Økonomielev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Vejen

Til vores økonomiafdeling i Vejen, søger vi en ansvarsbevidst elev med flair for tal og IT til start den 1. August 2021.

Som økonomielev i Louis Poulsen, vil du blive stillet forskellige og spændende opgaver. Vi sikrer, at du får den bedste uddannnelse, med en hverdag hvor opgaver og ansvar er tilpasset din uddannelse og personlige udvikling. I takt med din fortrolighed med opgaverne, vil vi kontinuerligt stille opgaver som både udfordrer og udvikler dig.

Du kommer til at få en stor berøringsflade i organisationen, og vil få 9 kompetente og dygtige kollegaer, der alle vil bidrage til en god faglig udvikling i hele elevperioden.

Du har direkte reference til Finance Manager, og under hele elevtiden vil du være tilknyttet en elevansvarlig.

Hvorfor skal du søge dette job?

Fordi du får en unik mulighed for at få en uddannelse inden for økonomifaget, hvor du vil blive en del af et dygtigt team, som medvirker til at give dig de bedste forudsætninger for at få et succesfuldt elevforløb.

Arbejdsopgaver

Du vil blive oplært i vores bogholderi, økonimisystem og på sigt vores rapporteringssytemer. Opgaverne vil bl.a. bestå af:

Salg/Debitorer – bogføring, indbetalinger, rykning m.v.

Køb/Kreditorer – bogføring, betalinger, afstemninger

Afstemninger af balancekonti

Regnskabsmæssig opgaver – årsafslutning, revisormaterialer, årsregnskab m.v.

For at blive en succes i økonomiafdelingen, vil vi indledningsvis fokusere på de grundlæggende færdigheder og derefter bygge kompetencerne op. Udover bogholderi vil der også på sigt bruges tid på rapportering. Formålet er, at der kommer en klar kobling mellem bogføring og månedsregnskab.

Din Profil

Vi forestiller os, at du har afsluttet en EUX eller HHX, eller en STX, HF eller HTX suppleret med 5 ugers EUD-S forløn med fagretning ”kontor”.

Du er energisk, glad og har en god portion nysgerrighed. Som person er du struktureret, evner at være kvalitetsbevidst med fokus på detaljen, og samtidigt arbejder du proaktivt, og tager initiativ til at lære nyt.

Vi forventer, at du er fleksibel, og at du arbejder vedholdende med dine opgaver samt sætter en ære i at overholde aftalte deadlines.

Du bliver en del af en international virksomhed, og derfor er det nødvendigt, at du kan begå dig flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder

Et udfordrende job I en professionel, dynamisk, men samtidig uformel organisation.

En organisation, hvor virksomhedskulturen er forankret i en stærk og passioneret dansk designarv, en vision om at overgå kundernes forventninger og om at levere markant design, der former lys. Vi fokuserer på det der er vigtigst. En kultur der har som mål at bygge hinanden op. Vi deler vores erfaringer, viden, lidenskab og livssyn for at udvikle os og få det bedste ud af hinanden.

Praktiske oplysninger

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Toft Hansen på mail [email protected].

Skriftlig ansøgning bedes sendt via vores website https://www.louispoulsen.com/da-dk/job

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi afslutter rekrutteringsprocessen når den rette kandidat viser sig.

Klik her: for print

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Vejen
  • Onsdag den 09. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Vejen over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 1