Rekrutteringsfirma

Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Styromatic er en dynamisk og danskejet elektronikvirksomhed, som leverer EMS-løsninger til både danske og internationale industrivirksomheder. Styromatic er underleverandør til andre virksomheder, hvor Styromatics elektronikløsninger indgår direkte i kundernes forsyningskæde. Det stiller store krav om kvalitet og præcision i de løsninger, som Styromatic leverer.

Styromatic’s elektroniske styresystemer og enheder, indgår i industrielle produkter. Produkterne anvendes indenfor sektorer som industri, energi, telekommunikation, medico, marine og militær.

Styromatic er en ledende producent af elektroniske styringer til dansk og international industri, målt på kvalitet, teknologi og logistik, samt med en høj leveringsperformance og virksomheden producerer både singleprint, kabler og hele boxbuild-løsninger.

Styromatic har ca. 200 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Thailand og Tyskland. Heraf arbejder ca. 65 medarbejdere i Danmark.

Til at understøtte virksomhedens fremadrettede udvikling søges nu en

Økonomichef

Elektronik – EMS-løsninger – Ledende producent

Med reference til virksomhedens administrerende direktør bliver du, som økonomichef, ansvarlig for drift og udvikling af økonomiafdelingen samt ledelsen af 1 økonomimedarbejder. Du får ligeledes funktionsansvaret for 2 økonomimedarbejdere i Thailand. Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at udarbejde regnskaber, lave regnskabsafslutninger samt sikre økonomi- og likviditetsstyring. En af dine hovedopgaver bliver at sikre valutaafdækning i henhold til aftalte rammer. Ydermere kommer du til at lave opfølgning på lagerbeholdninger, investeringer, budgettet samt på KPI’erne. Du vil stå for at lave månedsrapportering til ledelse og bestyrelse samt deltage på bestyrelsesmøder, som en del af ledergruppen. Du får det overordnede ansvar for drift af IT samt HR, samt ansvaret for kommunikation, herunder møder med bank, forsikring etc.

Du har en relevant driftsøkonomisk uddannelse som eksempelvis cand.merc, cand.oecon. eller HD i regnskab. Du har nogle års erfaring med lignende opgaver eventuelt fra en stilling som regnskabs- eller økonomichef gerne i en lignende international produktionsvirksomhed. Du har gode IT-kundskaber og har erfaring med Microsoft Excel og Axapta eller et lignende ERP-system. Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau.

Som person er du meget struktureret og systematisk, og du er god til at få struktur og processer på plads. Du har gåpåmod og er vedholdende, loyal og du har fokus på detaljer og kvalitet. Du har et stort overblik og en stor forretningsforståelse, og du træffer dine beslutninger med udgangspunkt i analyser og grundige overvejelser. Du motiveres af at have indflydelse og ansvar og går gerne forrest. Du er en stærk kommunikator og formidler, der kan begå sig på alle niveauer i en organisation.

Du tilbydes en spændende rolle i en international virksomhed, der befinder sig i en positiv udvikling, hvor du kommer til at være tæt på beslutningerne. Virksomheden har et godt arbejdsmiljø hvor positivitet, udfordringer og godt humør er i højsæde.

Det forventes, at du er bosat i hensigtsmæssig afstand til virksomheden i Brabrand.

Vi arbejder ikke med en ansøgningsfrist, og ansøgningerne bliver derfor behandlet løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sensu, Jørn Skarregaard på +45 28 92 86 74. For yderligere information om Styromatic, se www.styromatic.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Brabrand

Lignende jobs

  • Økonomichef

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Alsidig regnskabschef

    Alsidig regnskabschef søges til HJ Gruppen HJ Gruppen søger en regnskabschef, der med sin erfaring, lyst og energi kan styrke krydsfeltet mellem økonomi, administration og ledelsen. VIRKS..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Investment Manager/Director

    Økonomichef søges til organisation/virksomhed i 8000 Århus C
    • Økonomichef
    • Århus C
    Få mere info
  • Chief Financial Officer

    We are looking for our new Chief Financial Officer to help us take the financial function to the next level in a growing high-tech company with global operations.
    • Økonomichef
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0