Økonomikonsulent med skarp pen til central rolle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være med helt tæt på beslutningerne når det gælder økonomistyring i et ambitiøst fagområde? Tænker du strategisk, er hurtig og skarp til at se forretningsmæssige muligheder, risici og konsekvenser, og er du god til at skabe og opretholde relationer? Formår du at bevare overblikket i en travl hverdag, og kan du formidle økonomiske budskaber på et højt fagligt niveau til de øverste ledelseslag i organisationen? Så er du måske vores nye centrale økonomikonsulent til kontoret for Koordinering og Styring i Særlig kontrol, Skattestyrelsen.

Bred kontaktflade og stort ansvar
Som økonomikonsulent i kontoret Koordinering og Styring får du en spændende og ofte ret hektisk arbejdsdag, hvor du sammen med kontorchefen har ansvaret for at sikre styring, opfølgning og afrapportering af fagområdets økonomi og målinger. Du vil løbende understøtte Særlig Kontrols fagdirektør og fire underdirektører, herunder udarbejde beslutningsgrundlag og generelt være deres tætteste sparringspartner ift. fagområdets økonomi.

I kontoret drives vi alle af den fælles opgave - at sikre professionel koordinering og styring af høj faglig kvalitet og med sans for detaljen” fortæller din nye kontorchef René Mortensen og fortsætter ”Som leder tror jeg på at give ansvar og vise tillid. Du kan arbejde, hvor du vil og når du vil, så længe du leverer kvalitet til tiden”.

Dit ansvarsområde bliver generel udfærdigelse af skriftlige produkter ifm. økonomistyring i forretningsområdet, herunder:

  • Budgetplanlægning, udarbejdelse af budgetter, lønprognoser, udgiftsopfølgning mv.
  • Udarbejdelse af aktivitets- og ressourceplan for Særlig Kontrol
  • Udarbejdelse, opfølgning og afrapportering af produktionens mål- og resultatplan for særlig kontrol
  • Koordinering ift. kontorets øvrige medarbejdere af diverse sager og spørgsmål
  • Følge op på lokale økonomiprocesser og igangsætte nye initiativer.

Som økonomikonsulent vil du samtidig bidrage til løbende revision og opfølgning af indberetninger i forbindelse med udbyttesagen – dette sker i samarbejdet med kammeradvokatens økonomifunktion.

Relationel, analytisk og nysgerrig
Vi forestiller os, at du har en relevant lang videregående uddannelse, fx inden for økonomi, statskundskab, erhvervsøkonomi eller lignende. Du kan både være nyuddannet eller være en mere erfaren kandidat. Det er vigtigt, at du er talstærk og har en analytisk tilgang til at forstå økonomiske problemstillinger og se løsningsmuligheder. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til økonomistyring i offentlig myndighed.

For at lykkes i stillingen er det desuden vigtigt, at du er detaljeorienteret og har sans for kvalitet i skriftlige leverancer, og trives med at have det store overblik samtidig med at have ansvaret for drift og overholdelse af deadlines. Herudover forventer vi, at du:

  • indgår i det kollegiale samarbejde og bidrager til at sikre en høj kvalitet i opgaveløsningen
  • arbejder selvstændigt men samtidig kan fungere i faste processtrukturer og tager ansvar
  • har gennemslagskraft, diplomatisk sans og udviser empati og initiativ i omgangen med kolleger og samarbejdspartnere
  • er nysgerrig og undersøgende i din arbejdstilgang og udtænker nye initiativer til din opgaveløsning.

Fagområdet Særlig Kontrol – din nye arbejdsplads
Fagområdet Særlig Kontrol har det overordnede ansvar for at kontrollere, imødegå og bekæmpe national og international skatteunddragelse og organiseret økonomisk kriminalitet samt understøtte løbende udvikling af en effektiv forebyggelse og kontrol i forhold til skattesvig og international skatteunddragelse. Fagområdet består af 4 områder med i alt ca. 400 medarbejdere.

Du bliver en del af underdirektørområdet Proces og Analyse, som består af i alt tre kontorer, der understøtter hele fagområdet, og hvor kontoret Koordinering og Styring hører til. Kontoret har bl.a. til formål at understøtte et optimalt samarbejde og en løbende koordinering mellem kontrolenhederne i de øvrige underdirektørområder og spiller en aktiv rolle i at udvikle og implementere strategiske mål for hele fagområdet.

Du bliver en del af et team på 14 højt engagerede kolleger med mange forskellige fagligheder og specialistområder.

”Fordi vi er så mange forskellige baggrunde, skaber det et arbejdsmiljø, hvor læring og videndeling virkelig er i højsædet” fortæller din kommende kollega og fortsætter: ”Det fedeste ved mit arbejde er helt klart været friheden til selv at kunne præge rammerne, og understøttelsen af en ledelse, der er villig til at lytte.”

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV, uddannelsespapirer samt yderligere relevant materiale via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 15. august 2021. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef René Mortensen på telefon 72 38 96 31.

Vi forventer at holde samtaler løbende. Der kan indgå en skrivetest ifm. 2. samtalen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelse blive indhentet referencer og straffeattest.

Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit fysiske arbejdssted bliver indtil videre Helgeshøj Allé 49-55, 2630 Høje Taastrup.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Taastrup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. oktober 2024 3
6. oktober 2024 3
5. oktober 2024 3
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1