Finansbachelorpraktikanter til [xxxxx] Direkte® - Taastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Taastrup

Drømmer du om en karriere som rådgiver i den finansielle sektor? Søger du udfordringer og trives i et uformelt miljø, hvor barren er sat højt? Vi søger lige nu finansbachelorpraktikanter til vores privat- og erhvervsteams til efteråret 2021.


Kickstart din karriere som rådgiver
Som praktikant hos os får du en spændende hverdag, hvor du lærer af erfarne kolleger og udvikler dig inden for de områder, du brænder for. Du bliver en del af en organisation, der satser på udvikling af talenter. En praktikplads hos os er derfor en oplagt måde at kickstarte din karriere som rådgiver. Som finansbachelorpraktikant indgår du i et intenst femmåneders praktikforløb på dit 5. semester. Praktikforløbet begynder i august 2021 og foregår i Nykredit Direkte®, hvor du enten vil være i praktik i en privat- eller erhvervsafdeling og derigennem få en fornemmelse for livet som rådgiver i en bank.

Som finansbachelorpraktikant hos Nykredit Direkte® får du:
  • en praktikplan, der guider dig gennem hele praktikforløbet
  • en mentor, der vil coache dig og støtte dig i din professionelle udvikling
  • indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med helhedsrådgivning inden for bank, realkredit, investering og pension
  • medansvar for at løse daglige opgaver
  • mulighed for at deltage i onlinekundemøder sammen med en erfaren rådgiver – og mulighed for at afholde dit eget kundemøde
  • omsat teori til praksis gennem struktureret læring, e-learning og refleksionsopgaver
  • mulighed for at arbejde med en virkelig forretningsmæssig problemstilling og få faglig sparring, når du skal skrive dit bachelorprojekt.


Vores forventninger til dig
Du interesserer dig for salg og rådgivning og deltager aktivt i den daglige arbejdsgang, hvor du er med til at løse opgaver og omsætte din tillærte teori til praksis. Det er vigtigt, at du selvstændigt tør gribe en udfordring og er nysgerrig efter at finde ud af, hvad jobbet som rådgiver går ud på. Du er god til at kommunikere, er imødekommende og kan identificere kundens ønsker og behov. Viljestyrke og vindermentalitet er en del af din personlighed, og du arbejder resultat- og kundeorienteret.

Nykredit som arbejdsplads
Du bliver en del af Nykredit Direkte®, hvor kundekontakten foregår via telefon, mail og forskellige digitale kommunikationsplatforme. Vi arbejder hver dag for, at vores kunder kan få mest ud af deres private økonomi og eje deres egen bolig. Vi hjælper både små og mellemstore virksomheder med at udleve deres ambitioner, skabe overblik over økonomien og få deres virksomheder til at vokse. Vi rådgiver vores kunder, så de får et godt afkast på deres investeringer. Det er blot nogle af de opgaver, vores cirka 3.800 medarbejdere hver dag står op til.

Er du interesseret?
Send allerede nu CV, ansøgning og foreløbigt karakterbevis. Skriv i din ansøgning om du ønsker at komme i praktik i et privat- eller erhvervsteam. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundechef John Nielsen, 44 55 36 69 / [email protected] eller HR-konsulent Mathilde Zwicky-Hauschild, 44 55 14 75.

Vi inviterer løbende til samtale.Ansøgningsfrist: 21. oktober 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Finance Process Owner/Product Owner til Koncernfin...

    Trives du med at være bindeled mellem finans og forretningen? Er du regnskabsuddannet med et naturligt flair for IT, et stort drive og god forretningsforståelse? Så er du måske vores nye Finance Pr..
    • Økonom
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1