Økonomiansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

For Danita Tekstil søger vi en alsidig, driftssikker og hands-on økonomiansvarlig med solid regnskabsmæssig baggrund og bred erfaring med økonomistyring og bogholderi.



VIRKSOMHEDEN
Danita Tekstil er en handels- og udviklingsvirksomhed beskæftiget med udvikling, import, salg og eksport af strømper, strømpebukser, sømløse artikler og basisbeklædning. Produkterne fremstilles hos samarbejdspartnere i bl.a. Italien, Tyrkiet og Kina og leveres som private label til dagligvarekæder og modekunder i Norden.

Hovedsædet ligger i udkanten af Århus og er udgangspunktet for alle indsatser og operationer i relation til afsætningen, mens indkøb og leverandørkontakt varetages i nært samarbejde med indkøbskontoret i Italien. Det danske hovedkontor ledes af Division Manager, som har ansvaret for alle salgsaktiviteter samt daglig ledelse. Danitas ejer og administrerende direktør har base på kontoret i Italien og er hovedansvarlig for kontakten med leverandører.

Virksomhedens kernekompetence er at skabe værdi for kunderne via et tæt og kreativt samarbejde omkring kollektioner, design, rådgivning om trends inden for kategorien og ikke mindst tilbyde stor fleksibilitet og præcision i leverancen. Danita er kendt for sit høje service- og supportniveau, store kreativitet i produkt-, koncept- og kampagneudviklingen, hvor bæredygtighed spiller en stor rolle samt for en åben og ærlig dialog med kunden. Derfor er kunderelationerne tætte, langvarige og i løbende udvikling.

STILLINGEN
Du får en nøglerolle i virksomheden, hvor du bliver ansvarlig for den økonomiske og regnskabsmæssige drift og opfølgning, rapportering, bogholderi, administration og en række andre opgaver. Du får tæt samarbejde med virksomhedens ledelse og dine kollegaer samt en bred kontaktflade til kunder, leverandører, revisor o.a. samarbejdspartnere.

De centrale ansvars- og arbejdsområder er bl.a.:

  • Drive og udvikle bogholderifunktionen; herunder håndtere debitorer og kreditorer, bogføring, afstemninger, betalinger, rejseafregninger, lageropgørelser mv.
  • Udarbejde måneds- og kvartalsrapporter på bl.a. salg og db samt løbende lave analyser og rapporter til støtte for salg og ledelse.
  • Betaling og afstemning af moms samt toldafregning.
  • Samarbejde med bank, offentlige myndigheder og ikke mindst revisor (bl.a. ifm. årsregnskab).
  • Administrative opgaver som håndtering af løn, pension, sundhedssikring, ferieregnskab, sygefravær, forsikringer, telefoni, opdatering af personalehåndbog o.lign.
  • I samarbejde med ledelsen udvikle rapportering, arbejdsgange, IT-anvendelse og forretningsprocesser i det hele taget.

Der er således tale om en meget bredt funderet rolle, hvor du har en finger med i mange af virksomhedens vitale processer og bliver inddraget i både store og små beslutninger. Du skal samtidig være indstillet på at være meget operativ og arbejde selvstændigt med mange af dine opgaver.

KANDIDATEN
Vi lægger vægt på, at du har konkret erfaring med en stor del af de listede opgavetyper – meget gerne fra en handelsvirksomhed med indkøb og afsætning både i ind- og udland.

Du skal være vant til at arbejde selvstændigt, sikre fremdrift i løsningen af dine opgaver og tage ansvar for kvalitet, levering og overholdelse af deadlines inden for dine ansvarsområder.

Fagligt er du en ”finansiel blæksprutte” med et solidt regnskabsmæssigt fundament, gode administrative evner og stærke IT-kompetencer. Du har en systematisk og organiseret arbejdsstil, er meget hands-on og fokuseret på at ”få tingene gjort”. Du har samtidig et naturligt fokus på at optimere og forenkle procedurer og arbejdsgange samt sikre effektivitet og præcision i dit arbejde.

Det er vigtigt, at du er en udpræget team-player, som trives i en mindre organisation med en høj grad af samarbejde og dialog og hvor alle tager ansvar for indfrielse af mål og udvikling af virksomheden.

Det er en fordel men ikke et krav, hvis du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse.

GAGEPAKKE
Fast løn på konkurrencedygtigt niveau, pension, sundhedssikring, frokostordning, mobil, IT mv.
En vis fleksibilitet ifht. hjemmearbejde.

SPROG OG IT
Dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.
Excel og ERP-system på højt niveau (meget gerne erfaring med Navision).

CV / ANSØGNING
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef

Lignende jobs

  • Økonomichef i Hele Jylland

    Økonomichef søges til organisation/virksomhed i Hele Jylland
    • Økonomichef
    • Hele Jylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Grønland

    Fri kontakt
    Er du ekstremt detaljeorienteret, god til at holde struktur i dine arbejdsopgaver, og har du en passion for bogholderi? Så er du måske vores nye regnskabschef i vores administration hos Hotel Hans Egede A/S. Om jobbet som regnskabschef.
    • Økonomichef
    • Grønland
    Få mere info
  • Økonomichef i Storkøbenhavn

    Til international virksomhed søges en kompetent Head of Finance. Du får det fulde ansvar for finance funktionen i Danmark og søsterselskaber og skal operere på strategisk niveau kombineret med at v..
    • Økonomichef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Økonomichef i Søborg

    KALKULATIONSCHEF, SØBORGVil du være med til at vinde store og spændende projekter for en af Danmarks største entreprenører, og trives du med at udvikle dig selv og dit team, så er du måske vore..
    • Økonomichef
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
2. juli 2024 57
1. juli 2024 57
30. juni 2024 58
29. juni 2024 59
28. juni 2024 60
27. juni 2024 64
26. juni 2024 68
25. juni 2024 69
24. juni 2024 66
23. juni 2024 65
22. juni 2024 65
21. juni 2024 65
20. juni 2024 67
19. juni 2024 65
18. juni 2024 60
17. juni 2024 61
16. juni 2024 64
15. juni 2024 64
14. juni 2024 67
13. juni 2024 67
12. juni 2024 64
11. juni 2024 66
10. juni 2024 63
9. juni 2024 63
8. juni 2024 62
7. juni 2024 63
6. juni 2024 62
5. juni 2024 65
4. juni 2024 63
3. juni 2024 63
2. juni 2024 67