Projektøkonom - Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Hvis du har lyst at arbejde med gode kolleger, have spændende opgaver og være med til at sætte dit præg på jobindhold, så er her en god mulighed ved MT Højgaard Danmark i Søborg.

Vi søger dig, der har lyst at indtage en vigtig funktion i vores samarbejdsprojekt, Sammenholdet. I MT Højgaard Danmark har vi sammen med vores samarbejdspartnere valgt at sætte fokus på, hvordan et godt samarbejdsklima kan give arbejdsglæde for alle involverede - bygherre, leverandører og brugere; i dette tilfælde med Region Hovedstaden som bygherre. Nu leder Sammenholdet efter dig, der bliver garant for, at der er styr på økonomien i vores mange projekter.

For at skabe de bedste arbejdsbetingelser sidder vi fysisk sammen med vores samarbejdspartnere, og du vil blive et naturligt omdrejningspunkt, når du yder 1. klasses sparring til og sikrer opfølgning med projektledere og -deltagere, så der er styr på projekt-økonomien.

Dine primære opgaver

Det er vigtigt for os, at du oplever en varieret og god arbejdsplads, hvor du får plads til at give de bedste forslag, de skarpeste analyser og levere input til dine kolleger rundt om i regionen og i selve projektet.

De vigtigste opgaver, du vil blive involveret i, er bl.a.

  • Sikre løbende budget- og finansieringsopfølgning og medvirke til at finde løsninger
  • Oprette projekter og agere som sparringspartner til projektledelsen
  • Kontering og Controlling af fakturaer i elektronisk flow
  • Dialog med eksterne rådgivere omkring teknisk byggeregnskab og ekstrakrav
  • Afrapportering, revision og regnskabsaflæggelse
  • Rådgivning og løsning af ad hoc-opgaver i forbindelse med projektet

Om dig

Da vi arbejder i et projekt, hvor sammenhold er vores kerneværdi, er det vigtigt, at du ser dig selv som en teamspiller. Du kommer til at indtage en koordinerende og vigtig funktion, hvor du holder styr på og strukturerer vores processer. Det kræver, at du finder glæde ved at række ud til folk og få ting afklaret og tager medejerskab på at sikre opfølgning og fremdrift. Du kan have en økonomisk baggrund som f.eks. Financial Controller eller lign. Men det vigtigste for os er primært, at du har erfaring med økonomistyring. Du har et solidt kendskab til IT, i særdeleshed MS Office-pakken, samt gerne MAP og Unit4 Business World, hvilket dog ikke et krav.

Det falder dig let at tage selvstændigt ansvar for de opgaver, du bliver betroet, og du evner samtidig at indgå i et team og bidrage positivt til opgaveløsning. Hvis du derudover er klar på en dagligdag, hvor vi har det godt sammen og vægter at skabe nye standarder for godt samarbejde med bygherre og samarbejdspartnere; ja så er det om at komme til tasterne.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Line Eide Munk på 25 38 91 14. Vi vurderer ansøgninger løbende.

MT Højgaard Danmark er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i mere end 100 år. Vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Mød os på mth.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Søborg

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonomikonsulent med ansvar for løn – søges til Da...

    Er du en fagligt dygtig økonomi- og lønkonsulent? Kan du sikre et højt fagligt niveau i dine opgaver? Kan du fastholde overblikket og styre dine prioriteringer i en dynamisk hverdag, så der er styr..
    • Økonom
    • København K
    Få mere info
  • Lead Compliance Officer in Business Banking

    Job ID: 25437Would you like to work with advisory compliance at one of the Nordic region’s leading financial institute/partner? We are now looking for a Lead Compliance Officer in Business Bankin..
    • Økonom
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Søborg over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1