Forretningsorienteret controller til økonomistyring i Vejdirektoratet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Vil du bidrage til god økonomistyring i staten? Kan du være en professionel økonomisk samarbejdspartner i styringen af vores komplekse infrastrukturprojekter? Så læs videre.

”Indirekte kommer du til at være med til at bygge Danmarks tredjestørste bro, den nye Nordhavnstunnel og andre gigantiske projekter, som spiller en rolle for millioner af mennesker – det er da en meningsfuld opgave, synes jeg,” fortæller afdelingsleder Troels Pedersen.

Danmark har fået en ny, bred infrastrukturaftale. Det betyder, at vi får travlt i Vejdirektoratet de næste mange år. Veje skal anlægges, broer skal bygges og den grønne omstilling får et boost med flere cykelstier og ladestandere langs statsvejene.

Med så mange projekter er det et stort behov for styring og koordinering.

Det er her, at du kommer ind.

Du skal være med til at styre økonomien indenfor anlægsområdet, som blandt andet omfatter byggeprojekter for universiteter, byggeriet af den ny Storstrømsbro, Nordhavntunnelen mv.

Økonomisk sparringspartner

”I denne stilling får du god mulighed for at bringe dine egne ideer i spil og byde ind med din faglighed. Vi ser gerne, at du vil være med til at udvikle vores fagområde og sætte dit eget præg på stillingen,” siger Troels Pedersen.

Som controller bliver du anlægsledelsens indgang til økonomi, og du vil være den naturlige sparringspartner i økonomiske spørgsmål. Samtidig skal det balanceres med, at du, i din rolle som controller, skal sikre, at afdelingen holder sig indenfor Vejdirektoratets økonomiske rammer.

Udover den udadvendte opgave som sparringspartner, kommer du til at deltage i en stor del af afdelingens andre opgaver. Hvilke opgaver, afhænger af dine kvalifikationer og interesser, men kan f.eks. være:

- deltagelse i tværfaglige arbejdsgrupper og udviklingsarbejde

- budgetlægning og budgetopfølgning i samarbejde med fagområderne

- indtastning og validering af budgetter og prognoser i SAP IP

- vejledning af forretningen i økonomistyring af indkomne bevillinger og i løbende optimering af budgetprocesser

- ad hoc analyser og rapporter

Du er nysgerrig og har en høj faglighed

”Vi afstemmer opgaverne og ansvaret efter dit erfaringsniveau, og uanset hvad, så sørger vi naturligvis for, at du får en god oplæring og bliver klædt på til opgaverne – og både jeg og dine kollegaer står klar med gode råd og sparring,” afslutter Troels.

Du skal søge stillingen, hvis du har lyst til et udfordrende job, hvor der er gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling.

Vi er åbne over for, at du enten er økonom med flere års erfaring, eller du kan være nyuddannet, evt. med et par års erfaring, og med mod på en stejl læringskurve.

Vi forventer, at du:

- har en høj økonomisk faglighed og er analytisk stærk

- har erfaring eller kendskab til byggeri/projektøkonomi

- har erfaring med økonomisystemer og Excel

- har gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt, så du er i stand til at formidle komplekse økonomiske problemstillinger på en pædagogisk og præcis måde

- kan arbejde selvstændigt og struktureret, og at du er vedholdende med dine opgaver

- har lyst til at indgå i kollegialt fællesskab både fagligt og socialt

- er udstyret med en god portion nysgerrighed, gåpåmod og humoristisk sans

Det er en fordel, hvis du har erfaring med ERP-systemer, men det er mere afgørende, at du har mod på og flair for at arbejde med økonomiopfølgning generelt. Har du erfaring med Analysis for Office og/eller PowerBI, så har vi også nogle spændende analyseopgaver til dig.

Velkommen til Virksomhedsstyring

Vejdirektoratet har ansvaret for at planlægge, drive og vedligeholde statsvejnettet, som består af motorveje, en række hovedlandeveje og mange af landets broer – i alt ca. 3.800 km. vej.

Du bliver en del af afdelingen Virksomhedsstyring i Økonomiområdet. Økonomiområdet består af 45 medarbejdere fordelt på afdelingerne Budget, Virksomhedsstyring, Regnskab og Økonomianalyseenheden. Virksomhedsstyring består af 12 medarbejdere, der understøtter Vejdirektoratet med business controlling af en årlig omkostningsbase på ca. 3-4 mia. kr.

Du vil få en stor berøringsflade til kollegaer i fagdivisionerne, og du vil få et tæt samarbejde med resten af Økonomiområdet. Afdelingen er lokaliseret i København og Skanderborg, og vi arbejder tæt sammen med Vejdirektoratets divisioner om alle aspekter af økonomistyring.

Din løn- og ansættelsesvilkår – mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med fokus på efteruddannelse, mulighed for hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider, kantine mv.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Du vil blive ansat på Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V

Da vi har tjenestesteder flere steder i landet, skal du regne med nogen rejseaktivitet.

Læs mere om os

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Troels Pedersen på 24 80 85 38 eller [email protected].

Er du interesseret?

Send din ansøgning og CV senest den 31. maj 2022. Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 16. juni. Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Stillingen forventes besat til 1. august 2022

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Skanderborg
  • Tirsdag den 31. maj 2022

Lignende jobs

  • Økonom i Østjylland

    I BDO Advisory yder vi bistand til projekt- og procesledelse af større byggeprojekter. Vi er dedikeret til at hjælpe vores kunder med ydelser af økonomisk/administrativ karakter, som understøtter b..
    • Økonom
    • Østjylland
    Få mere info
  • Økonom i Skanderborg

    Har du et stærkt ’bogholdergen’, og er du systematisk i tilgangen til dine opgaver? Så er det måske lige dig vi søger… ØkonomimedarbejderVi søger en motiveret og dygtig økonomimeda..
    • Økonom
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Økonom i Viby J

    Har du lyst til at påvirke løsninger til gavn for den grønne omstilling og brænder du for at optimere og modernisere en eksisterende platform, så er dette job måske det rette for dig! Vi søger .
    • Økonom
    • Viby J
    Få mere info
  • Økonom i Hornslet

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 8543 Hornslet
    • Økonom
    • Hornslet
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som økonomer
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3