Cand. Merc. der brænder for økonomi søges til Taxhuset i Høje-Taastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Taxhuset er et bosted og dagtilbud med en kompliceret økonomi. Vi har 50 takstfinancierede botilbudspladser, to rammefinansierede midlertidige botilbudspladser og 38 rammefinansierede dagtilbudspladser. Desuden har vi en mindre indtægtsdækket hjemmevejledningsafdeling.

Vores samlede ramme ligger i omegnen af 50 millioner kroner, og man skal kunne holde tungen lige i munden for at sikre at vores midler bruges bedst muligt og de rigtige steder.
Hvis du er vores kommende økonomimedarbejder, skal du derfor have stor erfaring med at tage selvstændigt ansvar for en kompleks økonomi af en tilsvarende størrelse.
Du skal have arbejdet i en årrække med budgetlægning og prognoser både med takster og rammebudgetter, og kunne manøvrere ubesværet i den kompleksitet det byder på.

Du skal have indgående kendskab til social og handicap området, og de rammer og regler som har betydning for økonomien på netop det område.
Du skal have god erfaring med at tage ansvar, arbejde selvstændig, samt være god til at styre udviklings processer når det drejer sig om at skabe gode, retfærdige og gennemsigtige rammer for takster og fordelingsnøgler.

Du skal have haft succes med at samarbejde med ledere, og være god til at klæde dem på til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger, så vi får mest muligt værdi for borgene for vores penge.

Du skal være nysgerrig på detaljer, og vedholde når noget ikke stemmer eller undrer dig, og så skal du gå glad på arbejde og være en god og vellidt kollega.

Er du vores nye medarbejder, så send os din ansøgning. Ansøgningsfristen er tirsdag d.15.06.2021, og vi holder samtaler torsdag d.17.06.2021.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at maile til områdechef Sine Mørkøv Poulsen på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Taastrup
  • Tirsdag den 15. juni 2021

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonomi

    Holdspiller til super stærkt økonomiteam Har du lyst til at arbejde i et kompetent og forretningsorienteret økonomi- og rådgiverteam, der er kendt for både at skabe gode resultater og have det .
    • Økonom
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Økonomikonsulent til strategisk økonomistyring på ...

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Økonom
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. september 2024 1
6. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1