Rekrutteringsfirma

Økonomichef til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Vil du arbejde i krydsfeltet mellem boligudlejning, økonomi og ledelse? Og vil du sidde i en central stilling som en del af ledergruppen hos en veletableret og moderne boligorganisation, kendetegnet ved højt drive, højt humør, høj trivsel og høj faglighed? Så er du måske AlmenBo Aarhus’ nye økonomichef!

Moderne boligudlejning med bæredygtig økonomi


Boligorganisationen AlmenBo Aarhus opfører, udlejer, administrerer, vedligeholder og moderniserer bolig-og erhvervsbyggeri. Fokus er særligt på at kombinere en bæredygtig økonomi med den gode kvalitet og et højt serviceniveau. Det gør sig gældende for alle 3.700 boliger i AlmenBo Aarhus, som er spredt over nuværende 53 boligafdelinger.

Til at stå i spidsen for økonomifunktionen søger vi nu en økonomichef, som får det overordnede ansvar for ledelse og drift af økonomiafdelingen. Som en del af ledergruppen og tæt sparringspartner til direktøren får du en central position i organisationen.

Du kan se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:


  • Ledelse af eget team, herunder coaching, udvikling og motivering af medarbejderne
  • Regnskabsansvarlig, herunder ansvarlig for afstemning af bankkonti og statuskonti, bogføring, rapportering og controlleropgaver
  • Udarbejdelse af årsregnskaber og budgetter
  • Kontakt til bank, revisor, kreditforeninger, portefølje og pensionsselskaber
  • Udarbejde løn i Visma / Bluegarden

Professionel, pragmatisk og positiv


Hvis du har erfaring fra en tidligere stilling som økonomichef eller CFO, og hvis du ovenikøbet er pragmatisk, struktureret og robust, så er det lige præcis dig, vi leder efter!

Måske har du ovenikøbet en revisionsmæssig baggrund og kendskab til udlejning-/ejendomsbranchen. I så fald træder du hurtigt ind i rollen som økonomichef ved AlmenBo Aarhus. Endnu lettere bliver det, hvis du også allerede har et godt kendskab til Visma og Bluegarden.

Som leder er du energisk og entusiastisk, og din proaktive attitude smitter af på medarbejdere såvel som ledelseskolleger. Det falder dig naturligt at involvere dig i de mennesker, du arbejder sammen med, og derfor knytter du hurtigt stærke relationer til kollegaerne. Du tager initiativ og får sat ting i gang og grundet dine skarpe kommunikative færdigheder, er man aldrig i tvivl om din retning.

En arbejdsplads med plads til udvikling og meninger


Hos AlmenBo Aarhus arbejder 18 medarbejdere på kontoret samt ca. 40 ejendomsfunktionærer. Boligorganisationen sætter trivsel og udvikling højt på prioriteringslisten. I praksis betyder det, at der skal være plads til, at den enkelte kan præge sin egen udvikling og kontinuerligt forbedre sig og udfordre status quo. Det sikres gennem en åben og ærlig dialog, hvor alle bliver hørt og har mulighed for at sige sin mening højt. Det giver stærke kompetencer og en faglig stolthed.

Du kan desuden se frem til en arbejdsplads, hvor kollegerne har let til smil, der er stor fleksibilitet omkring arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Århus C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Århus C over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1