Økonomisk sagsbehandler til Enkeltydelse- og Pensionsgruppen i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Du finder stor motivation i at vejlede og rådgive borgere. Du trives med en varierende arbejdsdag, der ikke står stille, og du har lyst til at byde ind og gøre en forskel.

Vi møder borgerne med en respektfuld og konstruktiv tilgang
I Enkeltydelse – og Pensionsgruppen lægger vi vægt på, at vi på den ene side er myndighed og til tider skal træffe vanskelige beslutninger. Og på den anden side er det vigtigt for os, at borgerne føler sig mødt, set og hørt, og at vi gør noget ud af at forklare vores beslutninger.

Som sagsbehandler sørger du for en tæt opfølgning i den enkelte sag. Du har selvstændig kompetence til bevilling, og du har ansvaret for at sikre korrekte og rettidige udbetalinger.

Om opgaverne i Ydelsesservice
I Ydelsesservice administrerer vi pension og behandler og bevilliger enkeltydelser. Vi yder primært borgerservice telefonisk og har en stor kontaktflade med mange forskellige borgere med meget forskellige livssituationer. Vi deltager i tværgående samarbejde om borgerrelaterede sager, og har herigennem en stor kontaktflade i vores organisation.

Vores tætteste samarbejdspartnere er kollegaerne i Kontanthjælpsgruppen – Ydelsesservice, Jobcentret og Social- og Handicapcentret.

Vi arbejder primært ud fra Lov om aktiv socialpolitik samt lovgivningen indenfor pensionsområdet. Vi betaler regninger i Prisme og arbejder desuden i systemerne KY, KP samt kommunens sagsstyringssystem Acadre.

Du har erfaring med sagsbehandling i en kommunal kontekst
Du har viden om lovgivning på ydelsesområdet og kendskab til aktivloven. Du arbejder systematisk, har overblik og flair for tal og du kender til it-systemerne i den kommunale verden. Vi overgik til KY i november 2021, og det er en fordel, hvis du har kendskab til systemet i forvejen.

Du er god til borgerkontakt og bevarer overblikket
Du kan lide administrativt arbejde kombineret med borgerkontakt og på dage, hvor der er travlt, er du god til at bevare overblikket. Du kan lide at være i dialog om, hvordan vi sammen med borgere og kolleger løser sagerne bedst muligt, og du befinder dig godt med, at tilgangen til opgaveløsningen kan ændre sig. Du er passioneret omkring din faglighed og dit arbejde, og du byder aktivt ind i faglige dialoger.

Om os
Du bliver en del af Ydelsesservice/Job & Kompetence i Beskæftigelse - og Arbejdsmarkedscentret. Vi er 44 i afdelingen og 5 medarbejdere i det team, du tilknyttes. Vi rådgiver og vejleder borgere indenfor pension samt behandler og bevilliger enkeltydelser til borgere. Vi arbejder både med de lette borgersager samt med borgere, der har det svært og kan være frustrerede over deres situation.

Du bliver en del af et velfungerende team med et godt arbejdsmiljø. Vi er glade for at gå på arbejde og har en ambitiøs tilgang til vores opgaver og vores arbejdsliv. Engagement og produktivitet er i højsædet, og vi har et godt samarbejde med faglig sparring. Vi hjælper hinanden, bakker op og dækker ind.

Vi arbejder meget selvstændigt og med udstrakt tillid fra ledelse. Vi har et stort rum til selv at vurdere, hvordan vores arbejdsopgaver udvikles bedst, og vi har stor frihed under ansvar.

Yderligere oplysninger
Jobbet er 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. maj 2022.

Rådhuset ligger centralt i gåafstand fra Høje-Taastrup Station, og vi forventer at flytte til nybygget rådhus i slutningen af 2022. Vi har desuden flekstid og en god kantine.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfristen er onsdag den 22. marts 2022
Vi afholder ansættelsessamtaler den 29. marts 2022.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte fagspecialist Jill Larsen på 4335 3988 eller afdelingsleder Ena Winther 2425 5192


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Taastrup
  • Tirsdag den 22. marts 2022

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Finance Process Owner/Product Owner til Koncernfin...

    Trives du med at være bindeled mellem finans og forretningen? Er du regnskabsuddannet med et naturligt flair for IT, et stort drive og god forretningsforståelse? Så er du måske vores nye Finance Pr..
    • Økonom
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1