Controller/økonomiassistent til RSMs administrative team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Brænder du for økonomistyring og at yde den bedste service til kollegaer landet over? Vil du være en del af et revisionshus, hvor vi arbejder tæt sammen, har et stærkt fællesskab og et uhøjtideligt miljø? Så er du måske vores nye kollega i RSMs administrative team.

Som controller/økonomiassistent i RSM vil dit fokus være på opgaver som bogføring, afstemningsarbejde, controlling og rapportering mv. Derudover indgår du i administrationens generelle opgaveportefølje, hvor nogle opgaver kræver selvstændighed og andre samarbejde. Du vil opleve at blive en del af et team, hvor der er stor mulighed for selv at planlægge din tid og opgaver, samtidig med vi i høj grad hjælper hinanden i hverdagen.

Administrationen i Thisted understøtter alle vores 13 afdelinger rundt om i landet med økonomistyring og rapportering. Organisationen anvender Uniconta som ERP-system. Fælles for en stor del af vores opgaver er derfor samarbejde med kollegaer fra andre afdelinger, og du bliver en vigtig del af tandhjulet, for at få alles hverdag til at fungere optimalt.

Opgaverne Som controller/økonomiassistent har du gode muligheder for at udvikle dig i jobbet. Du arbejder med alle aspekter indenfor økonomiområdet, som udgangspunkt ligger opgaverne dog inden for følgende områder:

  • Bogføring og afstemningsarbejde
  • Controlling og rapportering
  • Assistent for vores økonomichef og dermed varetagelse af forskellige opgaver, der opstår inden for feltet

Den kollega vi ønsker os
  • Du har en relevant uddannelse indenfor økonomi og besidder en god økonomisk forståelse
  • Du er struktureret, nysgerrig, søger information og finder løsninger
  • Du er dygtig til at kommunikere og sætter en ære i at give afdelingerne en stærk support
  • Du bidrager med godt humør og har lyst til at indgå i et samarbejde med kollegaer
  • Du har lyst til at udvikle dig i stillingen og vil selv være med til at sætte retning på dette

Til dagligt bliver du en del af Thisted kontoret, hvor vi pt. er 40 medarbejdere tilknyttet. I administrationen får du 6 dygtige kollegaer, som med hver deres kerneområde, servicerer afdelingerne rundt om i landet.

Som sagt er vores arbejdsplads præget af et uformelt miljø og en stærk holdånd. Vi arbejder tæt sammen og sætter pris på, at vi har fælles oplevelser i hverdagen, som giver os fælles historier og gode grin. RSM arbejder i en branche, hvor der hele tiden er brug for ny viden, derfor er uddannelse og efteruddannelse en naturlig del af hverdagen.

RSM Danmark Hos RSM Danmark bliver du en del af en attraktiv arbejdsplads med en flad struktur og et særligt fokus på gensidig fleksibilitet. Vi lægger stor vægt på at støtte vores medarbejdere gennem uddannelsesforløb, videreuddannelse og kompetenceudvikling. Dette betyder, at vores medarbejdere altid er opdaterede på den nyeste viden.

Vi er Danmarks 10. største revisionsvirksomhed. Det giver os den gode balance mellem lokale afdelinger med nærhed til vores kunder samtidig med et professionelt samarbejde og vidensdeling på tværs af landet mellem vores 13 kontorer og 200 medarbejdere. Vi hjælper vores kunder med at træffe sikre beslutninger om deres fremtid.

THE POWER OF BEING UNDERSTOOD er en del af vores dna, og det betyder, at vi tager os tid til at forstå og hjælpe hinanden. Samtidig kan du udvikle dig fagligt i den takt, du ønsker det – dit talent er i centrum og vi giver dig al den sparring og uddannelse du har brug for.

RSM Danmark er en del af RevisorGruppen Danmark og Revitax.

Ønsker du mere viden om stillingen, er du velkommen til at kontakte: Bente Christensen, økonomichef
Tlf.: 97 91 11 11
[email protected]

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgningsfrist Vi behandler ansøgninger løbende og glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Thisted
  • Torsdag den 22. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Thisted over tid

Dato Alle jobs som økonomer
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2