Økonomiassistent til Feriepartner i Thy (Nr. Vorupør)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Er du på udkig efter en spændende stilling som Økonomiassistent i en succesfuld virksomhed indenfor turisme?

Vi leder efter den helt rigtige kollega, der har erfaringen på plads og som har lyst til nye udfordringer blandt motiverede og engagerede kolleger med godt humør.

Hvad vi tilbyder, er et spændende job, hvor du i høj grad selv kan være med til at præge indholdet af dit arbejde. Arbejdet i vores økonomiafdeling er mangesidigt, hvorfor det er vigtigt at du er engageret og arbejder selvstændigt. Troværdighed og kvalitet er nogle af kærneværdierne hos os.

Vi tilbyder også et godt arbejdsmiljø, vi arrangerer mange aktiviteter for vores medarbejdere og vi tilbyder generelt en konkurrencedygtig lønpakke og ansættelsesvilkår bl.a. eksperimenterer vi i økonomiafdelingen i øjeblikket med den hybride arbejdsplads. Det betyder, at du efter oplæringsperioden vil få mulighed for at arbejde hjemmefra nogle af ugens dage og så mødes du med dine kolleger, når I skal sparre og samarbejde. På grund af vores store vækst beskæftiger økonomiafdelingen i dag 6 dygtige kolleger, som vi godt tør prale af, er blandt de bedste i branchen.

Ud over almindelige bogholderiopgaver, herunder kreditorbetalinger, afstemning og bogføring vil opgaverne kunne tilpasses den enkelte ansøger. Afhængigt af ansøgerens tidligere erfaringer og kompetencer vil der således samtidig være mulighed for at beskæftige sig med f.eks.:

  • Styring udlejningsejendomme i koncernen, herunder opfølgning på lejeaftaler og beregning af husleje.
  • Anlægskartotek
  • Løn – lønbehandling og bogføring/afstemning (kendskab til Bluegarden en fordel)
  • Momsafregning – herunder momsafstemning i Navision
  • Debitor og kreditorafregning fra vores eget udviklede bookingsystem.
  • indgå i Ad – hoc opgaver i forbindelse med vores løbende effektivisering.

Kendskab til økonomisystemet Navision og lønsystemet Bluegarden er en fordel, men ikke et krav.

Vi har ikke fokus på dit køn eller, din alder – vi er interesseret i din personlighed. Nogle nøgleord, som du mener passer på dig: detaljeorienteret, positiv, optimistisk, løsningssøgende, god til service, socialt anlagt, engageret og trives med mange bolde i luften, når der er travlt.

Vi tror på, at når vi hele tiden har sat det stærkeste hold, så opnår vi også de bedste resultater. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Der skal være både sociale og faglige udfordringer. Hvis du synes om det, som du gør – så gør du det også godt. Vi mener det, når vi siger, at medarbejderne hos os er den vigtigste ressource!

Feriepartner er Danmarks største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer. Kæden har ekspanderet kraftigt de senere år og gør det fortsat. Derfor har du nu mulighed for at blive en del af vores team i den vestlige del af Danmark – nemlig på Feriepartner Thys hovedkontor i Nr. Vorupør.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest fredag d. 14. januar 2022. 1. samtale er torsdag d. 20. januar. 2. samtale fredag d. 21. januar. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Feriepartner i Thy

Økonomichef, Ellen Andersen

Tlf.: 97 93 80 22

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata, som f.eks. CPR-nr., helbredsoplysninger, etnisk baggrund, politisk og religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Thisted
  • Fredag den 14. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Thisted over tid

Dato Alle jobs som økonomer
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2