Finansiel Controller - Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Finansiel Controller

Har du lyst til at være en del af et team, som varetager den samlede regnskabsfunktion for MT Højgaard Danmark? Har du et solidt regnskabsmæssigt fundament, og kan du bidrage til optimeringen af vores regnskabsmæssige processer med de nyeste teknologier? Så er du måske vores nye Finansielle Controller.

Vi søger en struktureret Finansiel Controller til MT Højgaard Danmark, hvor vi udfører blandt andet domiciler, hospitaler, skoler, kultur- og sportsfaciliteter, storcentre, biotek- og medicinalbyggerier og aktuelt også en bagageterminal.

Du vil indgå i tæt samarbejde med resten af forretningen, hvor du dagligt vil være i kontakt med mange interessenter fra alle dele af virksomheden. Organisatorisk kommer du til at arbejde i en regnskabsfunktion på 7 medarbejdere, som er en del af den samlede finansfunktion på godt 23 medarbejdere med en direkte reference til Regnskabschefen.
Arbejdsstedet bliver hovedkontoret i Søborg, København.

Opgaver og ansvarsområder
Som Finansiel Controller er opgaverne mangeartede, og der vil være gode muligheder for at sætte sit eget præg på processer og løsningsmodeller. Dine opgaver vil være funderet i regnskabsmæssige facetter i både drift og udvikling, hvor du løbende vil blive involveret i ad hoc-opgaver, som kræver høj teknisk kompetence inden for regnskab samt opgaver af mere dagligdags karakter. Målet er at behandle vores data effektivt og korrekt, samt give vores kolleger den bedste vejledning og relevante økonomiske data, til brug for de mange beslutninger de dagligt tager.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • være vores ekspert på regnskabsmæssige problemstillinger.
  • at skabe struktur, drive, udvikle og udfordre processer i regnskabsfunktionen, samt udarbejde standarder mv.
  • periodelukke, balance- og lønafstemning.

Herudover vil opgaverne omfatte de klassiske regnskabsopgaver i en virksomhed, der er del af en børsnoteret koncern. En vigtig udviklingsopgave bliver at medvirke til at sikre en optimal udnyttelse af virksomhedens ERP-system UNIT4 Business World (UBW), tidligere Agresso, som forsat er under udvikling.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en økonomisk baggrund, og at du har 2-4 års erfaring fra en lignende stilling. Derudover er det en fordel, hvis du har nogle års erfaring som revisor samt en relevant uddannelse som fx cand.merc.aud. Vi forventer, at du har styr på regnskabsførelse samt god indsigt i moms og virksomhedsskat.
Du er fortrolig med Office pakken og har gerne kendskab til Dynamics 365 Business Central (tidligere Navision). Du er erfaren Excel-bruger og har erfaring med udvikling af modeller. Som person er du opsøgende, vedholdende og ansvarlig. Du arbejder effektivt med dine opgaver og leverer et kvalitetssikret og korrekt stykke arbejde til tiden. Kendskab til ERP-systemet UBW er en fordel, men ikke et krav.

Derudover lægger vi vægt på, at du som person:

  • har en selvstændig, struktureret og proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver.
  • er positiv, udadvendt og kan begå dig på alle niveauer i organisationen.
  • er selvkørende og trives i en rolle, hvor du har ansvar for dine egne opgaver, samtidig med at du gerne hjælper samt sparrer med dine kolleger ved behov.

Vi tilbyder
Et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en højt anerkendt virksomhed, hvor din hverdag kommer til at foregå i skiftende miljøer. Du tilbydes en stilling, som du har stor mulighed for at være med til at præge og udvikle. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling og en lønpakke, der afspejler de forventninger, der stilles.

Ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt Regnskabschef Allan Zymt-Egeskjold på telefon +45 5171 4191. Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning elektronisk via vores online ansøgningsskema. Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i mere end 100 år. Vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Mød os på mth.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Søborg

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Finance Process Owner/Product Owner til Koncernfin...

    Trives du med at være bindeled mellem finans og forretningen? Er du regnskabsuddannet med et naturligt flair for IT, et stort drive og god forretningsforståelse? Så er du måske vores nye Finance Pr..
    • Økonom
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Søborg over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1