Bliv Finanselev i en tempofyldt fødevarevirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Vallensbæk Strand

Kunne du tænke dig at blive en del af en af Danmarks stærkeste fødevarevirksomheder med fart på hverdagen og fokus på at levere? Vil du lære alt om de mange forskelligartede opgaver i en økonomiafdeling? Så skynd dig at søge ind som finanselev i Orkla Foods Danmark.

Som vores nye finanselev bliver du en del af et åbent og moderne kontor i Vallensbæk, og du får bred kontakt med kolleger på både kontoret og på vores fabrik i Skælskør.

Vi søger en ambitiøs finanselev, som har lyst til at lære forretningsgangen i en Fast Moving Consumer Goods virksomhed at kende og bidrage til at sikre vores høje serviceniveau og gode kunderelationer.

Et spændende forløb i Business Controlling og Accounting

I Finansafdelingen, som består af Business Controlling og Accounting, vil du stifte bekendtskab med hele spektret indenfor økonomi. Du vil som vores kommende økonomielev være en del af controlling-teamet for såvel Salg og Marketing, som fabrikken og Supply Chain i Skælskør, og du vil indgå i finansteamet, som har ansvaret for koncernens økonomi, herunder månedsafslutning og rapportering. Du vil i elevforløbet blive introduceret grundigt til de økonomiske principper og forstå den samlede værdikæde fra forecast og budgettering til aflæggelse af periode- og årsrapporter.

Som kontorelev skal du have afsluttet den erhvervsfaglige studentereksamen EUX Business. Har du gennemført en STX, HTX eller HF, skal du have taget det 5 ugers supplerende grundforløb inden du kan begynde som kontorelev. Har du gennemført en HHX kan du starte direkte som kontorelev. Hvert forløb varer 2 år og i løbet af de 2 år skal du på skole 7-11 uger.

Disse to år vil give dig et rigtig godt fundament til din fremtidige karriere, og du vil få en masse erfaring, både i hvordan en finansafdeling fungerer, og du vil få indsigt i hele værdikæden i en moderne FMCG-virksomhed.

Vi forventer at starte forløbet op i september 2020.

Det får du som kontorelev i Orkla Foods Danmark

Som elev i Orkla Foods Danmark kan du forvente, at vi tager din karriere alvorligt. Det betyder, at vi gennem elevforløbet giver dig en praktisk og udfordrende hverdag, hvor du får masser af ansvar, og hvor din indsats og dit engagement værdsættes. Du vil modtage en uddannelsesplan, så du ved hvad der overordnet forventes af dig og du vil gradvist få tildelt opgaver i takt med, at dine kompetencer udvikles.

I Orkla er vi modige, troværdige og inspirerende, og vi vil bl.a. sparre med dig om opgaverne, da vi tror på, at vi i fællesskab kan mere sammen end hver for sig. Det er derfor vigtigt for os, at du byder ind i fællesskabet og deler dine perspektiver med os.

Desuden er det vigtigt at:

  • Du trives med en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver og at du er god til at bevare overblikket
  • Du tager ansvar og initiativ, og er indstillet på en uddannelse i et tempofyldt miljø, hvor vi stiller gensidige krav
  • Du har flair for tal og økonomiske sammenhænge, samt er superbruger i excel
  • Du er nysgerrig efter at lære mere, men ved også, at rutineopgaver er en del af hverdagen
  • Du er en teamplayer og du motiveres af at skabe gode resultater sammen med dit team
  • Du har den rette uddannelsesmæssige baggrund og måske har været ude at rejse eller har arbejdet et par år efter din afsluttende eksamen
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk

Er du vores nye elev?
Send en kort ansøgning sammen med dit cv, eksamensbevis/karakterudskrift og evt. relevante bilag til os på linket nedenfor senest den 21. juni 2020. Vil du vide mere om stillingerne, så ring til Anne Ølgaard fra HR-afdelingen på tlf. 60 64 44 94.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvem er vi?

Orkla Foods Danmark er en af de største leverandører af mærkevarer til de danske og nordiske markeder og står bag kendte brands som Beauvais, Bähncke, Den Gamle Fabrik, FUN Light, Quaker, Ribena, Risifrutti, Naturli’, Paulúns, Sunsweet, Blomberg’s Glögg, Captain Kombucha og flere andre.

Organisationen er præget af åbenhed og tillid, og der er generelt højt til loftet. Hos os får du et selvstændigt job i et dynamisk miljø, hvor vi har fokus på høj kvalitet i arbejdet samt en god omgangstone.

Vi udgør den danske fødevareforretning i Orkla, som er en unik norskejet mærkevarekoncern med kraftigt aftryk i Norden og med en fortsat vækst i Europa, Indien og øvrige markeder. Hos Orkla tænker vi globalt, men tror også på styrken i at udvikle lokale løsninger, der er tilpasset vores forbrugeres behov og på samme tid styrker vores medarbejdere til at gøre en forskel.

Globalt beskæftiger Orkla godt 18.000 medarbejdere og har en omsætning på ca. 40 mia. NOK.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vallensbæk Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Vallensbæk Strand
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Taastrup

    På vegne af Uniteam Group søger [xxxxx] nu en økonomiuddannet systemsupporter. I denne rolle vil du få en central betydning for at opretholde Uniteam Groups position som førende softwareleve..
    • Økonom
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Vallensbæk Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Vallensbæk Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Vallensbæk Strand over tid

Dato Alle jobs som økonomer
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1