Økonomielev - vi gør dig klar til en karriere med ansvar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Sunds

Økonomielev - vi gør dig klar til en karriere med ansvar

Har du en drøm om at blive økonomiansvarlig, controller – eller er du endnu ikke sikker på, hvilken vej din uddannelse skal bringe dig? Så tag dit første skridt på karrierestigen her hos os.

”Hos Kyocera Unimerco tager vi ansvar for din uddannelse. Som økonomielev giver vi dig udfordringer, som vil sikre din udvikling gennem hele uddannelsesforløbet. Vi har lavet en struktureret uddannelsesplan, så du kommer omkring de fleste opgaver i vores økonomiafdeling. Ja, det er faktisk kun dine ambitioner og dine evner, der sætter grænser, for hvor langt du kan nå. Vi har masser af udfordringer, der venter på dig,” fortæller økonomichef Martin Jepsen.

Bliv en del af Kyocera Unimerco
Vi er en international koncern, der producerer et bredt sortiment af skærende special- og standardværktøjer. I koncernøkonomi får du 11 fagligt dygtige og højtuddannede kolleger, der varetager økonomien for koncernens i alt 15 danske og udenlandske selskaber enten fuldt ud eller ved at supportere de udenlandske selskabers lokale økonomiafdelinger.

Uddannelsens opbygning
Under hele elevforløbet er du tilknyttet enten debitor- eller kreditorafdelingen.

Du vil få en grundig oplæring i grundlæggende økonomifunktioner, såsom vedligeholdelse af kunde stamdata, bogføring af indbetalinger, oprettelse af rabataftaler, kreditvurdering og ikke mindst credit controlling, hvor du også får kundekontrakt.

”Du får en stor kontaktflade både internt med kolleger i bl.a. salgsafdelingerne samt eksternt med kunder i forbindelse med dine opgaver i debitorbogholderiet. Du får derfor hurtigt skabt dig en stor kontaktflade i huset, og dermed hurtigt et godt indblik i vores forretning.,” fortæller Martin.

Du vil komme til at arbejde med håndtering af leverandørfakturaer, momsbehandling, periodiseringer, mellemregninger, rejse- og udlægsafregninger. Senere i dit elevforløb - når de grundlæggende bogholderimæssige discipliner er på plads - vil vi også give dig opgaver inden for lagerstyring, regnskab og controlling – naturligvis tilpasset din faglige udvikling og dine kompetencer.

Masser af muligheder – også i udlandet, og vi betaler din uddannelse
Når du er igennem elevforløbet, har du opnået de nødvendige færdigheder til at kunne bestride et job i en økonomifunktion eller videreuddanne dig.

”Vi tilbyder et struktureret uddannelsesforløb, hvor du kommer bredt omkring i økonomiafdelingen og hurtigt får ansvar for egne opgaver. Din faglighed og indstilling er med til at præge de opgaver, du kommer til at arbejde med undervejs. Hvis du har lyst til efteruddannelse undervejs, f.eks. en HD – så betaler vi gerne for uddannelsen, hvis du investerer tiden. Vi tilbyder også gerne vores elever en udstationering til en af vores søsterselskaber i den sidste del af forløbet, hvis et af selskaberne har brug for yderligere assistance,” fortsætter Martin.

Hvem er du?
Du har en HHX eller en STX med HGS-forløb – alternativt en anden gymnasial uddannelse som f.eks. EUX Business. Du har ambitionerne, er nysgerrig for at lære nyt og kan selvstændigt arbejde videre med de værktøjer dine erfarne kolleger giver dig til at klare dine opgaver.

Forventet start
Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og venter gerne på den helt rigtig kandidat. Tiltrædelse efter aftale.

Er du interesseret?
Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Martin Jepsen eller Helle Helsinghof i HR-afdelingen på 97 14 14 11.

Vi har ingen ansøgningsfrist på stillingen og behandler indkomne ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Sunds

Lignende jobs

  • Økonom (elev) i Engesvang

    Går du med en drøm om at arbejde med regnskab og økonomi? Og vil du kickstarte din karriere og få masser af praktisk erfaring i en international vækstvirksomhed, hvor der er gode udviklingsmulighed..
    • Økonom
    • Engesvang
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Sunds

    Bliv økonomielev / trainee i international koncernDrømmer du om en fremtid indenfor økonomi? KYOCERA UNIMERCO udvider koncernøkonomi med endnu en trainee eller elev. Har du en drøm om at b..
    • Økonom
    • Sunds
    Få mere info
  • Økonom i Skjern

    Økonomimedarbejder søges til UCRSVil du være del af et spændende miljø hvor ikke 2 dage er ens?Vi søger en økonomimedarbejder til fælleskontoret på UCRS i Skjern.Alle skolens aktivitete..
    • Økonom
    • Skjern
    Få mere info
  • Økonom i Holstebro

    Økonomimedarbejder Kunne du tænke dig at udvide din horisont og har du brug for et arbejde med m..
    • Økonom
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Sunds over tid

Dato Alle jobs som økonomer
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 2