Rekrutteringsfirma

Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

SACKit er en dansk vækstvirksomhed, som laver multifunktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Produkterne er kendetegnet af en unik kobling mellem funktionalitet og designmæssig kvalitet, og der sættes en ære i at skabe et brand, der skiller sig ud. Sammenhængen mellem de forskellige produktkategorier skal findes i ønsket om at tilbyde kunderne produkter, som matcher det moderne, aktive liv. Materialerne er nøje udvalgt for at sikre det højeste niveau af funktionalitet, æstetik og holdbarhed.

SACKit er beliggende i Aalborg og beskæftiger 24 medarbejdere. Kulturen bærer præg af en uformel omgangstone og en stor forretningsmæssig ambition. I år 2020 satte virksomheden omsætningsrekord men forventer at sætte trecifret omsætningsrekord i 2021.

SACKit blev stiftet af medejer Kristoffer Glerup i 2012 og er siden blevet til en fortælling om et etableret designbrand, der gør lækkert design til allemandseje.

Til at bidrage til udviklingen samt lede regnskabsafdelingen søges nu en ambitiøs Økonomichef med ”ild i øjnene”.

Potentiale til CFO – Vækst – Talknuser – Nethandel

Vil du med på en spændende vækstrejse i en innovativ virksomhed med et anerkendt brand? Som Økonomichef hos SACKit får du det overordnede ansvar for den finansielle og økonomiske side af forretningen. Du får en indflydelsesrig og alsidig stilling med afvekslende arbejdsopgaver samt en central rolle i den fremtidige udvikling af SACKit. Du bliver en del af en kultur kendetegnet af en uformel omgangstone og passionerede medarbejdere. I rollen får du således en unik chance for at indtage en afgørende funktion i en dynamisk virksomhed med rig mulighed for at gøre en forskel.

Du får en spændende stilling, hvor du, med reference til den administrerende direktør, bliver ansvarlig for at sikre en struktureret styring af SACKit’s regnskabs- og økonomiprocesser. Du vil herunder være ansvarlig for månedsregnskab, rapportering, moms og den IT-systemiske registrering og håndtering heraf. Du definerer og supporterer vækststrategien samt analyserer underliggende data knyttet dertil. Du varetager desuden opfølgning på drift, udvikling af projekter og salgsindsatser med henblik på eksekverings-performance. Du kører rullende forecast og forestår opfølgning på essentielle KPI’er, og du behandler nøgletal med udgangspunkt i data og analyser. Internt kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med resten af regnskabsafdelingen og produktionen, hvor du har særligt fokus på eksport.

For at få succes i jobbet har du en relevant uddannelse inden for det regnskabstekniske område, og du har solid erfaring med arbejdsopgaver knyttet til dette felt. Det er ligeledes en forudsætning, at du har en god IT-forståelse, og at du er superbruger i Excel. Herudover er det fordelagtigt, hvis du er velbevandret i ERP-systemet Navision. Du har indsigt i, hvordan data spiller sammen med de IT-systemiske processer og evner at handle på baggrund heraf. Det forventes desuden, at du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau, og det er en fordel, hvis du behersker lidt tysk, da der i stillingen forekommer kontakt til tysktalende samarbejdspartnere.

På det personlige plan er du kendetegnet af en høj grad af struktur, nysgerrighed og detaljeorientering. Du er ”hands-on” i din arbejdstilgang, og du besidder et stort drive samt stærke analytiske kompetencer. Du er samtidig rummelig, robust og ligetil. Du har et strategisk mindset, og du evner at navigere systemisk med overblik og et højt abstraktionsniveau. Du er desuden drevet af en skarp koordinations- og samarbejdsorientering samt et øje for handelsområdet. Ligesom du karakteriserer dig selv som en talknuser med ”ild i øjnene”.

Er du den nye Økonomichef til SACKit i Aalborg, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til John Chalmers Tveit fra Sensu A/S på tlf.: +45 20 77 43 33. Du kan læse mere om SACKit A/S på https://sackit.dk/.

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Økonomichef i Aalborg

    Group CFO Moderne og udviklingsorienteret virksomhed med milliardomsætning og store vækstambitionerGeia Food er en kapitalfondsejet virksomhed med et ambitiøst mål om at fordoble omsætningen..
    • Økonomichef
    • Aalborg
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Om virksomheden Vi leder efter en regnskabschef til virksomheden Betech, som er en erfaren løsningspartner for flere anerkendte produktmærker og førende producenter inden for industripakni..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Aalborg

    [xxxxx] gruppen har gennemgået en betydelig vækst de senest år og søger nu en erfaren økonomiansvarlig til at varetage den daglige drift 37 timer om ugen. Dine arbejdsopgaver vil .
    • Økonomichef
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 3
17. juni 2024 4
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3

Værd at vide når du søger job som økonomichef i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!