Rekrutteringsfirma

CFO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

- til international koncern i stor vækst



Du tilfører nye værdiskabende analyser, trends og prognoser
Med reference til CEO sikrer du rettidig og præcis analyse af budgetter, økonomiske trends og prognoser. Du rådgiver om økonomiske konsekvenser af forretningsaktiviteter på tværs af lokale og internationale skatteforhold.

Som CFO står du i spidsen for en økonomifunktion med 35 medarbejdere, hvoraf de fleste har arbejdssted i udlandet (Europa). Du udvikler effektive interne kontroller samt sikrer overholdelse af gældende lokale lovgivninger og regler for finansiel og skattemæssig rapportering.

Du strømliner, udvikler og effektiviserer økonomifunktionens arbejdsprocesser og forretningsgange. Samtidig sikrer du, at relevante medarbejdere, gennem uddannelse/træning, har det rette kompetence- samt forståelsesniveau.

Et af dine primære fokusområder bliver overvågning af projektøkonomi – herunder udarbejdelse af projektøkonomiske analyser. Du videreudvikler værdiskabende rapportering, der skaber transparens. Ledelsesrapportering, KPI struktur samt ugentlig controlling vil være tilbagevendende opgaver.

Du leder på tværs af grænser og kulturer og organisatoriske niveauer
Som CFO har du en solid erfaring i, at omsætte kommercielle udfordringer til konkrete økonomiske styringsværktøjer. Vi forventer, at du har min. 5 års erfaring som økonomichef/CFO i en virksomhed med udenlandsk samhandel og datterselskaber.

Du er en stærk kommunikator, der på differentierede niveauer kan tage hensyn til kulturelle forskelle. Således har du stor erfaring med fremmede kulturer og forståelse for andres måder at forstå og udføre opgaven på. På tværs af forskellige kulturer opbygger du tætte interne samarbejdsrelationer.

I dit lederskab skaber du gode tværgående samarbejdsrelationer og udvikler et godt fagligt team. I din beslutningsproces er du rationel og faktabaseret – du er velovervejet og træffer beslutninger baseret på rettidige analyser. Du spotter og håndterer konflikterne i nuet, inden de udvikler sig.

Som person har du et højt drive samt pondus og trives i en travl omskiftelig hverdag. Du har fokus på resultatet og sætter dagsordenen med synlighed samt gennemslagskraft. Med en høj moral, ordentlighed og ansvarlighed skaber du transparents i dine ord og handlinger.

I denne stilling skal du forvente en årlig rejseaktivitet på ca. 60 overnatninger primært inden for Europa.

Ansøgning
Søg stillingen som CFO via linket i annoncen. Har du behov for yderligere information så kontakt Morten Blirup: +45 40258221 eller send en mail til [email protected]. Alle ansøgninger behandles med fortrolighed og diskretion.

Vores klient er en af de førende globale aktører inden for sin del af branchen og leverer løsninger i store dele af verden. Virksomheden har en solid økonomi og er i stor udvikling og vækst. Virksomheden har aktiviteter og kontorer i mange lande. Ca. 90% af medarbejderne er bosat i udlandet. Som CFO bliver du en del af en multikulturel, agil og dynamisk virksomhedskultur, hvor selvstændighed og handlekraft er en del af virksomhedens ånd. Stillingen har base på koncernhovedkontoret i Trekantområdet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Århus C

Lignende jobs

  • Økonomichef

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Alsidig regnskabschef

    Alsidig regnskabschef søges til HJ Gruppen HJ Gruppen søger en regnskabschef, der med sin erfaring, lyst og energi kan styrke krydsfeltet mellem økonomi, administration og ledelsen. VIRKS..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Investment Manager/Director

    Økonomichef søges til organisation/virksomhed i 8000 Århus C
    • Økonomichef
    • Århus C
    Få mere info
  • Chief Financial Officer

    We are looking for our new Chief Financial Officer to help us take the financial function to the next level in a growing high-tech company with global operations.
    • Økonomichef
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Århus C over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1