Kom og understøt økonomistyring og administration på Solgården og vær med til at skabe ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Bliv en del af vores arbejdsplads, hvor vi vægter at se folk for det, de kan, og det de kan komme til at kunne. Som vores nye administrative kollega er du fagligt dygtig, udadvendt og finder det spændende at løfte mange forskelligartede opgaver. Du er socialt kompetent og et udpræget positivt menneske med et stort personligt overskud, som du gerne sætter i spil sammen med dine kolleger på Solgården.

Hvem er du?
For at udfylde jobbet som administrativ på Solgårdener det vigtigt, at du har solid kompetence og erfaring ift. økonomi og Excel.

Kerneopgaven på Solgården er at skabe en indsats, der fremmer læring og rehabilitering for målgruppen, som er et arbejdsfællesskab på godt 150 unikke personligheder med handicap og psykisk sårbarhed. Du skal derfor have lyst til at arbejde med værdibaseret økonomistyring og kunne se værdien i at bidrage til, at den administrative opgaveløsning understøtter og løbende tager sigte efter Solgårdens retning og mål.

Du er et fleksibelt kommunikerende menneske, som er fortrolig med at oversætte økonomi og andre administrative begreber til andre faggrupper, ligesom du også forholder dig interesseret til pædagogiske og filosofiske drøftelser. Solgården er en udviklingsorienteret arbejdsplads med masser af kreativt tænkende profiler i medarbejdergruppen, og derfor har vi brug for, at du er vild med at strukturere og skabe opfølgningssystematik og ser dig selv som en solid ’afslutter’.

I det daglige arbejde indgår du i et lille team med Solgårdens leder og faglige koordinator. Der er mulighed for netværksdannelse og opgavesparring med administrative fagfæller på tværs af Social- og Handicapcentret.

Vi vil gerne høre fra dig som:
  • Har en relevant administrativ uddannelse og evt. efteruddannelse indenfor offentlig administration, fx kommunom
  • Har en god talforståelse og solid erfaring med regnskab, budgetopfølgning og økonomistyring
  • Behersker Excel på erfarent brugerniveau
  • Kan varetage en bred vifte af opgaver indenfor regnskab og bogholderi, herunder controlling, indtægts- og udgiftsstyring, bank- og statusafstemninger samt løbende opkrævninger og fakturabehandling
  • Kan udarbejde talmateriale og være en kvalificeret sparringspartner til ledelsen i forbindelse med regnskab og budgetopfølgninger
  • Kan varetage opgaver i forbindelse med personale- og brugeradministration
  • Er serviceminded og kan varetage kontakten med eksterne samarbejdspartnere
  • Ser det som en attraktiv opgave at medvirke til løbende faglig kvalitetsudvikling af opgaverne på det administrative område
  • Har solide it-kompetencer og har let ved at sætte dig ind i nye systemer. Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med et eller flere af følgende systemer: Prisme, Office-pakken, Acadre og Silkeborg Data

Hvem er vi?
Vi er et fagligt dynamisk arbejdsfællesskab, der prioriterer at dygtiggøre os, sætte os ind i pædagogiske teorier og øve os i at sætte dem i spil. Vi afsætter hvert år to dage til fælles uddannelse, hvor vi arbejder med at omsætte teori til udvikling af praksis. Hele Solgården har efteruddannet sig i KRAP i 2019.

På Solgården samarbejder alle 25 medarbejdere på tværs af vores forskellige værksteder. Vi lægger vægt på, at det er brugernes interesser, der er styrende. Det gælder både for vores personalefordeling og for hvilke projekter og workshops, vi vælger at tilbyde brugerne og for prioriteringen af de administrative opgaver.

På Solgården har vi forskellige uddannelser og baggrunde, og vi lægger vægt på at bruge vores forskellighed aktivt til at få nye ideer, igangsætte eksperimenter og herigennem løbende udvikle det pædagogiske rum. Vi har en anerkendende og positiv tilgang til hinanden og vægter socialt og fagligt fællesskab højt.

Solgården er en udførende enhed i Social- og Handicapcentret i Høje-Taastrup Kommune og er
beliggende på Solsortevej 9C i Taastrup. Solgården tilbyder beskæftigelse, kompetenceudvikling samt aktivitetstilbud til omkring 100 mennesker med fysiske handicap, psykisk sårbarhed og/eller udviklingsforstyrrelser i henhold til SEL § 103 og §104, samt LAB § 31 samt § 32.

Yderligere information
Jobbet er på 37 timer ugentligt. Tiltrædelse snarest muligt og senest 1. april 2020.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse indhentes der straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Ansøgningsfristen er fredag den 7. februar 2020
Vi afholder samtaler den 17. og 18. februar 2020 i tidsrummet kl. 08-17. Der kan evt. blive en 2. samtale efter behov.

Ansøgning, CV, og dokumentation for uddannelse skal fremsendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller besøge os efter forudgående aftale. Du kan ringe til leder, Anne Thybo Høyer på 27240616.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Taastrup
  • Fredag den 07. februar 2020

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Taastrup

    På vegne af Uniteam Group søger [xxxxx] nu en økonomiuddannet systemsupporter. I denne rolle vil du få en central betydning for at opretholde Uniteam Groups position som førende softwareleve..
    • Økonom
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1