Rekrutteringsfirma

Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Titan Nedbrydning A/S arbejder landsdækkende med bæredygtig nedbrydning og miljøsanering med hovedsæde på Nålemagervej i Aalborg og et afdelingskontor i Ringsted. Titan Nedbrydning A/S er medlem af DI Dansk Byggeri. Titan Nedbrydning A/S har mange års erfaring inden for alle former for nedbrydning. Den lokale projektledelse med fast tilknyttede medarbejdere varetager projekterne på Sjælland, i Jylland og på Fyn. Titan Nedbrydning A/S stiler efter at levere den højeste kvalitet mht. at rådgive om- og håndtere alle processer fra den indledende screening af projektet til bortskaffelse af affaldet.
Bæredygtig nedbrydning
Titan Nedbrydning A/S er midt i en grøn omstillingsproces, der skal forene vækst med bæredygtighed. Byggematerialer som træ, vinduer og mursten skal genbruges og ikke håndteres som affald og knuses for genanvendelse. Derfor arbejder vi i partnerskaber med bl.a. arkitekter, bygherrer og myndigheder om løsninger til gavn for beboere i lokalområdet og klimaet.
Til at opbygge og videreudvikle den nye økonomifunktion, og som en stærk økonomisk sparringspartner til ledelsen, søges nu en kompetent ØkonomichefNøglerolle med ansvar for optimering og udvikling af økonomi- og administrationsfunktionen i en virksomhed i rivende vækst Vær med til at udvikle økonomi- og administrationsfunktionen hos én af de førende virksomheder indenfor deres felt i Jylland. Som økonomichef hos Titan Nedbrydning indtager du en nøglerolle i forhold til at opbygge og videreudvikle den økonomiske drift og administration af virksomheden. Du bliver en del af et uformelt miljø, hvor du spiller en afgørende rolle i at optimere systemer, processer og arbejdsgange. Som en del af ledergruppen kommer du helt tæt på beslutningsprocesserne, og du får derfor mulighed for at få et stort ansvar og medindflydelse på at præge retningen og udviklingen i virksomheden. Der er ligeledes stor mulighed for at rollen udvikles hen over de kommende år.
Som økonomichef får du en central rolle, hvor du med reference til virksomhedens direktører bliver ansvarlig for virksomhedens økonomi- og administrationsfunktion samt varetager det ledelsesmæssige ansvar for 4-5 medarbejdere. Dette indebærer at du bl.a. arbejder med måneds-og årsrapporter, budgetter, likviditetsstyring, make-or-buy analyser ligesom du varetager det overordnede ansvar for debitor- og kreditorstyring, lønregnskab, bogholderi, moms- og skatteopgørelser m.v. Du får samtidig til opgave at udarbejde BI analyser, rullende forecast for at forestå opfølgning på essentielle KPI’er og intern økonomirapportering m.v. således dette anvendes i virksomheden og omsættes til konkrete ledelsesredskaber.
Som en del af ledergruppen bidrager du med økonomiske nøgletal og ledelsessparring som supporterer beslutningstagningen og sikrer forretningsmæssig fremdrift. Derudover får du, sideløbende med den økonomiske drift, en nøglerolle i at optimere processer, systemer og arbejdsgange for at være med til at sætte retningen for hvordan økonomi-og administrationsprocesserne skal fungere, så det både matcher virksomhedens strategi og behov. Du varetager ligeledes en central rolle i valg og implementering af et nyt ERP-system.
For at få succes i jobbet har du flere års erfaring med tilsvarende arbejdsopgaver samt en interesse og forståelse for økonomi, IT-systemer og ledelse. Du har flere års erfaring fra en stilling som regnskabschef, økonomichef, financial controller eller lignende relevant stilling, hvor du har været leder for en mindre afdeling. Du har formodentlig en baggrund som HD-R, cand.merc.aud eller lignende, som du har anvendt i flere år i revisionsverdenen inden du er kommet på den anden side af skrivebordet. Du har et solidt kendskab til diverse regnskab- og økonomiopgaver ligesom du er vant til at arbejde med controlling med analyse og optimering af data, processer og arbejdsgange. Du har erfaring med BI-analyser, og det anses som en fordel, hvis du erfaring med at implementere et ERP-system - gerne Business Central - men det vigtigste er dog, at du har et skarpt øje for optimering af processer og systemer i et økonomisk perspektiv. Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau i både skrift og tale.
Som person er du kendetegnet af at være beslutningsdygtig og udviklingsorienteret, som i samspil med dit overblik og analytiske kompetencer, giver dig et skarpt øje for det langsigtede udviklings- og optimeringsperspektiv. Du er strategisk og hands-on i din arbejdstilgang, og du bruger din forretningsforståelse og drive til at udfordre de eksisterende rammer. Du udstråler en naturlig autoritet og gennemslagskraft, som du bringer i spil i dialogen med andre mennesker, hvor du på fineste vis balancerer, hvornår situationen kræver at du står på din ret, og hvornår du skal trække sig.
Er du den nye økonomichef til Titan Nedbrydning i Aalborg? Så skynd dig at uploade dit CV og evt. ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Steffen Berg Bendtsen tlf. +45 27 84 21 84
Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandlinger ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Scandinavian Medical Solutions søger en udviklings...

    Har du lyst til at stå i spidsen for en korrekt og professionel regnskabshåndtering og rapportering i økonomiafdelingen hos en spirende handelsvirksomhed i Aalborg? Hos Scandinavian Medical Solutio..
    • Økonomichef
    • Aalborg
    Få mere info
  • CFO

    Økonomichef søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Økonomichef
    • Aalborg
    Få mere info
  • Økonomiansvarlig til ejendomsselskab

    Huusly A/S er et privatejet ejendomsselskab med base i Aalborg. Vi har pt. en ejendomsportefølje på ca. 500 lejemål og har ambitioner om yderligere vækst. Vi har besluttet at opstarte vores egen ej..
    • Økonomichef
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 2
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2

Værd at vide når du søger job som økonomichef i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!