Økonomiassistent med ansvar for debitorstyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Økonomiassistent med ansvar for debitorstyring

Er du vant til at arbejde med opgaver indenfor debitorområdet? Og vil du have ansvar for debitorstyring af vores kundeportefølje for både danske og udenlandske kunder? Så er dette muligvis stillingen for dig...

Du ansættes i en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Vi er både et handelsselskab, som sælger befæstelsesværktøjer, primært til byggeindustrien, og en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

I KYOCERA UNIMERCO beskæftiger vi ca. 700 ansatte fordelt på 15 selskaber i Danmark og i udlandet. Heraf arbejder halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning, der huser vores to danske selskaber.

Økonomiafdelingen
Med reference til den danske økonomichef bliver du en del af vores koncernøkonomiafdeling og får 13 dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen på holdet.

Afdelingen varetager alle økonomiopgaver for vores to danske selskaber samt udvalgte økonomiopgaver for nogle af vores mindre selskaber i udlandet, bl.a. Norge, Finland mv. I de større udenlandske selskaber, f.eks. England, USA og Tyskland, har vi egne økonomiafdelinger, som du løbende er i dialog med.

Du ansættes i en velfungerende afdeling, der har effektiviseret flere arbejdsgange gennem de seneste år, hvilket bl.a. betyder, at månedsregnskabet i dag afsluttes på den tredje hverdag i måneden, og debitorstyringen foregår via et elektronisk workflow, hvor ordrer automatisk sættes på hold, hvis kreditgrænsen er nået, og du eller en af dine kollegaer skal kreditvurdere kunden.

Dine arbejdsopgaver
Du får ansvar for al debitorstyring i vores ene danske selskab og for nogle af vores udenlandske mindre selskaber, mens du håndterer de daglige driftsrelaterede debitoropgaver i vores andet danske selskab. Samtidig er du toneangivende ift. at sikre retningslinjen på området for alle selskaber i hele koncernen.

I perioder har du en økonomielev tilknyttet, som du skal uddanne indenfor dit område. Derudover får du også en vigtig rolle i at opdatere og udvikle vores interne processer på debitorsiden - selvfølgelig i tæt samarbejde med de relevante interne samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at løse alle driftsrelaterede debitoropgaver og supportere salgsafdelingerne ansigt til ansigt, pr. telefon og mail, og derfor har du på detailniveau helt styr på vores kundeportefølje på debitorsiden.

Dine øvrige opgaver bliver:

  • Kreditvurdering af danske og udenlandske kunder.
  • Bogføring af indbetalinger og oprettelse af rabataftaler.
  • Oprettelse og udbetaling af bonusaftaler på kundesiden.
  • Løbende debitor-afrapportering.
  • Rykke kunder pr. telefon og mail.
  • Håndtering af konkurser og inkassosager.
  • Månedsafslutning og afstemninger på debitorsiden.
  • Fakturaforsendelse.
  • Kvartalsvis risikoopfølgning og vurdering på vores aktive kunder.

Dine kvalifikationer
Du har relevant erfaring fra en lignende økonomistilling og ved derfor allerede, at du trives med debitorstyring og beslægtede opgaver.

Da du bliver salgsafdelingernes naturlige kontaktperson og sparringspartner ift. alle debitorrelaterede opgaver, trives du med en arbejdsdag i et højt tempo, hvor du effektivt, professionelt og med godt humør supporterer dine kolleger i både ind- og udland.

Derudover beskriver følgende egenskaber dig:

  • Du har et højt drive og sætter en ære i at have helt styr på dit ansvarsområde.
  • Du er struktureret og detaljeorienteret, og derfor følger du op på fastsatte aftaler og kender kundernes situation.
  • Du er god til at spotte adfærdsændringer i kundernes betalingsmønstre og er vant til at reagere i tide, når betalingsmønstre ændres.
  • Du er serviceminded og venlig og rykker kunderne på en konstruktiv og professionel måde.
  • Du har gode generelle IT-færdigheder, herunder er du særlig stærk på Excel.

Desuden falder det dig naturligt at se nye og smartere måder at arbejde på, og du trives derfor i en rolle hvor du løbende kan optimere arbejdsgange og processer indenfor debitorområdet.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse, og derfor er hjemmearbejde også delvist muligt.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Vil du vide mere?
Rekrutteringen til denne stilling foretages i samarbejde med PRO&CO.
Ønsker du at vide mere om stillingen, erdu meget velkommen til at kontakte Kristian Reinevald, PRO&CO på telefon 96 60 32 00 eller Økonomichef Martin Jepsen eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Sunds

Lignende jobs

  • Økonom (elev) i Engesvang

    Går du med en drøm om at arbejde med regnskab og økonomi? Og vil du kickstarte din karriere og få masser af praktisk erfaring i en international vækstvirksomhed, hvor der er gode udviklingsmulighed..
    • Økonom
    • Engesvang
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Sunds

    Bliv økonomielev / trainee i international koncernDrømmer du om en fremtid indenfor økonomi? KYOCERA UNIMERCO udvider koncernøkonomi med endnu en trainee eller elev. Har du en drøm om at b..
    • Økonom
    • Sunds
    Få mere info
  • Økonom i Skjern

    Økonomimedarbejder søges til UCRSVil du være del af et spændende miljø hvor ikke 2 dage er ens?Vi søger en økonomimedarbejder til fælleskontoret på UCRS i Skjern.Alle skolens aktivitete..
    • Økonom
    • Skjern
    Få mere info
  • Økonom i Holstebro

    Økonomimedarbejder Kunne du tænke dig at udvide din horisont og har du brug for et arbejde med m..
    • Økonom
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Sunds over tid

Dato Alle jobs som økonomer
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 2