Rekrutteringsfirma

Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Charlottenlund

Økonomichef

Proaktiv sparringspartner til opbygning og ledelse af økonomifunktion i nyetableret Shared Service Center

https://uhc.dk/wp-content/uploads/2020/10/Økonomichef_FCG-VIDEO.mp4

First Chair Group er en dansk koncern med markante professionelle virksomheder inden for konsulentbranchen med komplementære ydelser og rådgivning. Vi er samlet +200 passionerede mennesker, der leverer førsteklasses vidensbaserede løsninger til vores kunder baseret på et fundament af værdier som Ordentlighed, Respekt, Transparens og Ansvarlighed.

Som led i en yderligere konsolidering af koncernen skal der etableres et Shared Service Center med forskellige ansvarsområder, herunder en økonomifunktion, som skal understøtte koncernen med alle relevante områder.

Som økonomichef, med reference til direktionen i FCG Holding, bliver du ansvarlig for opbygning af økonomiafdelingen i det nye Shared Service Center. I dag styres dette decentralt i virksomhederne, og den første opgave bliver således at samle økonomi- og regnskabsfunktionerne ét sted. Dernæst skal økonomichefen sikre fortsat udvikling, drift samt daglig ledelse og samarbejde med såvel interne som eksterne økonomiressourcer.

Én af nøgleopgaverne for den nye økonomichef bliver at yde proaktiv økonomisk og finansiel ledelsessparring til direktioner og bestyrelser i de enkelte virksomheder i koncernen. Dette kræver stor kommerciel forretningsforståelse samt indsigt i konsulentverdenen for at kunne udfordre det eksisterende. Formålet er at udvikle og effektivisere forretningsgangene og herunder skabe optimale metodikker, beslutningsværktøjer og processer, som understøtter en sikker drift i dagligdagen og en målrettet udvikling i et langsigtet strategisk perspektiv.

Økonomichefen får således det vigtige ansvar for at opbygge en stærk økonomifunktion, som med effektive processer, værktøjer og proaktivitet kan understøtte den økonomiske og finansielle udvikling af koncernen. Da økonomifunktionen skal skabes fra bunden, kræver det en økonomichef, der formår at veksle imellem, og ikke mindst motiveres af, en blanding af strategisk og analytisk tænkning og meget hands-on opgaver.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Finansiel controlling og business controlling
  • Budgetlægning, opfølgning og analyser
  • Ugentlig og månedlig rapportering
  • Gennemføre årsregnskab på group-niveau
  • Bogholderi samt debitor- og kreditorstyring
  • Risikominimering og risikostyring
  • Cash-flow management og cash pooling
  • Intern kontrol
  • Indkøb og kontraktstyring af leverandører
  • Kontakt til myndigheder i forhold til skat, regnskab mm.
  • Udvikling af processer, værktøjer og metodikker
  • Support til og sparring med direktioner og ledelsesgrupper i organisationen
  • Ledelse, udvikling og motivation af medarbejdere

Du har en relevant økonomisk uddannelse som f.eks. cand.merc.aud., HD-R eller tilsvarende suppleret med min. 3-5 års erfaring fra en lignende stilling i et mindre økonomi set-up, gerne fra rådgivnings-, service- eller konsulentbranchen. Du har din værktøjskasse på plads, hvad angår de finansielle discipliner, og du har udpræget forretningsforståelse, en kommerciel tilgang og er vant til at have fokus på godt købmandskab.

Som person er du kulturbærer, har gennemslagskraft og er en naturlig autoritet. Du tør udfordre det bestående på en reflekterende og konstruktiv facon. Du arbejder selvstændigt, er energisk og proaktiv, og du er god til at kommunikere på alle niveauer. Du er analytisk, struktureret og håndterer effektivt mange ansvarsområder og snitflader med de forskellige stakeholders i hele koncernen.

First Chair Group tilbyder en spændende stilling med stor indflydelse på udvikling af koncernens økonomifunktion. Du bliver en del af en succesfuld og markedsledende gruppe af virksomheder, der tænker utraditionelt og kreativt i en fragmenteret branche. Du får nogle meget passionerede ildsjæle, med hvert deres faglige speciale, som nærmeste kolleger, og der er således alle muligheder for at udvikle sig både fagligt, ledelsesmæssigt og personligt.

Arbejdssted: Charlottenlund (2 min. fra S-tog og 5 min. fra motorvej)

Vil du vide mere om stillingen og First Chair Group, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Research Director, Berit Nørregaard på M: +45 22 88 79 19. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Charlottenlund.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Charlottenlund

Lignende jobs

  • Økonomichef

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Alsidig regnskabschef

    Alsidig regnskabschef søges til HJ Gruppen HJ Gruppen søger en regnskabschef, der med sin erfaring, lyst og energi kan styrke krydsfeltet mellem økonomi, administration og ledelsen. VIRKS..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Charlottenlund

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Charlottenlund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Charlottenlund over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0