Controller søges til konsulent- og driftsopgaver for SMV-kunder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Da vi hos Merito oplever en meget positiv tilgang af nye kunder, søger vi en controller, som har lyst til at rådgive og servicere små og mellemstore virksomheder omkring skræddersyede økonomistyrings- og outsourcing-løsninger.

Vi mener, at der er for lidt økonomistyring i små og mellemstore virksomheder. Derfor arbejder vi for at øge serviceniveauet og bringe mere værdiskabende arbejde ind SMV’ernes økonomiafdelinger.

Tag din karriere til næste niveau

Hvis du brænder for en karriere, hvor du bliver ekspert i at styrke beslutningsgrundlaget for små og mellemstore virksomheder, så er Merito stedet! Du får mulighed for at løfte dig til et nyt niveau og arbejde 100% digitalt med økonomistyring og procesoptimering på tværs af forskellige brancher.

Vi garanterer dig både varierende arbejdsopgaver og en jævn arbejdsbelastning.

Arbejdsopgaverne vil typisk være

  • Drift af vores kundeportefølje, herunder løbende overvågning af systemer, drift af debitor- og kreditorbogholderi, månedsafslutning, ledelsesrapportering, momshåndtering og -indberetning, lønadministration og klargøring af materiale til revisor
  • Økonomiafdelingsrelaterede konsulentopgaver, der er projektbaserede
  • Eksperimenterende opgaver, hvor du får lov at afprøve noget nyt, når du har mod på det
  • Løbende opkvalificering af dig selv og dine kolleger

Vi tilbyder et fuldtidsjob med en høj grad af selvstændighed, hvor du får solid erfaring på CV’et. Alle vores medarbejdere får tilbudt fleksible arbejdstider, egen bærbar, hjemmearbejdsplads med internetpakke, fri telefon, frokostordning, pension og et personligt kursusbudget.

Hvem søger vi?

Med tiltrædelse snarest muligt søger vi en kollega, som har lyst til at gøre en forskel for vores kunder, og som ligesom os tror på, at et højt serviceniveau kommer af hyppig og god kommunikation og ægte interesse i kundens forretning.

Vi forestiller os, at du har 1-3 års erfaring – måske som trainee hos en revisor. Det vil være en fordel, hvis du har nogle års erfaring med bogholderi og regnskab og ønsker at udvikle dig på dette område. En interesse i at arbejde med digitale værktøjer til automatisering af arbejdsprocesser vil være at foretrække.

En af følgende uddannelser er et plus, men ikke et krav: Financial Controller, HD, HA eller Cand.merc.

I forhold til personlige egenskaber søger vi en kollega, der er:

  • En teamplayer, som også kan arbejde selvstændigt og målrettet med faste deadlines
  • Samvittighedsfuld og pligtopfyldende, men ikke perfektionistisk
  • Handlekraftig og opgavefokuseret
  • Empatisk
  • Stabil og professionel

Om Merito

Hos Merito yder vi rådgivning inden for forretningsudvikling, CFO-sparring og skræddersyede outsourcing-løsninger til små og mellemstore virksomheder.

Med bred erfaring på tværs af mange forskellige forretningsmodeller samt en dyb indsigt i procesoptimering bringer vi digitale kompetencer i spil og tilføjer en mærkbar professionel kapacitet til vores kunders forretning.

Vores ydelser indbefatter optimering, digitalisering og automatisering af bogholderiopgaver samt økonomistyring, herunder rapportering, optimering af administrative processer og lønadministration samt systemopsætning.

Vi vægter en god kultur meget højt og prioriterer worklife-balance og arbejdsglæde over indtjening. Pt. er vi 6 ansatte og har en plan om at vækste relativt støt. Vi holder til på Skanderborgvej 201, 1. sal, 8260 Viby J.

Du ansøger ved at sende dit CV og en mail til [email protected]. Vi indkalder løbende til samtaler. Hvis du gerne vil vide mere om os eller om stillingen, er du velkommen til at skrive til os på [email protected] eller tjekke os ud på LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Viby J
  • Onsdag den 26. maj 2021

Lignende jobs

  • Bliv vores nye finansbachelorpraktikant i Aarhus

    Drømmer du om en praktikplads i den finansielle sektor, hvor dit drive og initiativ kan skabe forandringer? Så grib muligheden og bliv en del af vores fællesskab.Hos os i [xxxxx] har du muli..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Er du vores næste finansielle rådgiver - med sans ...

    Har du nogensinde tænkt, "Kunne jeg ikke godt bruge en arbejdsplads, hvor jeg både kan udvikle mine faglige evner OG få et godt grin med mine kollegaer?" Så læs videre, for vi leder efter dig!.
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Finanspraktikant til Merkur Aarhus

    Fremtiden er også din! Er du klar til at kickstarte din karriere med et praktikophold, der gør en forskel for den fremtid, der berører os alle – ikke mindst dig, som står i starten af dit arbe..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Økonom i Århus C

    Erhvervshus Midtjylland søger en økonomiassistentHar du styr på tal og lyst til at arbejde i en dynamisk økonomiafdeling? Er du klar til at tage ansvar for bogholderi, lønadministration og proj..
    • Økonom
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Viby J over tid

Dato Alle jobs som økonomer
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3