Rekrutteringsfirma

Udviklingsorienteret regnskabschef til Inwido Denmark Finance - en del af Shared Service Center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

De danske virksomheder i Inwido-koncernen har valgt at samle en række funktioner i et fælles Shared Service Center. Bogholderi- og regnskabsfunktionen er én af disse. Visionen er at skabe en stabil og effektiv partner for forretningsenhederne, som leverer et regnskabsgrundlag i høj kvalitet og i rette tid. Processerne automatiseres og effektiveres i stigende grad med respekt for det eksisterende.

Til at understøtte denne vision, og med base på Inwido Denmarks lokation i Farsø, søger vi en udviklingsorienteret regnskabschef, der kan drive en kontinuerlig optimeringsproces og samtidig sikre stabilitet samt høj kvalitet i de driftsmæssige opgaver, herunder ledelse af afdelingens fire medarbejdere.

Om Inwido Denmark

Som en af Europas største vindueskoncerner er Inwidos vision at udvikle og sælge markedets bedste løsninger indenfor vinduer og døre gennem en decentral struktur og med kunden i centrum og herigennem skabe en langsigtet og bæredygtig vækst, organisk såvel som gennem opkøb.

I 2021 omsatte Inwido for 7,7 milliarder SEK med en operationel EBITA-margin på 11,7%. Koncernen beskæftiger i alt ca. 4.600 medarbejdere og har virksomheder i 11 lande.

Shared Service Center (SSC) fungerer som en servicefunktion til de danske virksomheder i Inwido-koncernen og omfatter udover Finance blandt andet en fælles HR-, IT- og udviklingsafdeling. SSC skaber samspil mellem de forskellige selskaber og brands om best practices og sikrer den fortsatte og fremtidige udvikling i Inwido-koncernen såvel som hos de enkelte brands.

Af danske brands som indgår som en del af Inwido-koncernen kan nævnes Outline Vinduer i Farsø, Bøjsø Døre & Vinduer i Vorbasse samt Frovin Vinduer & Døre, KPK Døre & Vinduer og Outrup Vinduer & Døre beliggende i Nykøbing Mors.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Som regnskabschef har du direkte reference til økonomidirektøren i Inwido Denmark. Den centrale økonomifunktion tæller udover bogholderi- og regnskabsfunktionen også en controlling funktion med business controllere, der supporter og assisterer ledergrupperne i de enkelte forretningsenheder.

Du vil opleve en bogholderi- og regnskabsfunktion med mange berøringsflader, som formår at håndtere enheder og afdelingers forskelligheder, men som samtidig skaber ensartede processer og rutiner med høj service og effektivitet for øje. Din vigtigste opgave bliver dermed at lede og udvikle SSC Finance i overensstemmelse med visionen om mere ensartede, automatiserede, standardiserede og optimerede processer på tværs af de danske brands.

Bogholderi- og regnskabsfunktionen er fysisk placeret ved Outline Vinduer i Farsø, og det er her, at du vil have din daglige gang. Du bliver ansvarlig for ledelsen af fire erfarne økonomiassistenter, som ligeledes sidder i Farsø.

Din succes i stillingen måles på din evne til at skabe og understøtte en god energi i teamet og sikre succesfulde regnskabsaflæggelser samt udvikle effektive processer herfor. Du vil derudover blive aktivt involveret i implementeringen og udviklingen af et nyt ERP-system allerede i 2022.

Derudover vil dine ansvarsområder blandt andet omfatte:

  • Overordnet ansvar for afstemte månedsbalancer for de omfattede enheder.
  • Optimering af processer og udvikling af politikker indenfor økonomiområdet i tråd med visionen for afdelingen.
  • Overordnet ansvar for løn- og gageudbetalingen.
  • Håndtering af likviditet.
  • Udvikling af ERP-system og omkringliggende systemer til support af effektive processer.
  • Overordnet ansvar for udarbejdelsen af årsrapporter samt direkte kontakt til bank og revisor.
  • Selskabsskat herunder transfer pricing, acontoskat og skatteberegning.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en revisorbaggrund samt flere års ledelseserfaring. Du har et stærkt fagligt fundament med en regnskabs- og økonomiforståelse på højt niveau. Du har indgående erfaring med aflæggelse af månedsregnskaber og processerne herom, og har ligeledes en forståelse af selskabsskat herunder transfer pricing. Du interesserer dig for ERP og udvikling heraf.

Du besidder et stærkt overblik over igangværende processer, og agerer løsnings- og fremdriftsorienteret, når du støder på udfordringer. Du er vedholdende og fokuseret, og brænder for at nå dine egne såvel som overordnede, strategiske mål.

Du er udviklingsorienteret og i stand til at udfordre status quo og se nye veje. Du har et positivt syn på forandringer, der smitter af på de mennesker, du omgiver dig med.

Du formår at lede på en lyttende, tillidsvækkende og respektfuld facon samtidig med, at du fastholder et stærkt fokus på et fagligt højt niveau i opgaveløsningen.

Du er åben, dialogsøgende og kommunikativt stærk, og i stand til at begå dig med mennesker på alle niveauer af en organisation.

Det tilbyder Inwido Denmark

Hos Inwido Denmark hyldes initiativ, og som medarbejder, er der rig mulighed for at udvikle sig.

Du kan se frem til:

  • En nøgleposition i en organisation med et solidt fundament og et kompetent team, som står klar til at modtage en ny kollega.
  • En stilling med en bred snitflade grundet de mange brands i koncernen.
  • Medindflydelse i processen fra ”as is” til ”to be” og mulighed for at sætte sit præg på den fremtidige økonomifunktion.
  • En række personalegoder herunder pension, sundhedsordning m.v.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef

Statistik over udbudte jobs som økonomichef

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
16. september 2024 55
15. september 2024 57
14. september 2024 56
13. september 2024 57
12. september 2024 55
11. september 2024 53
10. september 2024 54
9. september 2024 59
8. september 2024 59
7. september 2024 59
6. september 2024 61
5. september 2024 60
4. september 2024 59
3. september 2024 61
2. september 2024 59
1. september 2024 59
31. august 2024 62
30. august 2024 61
29. august 2024 61
28. august 2024 60
27. august 2024 55
26. august 2024 54
25. august 2024 55
24. august 2024 54
23. august 2024 55
22. august 2024 53
21. august 2024 54
20. august 2024 55
19. august 2024 62
18. august 2024 64
17. august 2024 64