kommunale organisation tilbyder sjældne muligheder for som økonomikonsulent at få indblik i og arbejde med rigtig mange kommunale områder i en økonomifaglig kontekst.

Din primær spillebane bliver Teknisk Forvaltning, som du vil være fast økonomikonsulent for. En anden væsentlig funktion i stillingen er tovholder/nøgleperson for kommunens regnskab og anlægsstyring. Herudover indgår du i teamet med de tre andre økonomikonsulenter og bidrager til at få løst de alsidige opgaver, som den daglige drift i en mindre kommuner medbringer.

Teknisk Forvaltning har ca. 40 medarbejdere, og er struktureret i fire afdelinger med hver sin leder. Forvaltningen har et udgiftsbudget på 50 mio. kr. og et indtægtsbudget på 30 mio. kr. Ud over de klassiske ressortafdelinger "teknik og miljø" samt "ejendomme og veje", har forvaltningen også en afdeling for de kommunale havne (tre lystbådehavnene og to færgehavne) og en lille Naturafdeling. Forsyningsområderne renovation og varme er ligeledes tilknyttet forvaltningen. Endvidere er forvaltningen projektejer for en række ekstern finansierede projekter, der understøtter kommunens ambitioner i klimaindsatsen. Samtidig har Teknisk Forvaltning også ansvar for en række anlægsprojekter, såsom ombygning af kommunens eneste folkeskole med en bevilling på ca. 30 mio. kr.

Som fast økonomikonsulent for Teknisk Forvaltning sikrer du at forvaltningen og de underliggende afdelinger overholder deres budgetter. Budgetopfølgning er en fast opgave hver måned. Herudover er du en tæt sparringspartner til forvaltningschefen og lederne i alle økonomiske anliggende og bistår i at løse de udfordringer, som opstår undervejs. Da forvaltningen har ansvar for flere drifts- og anlægsprojekter, herunder med ekstern medfinansiering, ligger der også en række projektopgaver i stillingen.

Som nøgleperson i økonomistaben understøtter du de andre medarbejdere og økonomichefen i en del af kommunens centrale økonomiprocesser, som budgetlægning og især regnskabet. Dette kommer blandt andet til udtryk ved at du står for udarbejdelsen af kommunens årsregnskab og diverse indberetninger til ministerierne eller KL. Sammen med de andre konsulenter vil du være bidragsyder til sagsfremstillinger til det politiske system, spørgsmål vedr. udbud og kontrakter, ledelsesinformationer, mv.

Profil

Vi søger en medarbejder

  • med en relevant økonomisk uddannelse og
  • udpræget regnskabsforståelse.
  • Det er en fordel, at du har praktisk erfaring med økonomisystemer, og har kendskab til budget- og regnskabssystemet for kommuner.
  • Har erfaring med projektstyring.

Du besidder følgende kompetencer og egenskaber

  • Du har analytiske evner og er i stand til at skabe overblik.
  • Du er kvalitetsbevidst og resultatorienteret i din måde at arbejde på.
  • Du skaber et konstruktivt og tillidsfuldt samarbejde i forhold til de forskellige arbejdsopgaver.
  • Du er dygtig til regneark, i øvrigt en habil IT-bruger og er vant til at overskue og bearbejde data fra forskellige systemer.
  • Du trives med at læse lovtekster, vejledninger eller kontrakter og er god til at videreformidle økonomi og jura til andre
  • Jobbet byder på en afvekslende hverdag, og derfor er det vigtigt, at du motiveres af mange udfordringer og deadlines.

Du er velkommen til at søge stillingen også som nyuddannet. På mange måder kan ansættelsen i en mindre kommune være en udmærket start på din kommunale karriere.

Yderligere informationer

Vi tilbyder et spændende job på en ø som er i rivende udvikling, bl. a. som turistdestination, men samtidig også som energirigtigt og innovativt samfund, hvor der er unik adgang til naturoplevelser og gode levevilkår for børn og voksne.

Samsø Kommune er kendetegnet ved at beslutningsvejene er korte, hurtige og meget overskuelige. Samsø Kommune er præget af et højt fagligt og servicemæssigt ambitionsniveau, et uhøjtideligt nærvær og en uformel kultur.

Du bliver ansat i Økonomi, Løn og IT, som er en stabsafdeling med i alt 14 medarbejdere. Her er der højt til loftet og vi værner om vores uformelle atmosfære, som er præget af positivitet, dynamik og humor. Afdelingen har bl.a. ansvaret for kommunens økonomistyring, lønudbetaling og personaleforhold samt IT-drift og har i den forbindelse et bredt samarbejde med hele organisationen. Afdelingen er placeret på Rådhuset i Tranebjerg, som ligger centralt i forhold til indkøb, kultur- og idrætsaktiviteter samt børnehave og skole.

For yderligere oplysninger om stillingen kan Økonomichef Alexander Janz kontaktes på tlf. 30105509.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst, hvor lønnen forhandles efter principperne for Ny Løn. Ansøgning indsendes via Samsø kommunes hjemmeside senest søndag den 08. juli 2021 kl. 12:00. Bemærk dog at der vil indkaldes løbende til ansættelsessamtaler. Når den rette kandidat er fundet, kan ansættelsen ske allerede inden stillingsopslaget udløb. Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Læs mere om at flytte til Samsø på https://www.samsoe.dk/flyt-til-samsoe eller kontakt bosætningskonsulent Nikoline Jacobsen på [email protected] eller 25208849.

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9c00d81c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Samsø
  • Torsdag den 08. juli 2021

Lignende jobs

  • Er du vores næste finansielle rådgiver - med sans ...

    Har du nogensinde tænkt, "Kunne jeg ikke godt bruge en arbejdsplads, hvor jeg både kan udvikle mine faglige evner OG få et godt grin med mine kollegaer?" Så læs videre, for vi leder efter dig!.
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • ØKONOMIASSISTENT - FULDTID eller DELTID

    ØKONOMIASSISTENT - FULDTID eller DELTID Er du motiveret for at arbejde med en bred række opgaver indenfor økonomi og administration? Har du en serviceminded og professionel tilgang til dine o..
    • Økonom
    • Hedensted
    Få mere info
  • Finanspraktikant til Merkur Aarhus

    Fremtiden er også din! Er du klar til at kickstarte din karriere med et praktikophold, der gør en forskel for den fremtid, der berører os alle – ikke mindst dig, som står i starten af dit arbe..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Økonom i Århus C

    Erhvervshus Midtjylland søger en økonomiassistentHar du styr på tal og lyst til at arbejde i en dynamisk økonomiafdeling? Er du klar til at tage ansvar for bogholderi, lønadministration og proj..
    • Økonom
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Samsø over tid

Dato Alle jobs som økonomer
17. august 2024 1
16. august 2024 1