Ambitiøs Økonomimedarbejder med udviklingspotentiale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Ambitiøs Økonomimedarbejder med udviklingspotentiale

Har du potentialet til at udvikle dig både personligt og fagligt? Har du masser af drive? Og vil du arbejde med en bred vifte af økonomiopgaver samt få tilført yderligere opgaver, der er tilpasset præcist til dig og dine ønsker til jobindhold? Så er dette stillingen for dig.

Du bliver en del af en international koncern, der består af en handelsvirksomhed, der sælger befæstelsesværktøj til den professionelle byggeindustri samt en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer specialværktøjsløsninger til fly-, bil- og træindustrien m.m. Vores hovedkontor ligger i Sunds ved Herning, mens vi har yderligere selskaber placeret globalt.

Vores økonomiafdeling i Danmark varetager alle økonomiopgaver og lønadministration for vores to selskaber i Sunds samt udvalgte økonomiopgaver for nogle af vores udenlandske mindre selskaber. I vores større selskaber i udlandet har vi placeret lokale økonomiafdelinger.

Jobbet
Vores kollega har fået nye udfordringer udenfor koncernen, og derfor søger vi nu en ambitiøs og dedikeret økonomimedarbejder med potentialet til at udvikle sig og få yderligere ansvar på sigt.

Med reference til økonomichefen bliver du en del af vores danske økonomiafdeling, der består af 13 dygtige og humørfyldte kolleger. Afdelingen er opdelt i mindre teams med ansvar for hvert deres økonomiområde.

Du får en afvekslende arbejdsdag, der både består af faste arbejdsopgaver, mens du også får nye opgaver og projekter – enten alene eller i tværfagligt samarbejde, hvorfor du også evner at samarbejde med kollegaer på alle niveauer i organisationen.

Du bliver en del af et team med 5 kolleger, der bl.a. varetager alle opgaver indenfor kreditorbogholderi.

Herunder bliver dine arbejdsopgaver:

  • Håndtering af leverandørfakturaer, betaling af leverandører mv.
  • Månedsafslutning.
  • Momshåndtering.
  • Håndtering af anlægskartotek og afskrivninger.
  • Udarbejdelse af likviditetsoversigter.
  • Administration af vores leasede bilpark.
  • Diverse afstemninger og andre opgaver der håndteres af teamet.

Derudover bliver du suppleant for vores lønadministration og kommer også til at understøtte økonomichefen med diverse mindre opgaver og ifm. større projekter i løbet af året, f.eks. transfer pricing dokumentation, kostprisberegninger mv.

Du bliver naturligvis grundigt oplært i arbejdsopgaverne, ligesom du indgår i vores generelle introduktionsuddannelse af nye kolleger, så du får et godt indblik i din nye arbejdsplads og hurtigt får et godt kendskab til dine øvrige kolleger.

Som en del af en produktionsvirksomhed håndterer vores økonomiafdeling en bred vifte af forskelligartede økonomiopgaver, og du har derfor god mulighed for at få tilført yderligere arbejdsopgaver i jobbet, som er tilpasset præcist til dig og dine ønsker til jobindhold. Det kunne f.eks. omhandle koordinering af lageroptælling samt månedlige lageranalyser og -rapporteringer, regnskabsansvar for et mindre selskab eller noget helt tredje.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, du har erfaring fra en lignende stilling indenfor økonomi- eller revisionsbranchen, f.eks. fra en stilling som økonomimedarbejder, Account Payable ansvarlig eller lignende.

Du har samtidig fuldført en økonomiuddannelse på akademi- eller bachelorniveau. Alternativt er du i gang med en HD-uddannelse eller har lyst til at gennemføre en lignende deltidsuddannelse.

Det er et krav, at du er en dygtig IT-bruger, herunder superbruger af office-pakken.

Da vi er en del af en international koncern med mange udenlandske søsterselskaber, behersker du også engelsk flydende i både skrift og tale.

Du bliver en del af en engageret og fleksibel afdeling, så med dit gode overblik og din servicemindet personlighed, er det naturligt for dig at tage ansvar og løfte i flok og i de mere travle periode.

Tiltrædelse 
Hurtigst muligt eller efter aftale. 

Vil du vide mere? 
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Økonomichef Martin Nicolaj Jepsen eller HR Business Partner Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11. 

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig. 


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Sunds

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Sunds over tid

Dato Alle jobs som økonomer
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2