Rekrutteringsfirma

kalkulationschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du skarp på både kalkulationer og ledelse, og trives du i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor du har en stor berøringsflade? Ser du dig selv vise vejen i ledelsen af et hold dygtige og passionerede medarbejdere i en international koncern med en åben og dialogbaseret kultur? Så er det måske dig, vi søger!

På vegne af Max Bögl søger vi en kalkulationschef til det danske hovedkontor i Fredericia. Du vil blive den drivende kraft i kalkulationsafdelingen, hvor du følger projekterne fra start til slut, og hvor du sætter retningen for det hold, som sikrer projekternes tilblivelse. Du får en unik mulighed for at præge din egen og holdets rolle og får derudover en central rolle i virksomhedens strategi og fremadrettede succes.

Om jobbet


Som Max Bögls nye kalkulationschef skal du lede den danske kalkulationsafdeling, som pt. består af 4 medarbejdere. Du bliver den drivende kraft i tilbudsprocessen, og med dit overblik og din erfaring sørger du for, at den samlede tilbudsproces forløber smidigt og effektivt. I rollen vil du have en bred berøringsflade både internt og eksternt, og derfor bliver din evne til at samle trådene altafgørende for succes i rollen. Hos Max Bögl har man en detaljeret og defineret proces for kalkulation og tilbudsafvikling, og derfor er erfaring og et indgående kendskab til netop disse processer en ubetinget fordel. Med afsæt i din evne til at se forbedringspotentiale får du en oplagt mulighed for at præge og udvikle såvel processerne som kompetencerne på dit hold.

Dit ansvar som Max Bögls nye kalkulationschef bliver helt overordnet både at sikre retningen og at sætte det hold, som effektivt kan drive udførelsen af hele tilbudsprocessen. Da din berøringsflade med interessenter, såvel internt som eksternt, er bred, er det vigtigt, at du har solid erfaring med både den udførende del af projekterne og med kalkulationsprocesserne – og at du derudover har et stærkt og godt netværk.

Dine arbejdsopgaver vil desuden bestå af:

• Kalkulation i forbindelse med licitationer og andre nyindkomne projekter, herunder fx indhentning af tilbud fra underentreprenører, at sikre at priserne er korrekt sat op mm.
• Deltagelse i pipeline-styring og samtidig at bidrage i bearbejdningen af ordretilgang og nye opgaver; derfor er bl.a. et solidt netværk en fordel. Disse opgaver varetages i samarbejde med direktøren og regionschefen, hvor du er med til at tilrettelægge strategien og sikre en sund pipeline
• Risikovurdering, vurdering af afkast mm. i forbindelse med indkomne opgaver
• Projektgranskning i forhold til kontinuerligt at optimere kalkulationsprocessen

Om dig


Som person er du løsningsorienteret, besidder et godt overblik og har en involverende tilgang til dit arbejde. Du tager ansvar og er en god, synlig og motiverende leder. Da du hver dag skal samarbejde med mange forskellige interessenter – fra eksterne samarbejdspartnere til egne kolleger – er det vigtigt, at du har stærke samarbejdsevner og bidrager til gode, faglige drøftelser og dialoger.

Derudover har du:
• Relevant uddannelse som ingeniør eller bygningskonstruktør
• Ca. 10 års dokumenteret erfaring med kalkulation/tilbudsledelse, primært inden for totalentrepriser – meget gerne på byggerier i størrelsesorden +100 mio. kr. inden for logistik og boligbyggeri
• Forventeligt erfaring som leder. Er ledelse nyt for dig, vil du blive klædt på til at bestride ledelsesrollen
• Et stort netværk inden for byggebranchen i Danmark, og dit netværk omfatter sikkert både rådgivere såvel som underentreprenører
• Højt niveau af detalje- og kvalitetsfokus, så du formår at sikre, at kalkulationer og tilbud rammer inden for skiven
• Gode formidlingsevner i både tale og skrift på dansk og engelsk – tysk er en fordel, men ikke et krav
• Erfaring med at arbejde i Revit og iTWO – eller lysten og evnerne til at sætte dig ind i det

Om Max Bögl


Max Bögl en af de største bygge-, teknologi- og servicevirksomheder inden for tysk byggeindustri og tæller 6.500 højt kvalificerede medarbejdere, fordelt på flere end 40 lokaliteter, og med en årsomsætning på rundt regnet 2 mia. euro.
Max Bögl tilbyder alt fra skræddersyede individuelle løsninger til bæredygtige helhedsløsninger af højeste byggetekniske og økologiske kvalitet. Virksomheden har høj egenproduktion med eget stålbyggeri, egne elementfabrikker, en topmoderne vogn- og maskinpark samt egne råstoffer og byggematerialer.

Max Bögl etablerede kontor i Danmark i 2014 med hovedkontor i Fredericia og et regionskontor i Glostrup, hvorfra de opererer i hele Danmark. Afdelingen i Danmark beskæftiger sig med totalentrepriser, hovedentrepriser og råhus-entrepriser, men råder over kompetencer inden for alle byggeriets områder.

Vil du med på holdet?


Søg stillingen ved at trykke på ”ansøg”. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Max Bögl. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. For yderligere information om jobbet kan du kontakte Team Leader Thomas Randrup på tlf. +45 22 27 89 39.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Esbjerg

    CFO, Nicehair – en del af Egmont Forretningssparringspartner til CEO og ledergruppe. Ansvarlig for Økonomi, IT, HR og ESG i en succesfuld e-commerce virksomhed med flere e-handelspriser bag sig..
    • Økonomichef
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Økonomichef i Grindsted

    BeskrivelseEr du en erfaren og driftssikker Økonomichef med en solid baggrund inden for rapportering og kvalitetssikring, eller har du ambitioner om at blive en del af en solid ledergruppe, hvo..
    • Økonomichef
    • Grindsted
    Få mere info
  • Økonomichef i Billund

    Økonomichef Har du lyst til at være en del af en virksomhed i rivende udvikling og blive ansvarlig for at drive økonomi og regnskab samt løbende digitalisere og automatisere processer og forret..
    • Økonomichef
    • Billund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1