Kalkulatør til Beton og Anlægsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

-- Ansøgningsfrist: 09-09-2023 - Søborg

Kalkulatør til Beton og Anlægsprojekter


Kalkulatører til Infrastruktur, Søborg

Er du en erfaren kalkulatør, og har du tjek på beton og anlægsopgaver? Vil du samtidig gerne være en del af en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder?

Så kan du nu blive en del af NCC. Her har du mulighed for at indgå i det mest professionelle tilbudsteam i branchen, hvor du udregner tilbud på en bred vifte af spændende anlægsopgaver på vores Beton- og anlægsområde. Du har rig mulighed får indflydelse, får et stort netværk af kolleger og gode udviklingsmuligheder gennem efteruddannelse og interne kurser.

Bliv en del af NCC Infrastruktur
NCC´s infrastruktur-afdeling beskæftiger ca. 200 funktionærer, der arbejder med mange typer af anlægsopgaver, herunder borede tunneler, tunnelbyggeri, vandværker, anlægsbeton og klimatilpasningsprojekter samt alle former for forsyningsledninger, vand og afløb samt byfornyelses- og genopretningsprojekter. Du får et tæt samarbejde med en række dygtige kolleger i tilbudsafdelingen, og vil desuden have adgang til hjælp og support fra alle dine kollegaer på kontoret og på byggepladserne.

Tag ansvar for udregningen af vores tilbud
Som kalkulatør udregner du total-, hoved- og fagentrepriser, primært på Sjælland. Du har en stor berøringsflade, når du samarbejder med materialeleverandører og dine kolleger i tilbudsafdelingen og i produktionen for at afdække de rette priser og løsninger. Dine opgaver omfatter helt konkret at:

  • udregne tilbud på udførelse af infrastruktur- og anlægsopgaver
  • indhente tilbud fra underentreprenører og materialeleverandører
  • deltage i udbudsprocesser og kontraktforhandlingsforløb

Bliv en del af en stærk kultur og et professionelt tilbudsteam

Tilbudsteamet, som vil være dine nærmeste kollegaer i hverdagen, består bl.a. af flere tilbudsledere, kalkulatører samt formidlingskonsulenter. Det er vores mål, at vi hele tiden skal blive bedre, og vi kan vel godt sige, at vi har det mest professionelle tilbuds-setup i branchen.

Samtidig er vi en afdeling, som vægter det højt (og mener det), at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi har en uformel og åben måde at omgås hinanden, og der er generelt høj trivsel på tværs af teamet.

”Vi står over for en række spændende projekter, hvor du som kalkulatør kommer til at spille en enormt vigtig rolle. For mig er det vigtigt, at vi har høje standarder i de tilbud, vi leverer, men allerførst skal vi have det godt. Derfor arbejder vi hele tiden for at fastholde den gode dynamik og kultur i teamet, ligesom jeg har stort fokus på at være fleksibel og imødekomme individuelle ønsker til udvikling mm.” fortæller ansættende leder, sektionschef, Rasmus Andreasen Rasmussen.

Vi ser gerne, at du

  • er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør.
  • har mindst 5 års erfaring med kalkulation af komplekse og forskelligartede anlægsopgaver, i særdeleshed gerne inden for anlægsbeton.
  • taler og skriver flydende dansk og også gerne engelsk.
  • Er struktureret og systematisk, og at du kan lide at finde de rigtige løsninger, der kan sikre gode tal på bundlinjen.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionschef, Rasmus Rasmussen på tlf. 24887840 eller e-mail [email protected].

Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt.

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag.

Kontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Søborg
  • Lørdag den 09. september 2023

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Taastrup

    På vegne af Uniteam Group søger [xxxxx] nu en økonomiuddannet systemsupporter. I denne rolle vil du få en central betydning for at opretholde Uniteam Groups position som førende softwareleve..
    • Økonom
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Søborg over tid

Dato Alle jobs som økonomer
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1