Økonomielev søges til velfungerende afdeling med gode kolleger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Søborg

Økonomielev søges til velfungerende afdeling med gode kolleger


Ønsker du dig en elevplads, hvor du kan få en god uddannelse, mens du lærer om alle aspekter i en velfungerende økonomiafdeling? Kan du se din fremtid være i en detaljeorienteret rolle, hvor din hverdag har fokus på tal og administration? Lærer du bedst i et trygt miljø med hjælpsomme og engagerede mennesker omkring dig?

Så bliv inforevisions økonomielev, hvor du:

  • får en 2-årig elevuddannelse der tilrettelægges individuelt efter dig
  • lærer alle opgaver i en økonomifunktion fra bunden
  • arbejder sammen med gode kolleger, der gerne svarer på spørgsmål – også når der er travlt

Elevforløbet


Som økonomielev har du mange forskellige opgaver, og du kommer hele vejen rundt i afdelingens mange funktioner. Din uddannelse vil både have fokus på bredden i opgaverne og dybden i specialiseringen. Når du er grundigt oplært, vil du få ansvar for egne områder, så du hurtigt oplever at bidrage til og være en del af fællesskabet.

Du vil f.eks. komme til at arbejde med følgende:

  • Kreditor: Bogføring og betaling af leverandørfakturaer samt afstemning af kreditorer
  • Debitor: Bogføring og udligning af indbetalinger, rykkerprocedurer, besvarelse af kundeopkald og
    e-mails m.m.
  • Løn: Håndtere digital indberetning af løn og refusioner ved sygdom og barsel
  • Regnskab og controlling

Din baggrund


Du har din adgangsgivende uddannelse på plads senest til sommer. Din uddannelse kan f.eks. være HHX, men du kan også have en anden uddannelsesmæssig baggrund.

Erhvervserfaring fra studiejobs er en fordel, men ikke et krav. Alternativt kan det være, du har erfaring fra sport eller frivilligt arbejde.

For at blive en succes i stillingen, skal du være stærk med tal og have flair for IT. Du skal have lyst til at lære nyt, og du skal ønske at blive dygtig til det, du laver.

På det personlige plan er det naturligt for dig at tage ansvar og arbejde struktureret. Derudover skal du kunne se dig selv i vores værdier, som er: Professionel, Hjælpsom, Uhøjtidelig og Engageret.

”Det er vigtigt, at vores nye økonomielev er engageret og har lyst til at lære nyt. Vi leder efter en elev, der har lyst til at tage ansvar, og som gerne vil være en del af fællesskabet. Sammen skal vi sikre, at du får en rigtig god uddannelse, og vi glæder os meget til at udvide vores team med endnu en medarbejder”.

Anette, økonomichef

Om teamet


Vi er 4 andre kolleger i afdelingen, og da du er vores eneste økonomielev, har vi mulighed for at tilpasse uddannelsen til netop dig og din udvikling.

Maja er kollega, og her fortæller hun lidt om sammenholdet i afdelingen:

”I økonomiafdelingen er vi gode til at sparre med hinanden. Vi arbejder alle meget selvstændigt, men det er altid muligt at få hjælp af kollegerne, hvis man har brug for det. Jeg trives godt med, at vi alle er hjælpsomme, og at stemningen samtidig er uhøjtidelig og rar.”

Maja, debitorbogholder

I inforevision har vi mange års erfaring med revisortrainees, og du vil derfor blive en del af en arbejdsplads med godt socialt sammenhold og mange unge kolleger. Det betyder f.eks., at du bliver inviteret med på sommerhustur sammen med vores revisortrainees, og du får glæde af vores erfaring med at uddanne og oplære.

Vi tilbyder


Udover en rigtig god uddannelse tilbyder vi dig en arbejdsplads med plads til udvikling og til at tænke nyt. Arbejdstiderne er fleksible, og vi har stort fokus på det sociale sammenhold. Her er både plads til grin, hygge og høj faglighed.

Er du interesseret, så håber vi at høre fra dig


Send din ansøgning og CV via nedenstående formuler, så vender vi hurtigt tilbage. Vi tager stilling til de indkomne ansøgninger løbende og vil gerne have ansat vores nye regnskabskonsulent snarest.

Uddannelsesaftalen starter 1. september 2021.

Hvis du har spørgsmål, inden du søger jobbet, er du velkommen til at ringe til Anne Vagnø på 39 53 57 64. Anne er HR Chef og har ansvaret for rekrutteringsprocessen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Søborg

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonomikonsulent med ansvar for løn – søges til Da...

    Er du en fagligt dygtig økonomi- og lønkonsulent? Kan du sikre et højt fagligt niveau i dine opgaver? Kan du fastholde overblikket og styre dine prioriteringer i en dynamisk hverdag, så der er styr..
    • Økonom
    • København K
    Få mere info
  • Lead Compliance Officer in Business Banking

    Job ID: 25437Would you like to work with advisory compliance at one of the Nordic region’s leading financial institute/partner? We are now looking for a Lead Compliance Officer in Business Bankin..
    • Økonom
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Søborg over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1