Økonomi- og regnskabsmedarbejder til Social- og Sundhedsforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vi søger en kollega til Regnskabsteamet i afdelingen for Økonomi og Styring. Afdelingen er en del af en central stab og varetager den samlede økonomifunktion på Social- og Sundhedsforvaltningens politikområder: Beskæftigelse og Social, Sundhed og Rehabilitering samt Psykiatri og Handicap. Vi er godt 30 medarbejdere i afdelingen, hvoraf ca. halvdelen er i Regnskabsteamet.

Det er Regnskabsteamets vision, at vi skal være førende på viden og kompetencer i vores arbejdsfelt. Derfor er vi optagede af at udvikle og effektivisere vores drift og af at styrke vores faglighed på de tre politikområder. Du vil få en betydningsfuld rolle i det faglige udviklingsarbejde, hvor din viden og erfaring med regnskabsopgaver vil blive bragt i spil og udfordret.

Kulturen i Regnskabsteamet er båret af høj social kapital og stor intern opbakning, hvor vi hjælper, støtter og udfordrer hinanden på faglighed og metode.

Jobindhold


Dine opgaver vil sprede sig over alle de tre politikområder, og sammen med gode kollegaer vil du få ansvar for:
  • Indsamling af oplysninger til og Indberetning af statsrefusion
  • Afstemning af drifts- og mellemregningskonti for vores fagsystemer vedrørende sygedagpenge, sociale ydelser og fleksløntilskud, samt udredning og opfølgning i forhold til vores økonomisystem og i eIndkomst, når der er fejl, ændringer og udeståender i betalingerne til borgere og virksomheder.
  • Udvikling og etablering af administrative set-ups i forvaltningens afdelinger og institutioner med henblik på yderligere anvendelse af robotteknologi i forbindelse med bogføring m.v.
  • Faglig bistand og sparring til kollegaer i og uden for rådhuset om administrative løsninger og databehandling med Excel.
  • Bogførings- og faktureringsopgaver


Opgaverne vedrørende statsrefusion og afstemning af samt opfølgning på vores fagsystemer vil foregå i tæt samarbejde med faste kollegaer. For de øvrige opgaver gælder, at du vil være primær ansvarlig med mulighed for sparring fra kollegaer, der har lignende opgaver.

Kvalifikationer


Vi er en ambitiøs arbejdsplads, der forventer, at du stiller høje krav til dit eget og andres arbejde. Det er en fordel men ikke en betingelse, at du har erfaring fra den kommunale sektor, f.eks. som økonomiassistent eller specialist inden for regnskab.

Stillingen fordrer:
  • Viden om og erfaring med økonomi- og regnskabsopgaver
  • Gode it-kompetencer og systemforståelse
  • Fremragende talforståelse og avancerede Excel-færdigheder
  • Lovforståelse – gerne med kendskab til lovområderne vedrørende statsrefusion, sociale ydelser og sygedagpenge
  • Faglig nysgerrighed og lyst til udvikling samt evne til hurtigt at sætte sig ind i komplekse opgaver og nye problemstillinger.


Hvis du ikke allerede har kendskab til Økonomisystemet ØS Indsigt, KSD, KY og eIndkomst så glæder du dig til at få det.

Løn og ansættelsesforhold


Stillingen er på 37 timer pr. uge. Lønnen fastlægges efter gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Gladsaxe Rådhus.

Vil du vide mere



Hvis du ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder i Regnskabsteamet Tina Lundholm Petersen på telefon 39 57 55 58 eller på e-mail [email protected]

Du kan læse mere om Gladsaxe Kommune på kommunens hjemmeside https://gladsaxe.dk. Kommunen har en række personalegoder målrettet den sunde arbejdsplads.

Ansøgningsfrist


Der er frist for ansøgning til stillingen den 21. marts 2022 kl. 12. Samtaler forventes afholdt i uge 12 og 13.

Vi opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Finance Process Owner/Product Owner til Koncernfin...

    Trives du med at være bindeled mellem finans og forretningen? Er du regnskabsuddannet med et naturligt flair for IT, et stort drive og god forretningsforståelse? Så er du måske vores nye Finance Pr..
    • Økonom
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som økonomer
18. september 2024 107
17. september 2024 113
16. september 2024 108
15. september 2024 114
14. september 2024 111
13. september 2024 115
12. september 2024 107
11. september 2024 100
10. september 2024 99
9. september 2024 96
8. september 2024 102
7. september 2024 101
6. september 2024 98
5. september 2024 97
4. september 2024 105
3. september 2024 101
2. september 2024 97
1. september 2024 104
31. august 2024 112
30. august 2024 114
29. august 2024 106
28. august 2024 109
27. august 2024 113
26. august 2024 118
25. august 2024 116
24. august 2024 120
23. august 2024 113
22. august 2024 119
21. august 2024 122
20. august 2024 127
19. august 2024 132