Forretningsorienteret CFO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup


Kan du styre Forsikring & Pension økonomisk sikkert gennem en udviklingsrejse? Og kan du skabe overblik i et komplekst regnskab, så er det dig, vi leder efter.</strong

Brancheorganisationen Forsikring & Pension (F&P) er en moden brancheorganisation i udvikling. Vi står over for implementering af en ny strategi, herunder en større omstrukturering og etablering af en ny økonomimodel. Som vores nye CFO vil du spille en afgørende rolle i skabelsen af økonomimodellen, og du vil blive en drivende kraft i etableringen af det nye F&P, hvor vi – som noget nyt – bl.a. vil kommercialisere en del af vores brancheløsninger.<br /
Ledelse og udvikling
Med reference til vores adm. direktør vil du indgå i ledelsesgruppen og blive en vigtig økonomisk og forretningsmæssig sparringspartner for den øvrige ledelse. Det bliver dit primære ansvar at lede og udvikle vores økonomifunktion, bidrage i den daglige økonomistyring og drive etableringen af en ny økonomimodel samt etablere vores brancheløsninger på kommercielle vilkår.

F&P er en politisk medlemsorganisation, der favner bredt. Udover politisk interessevaretagelse drifter F&P også flere garantifonde, og dertil kommer udvikling og drift af flere brancheløsninger. Som CFO i F&P vil du derfor have ansvaret for alt fra kontingentberegninger til forretningsmæssige nøgletal og styringsværktøjer. Pt. består F&P af 12 meget forskelligartede organisationer, hvor det årlige likviditets-flow er på mere end 1 mia. kr.<br /
Som vores nye CFO kan du skabe overblik over det komplekse og implementere gode styringsredskaber – og samtidig være med til at bygge helt nye brancheløsninger op. Du har ansvaret for den økonomiske styring af alle organisationerne i tæt samarbejde med de enkelte organisationer, og du byder ind med optimering af interne processer.

Du vil drive processerne og får ansvaret for:
  • at udvikle økonomifunktionen
  • en effektiv drifts-, likviditets-, og økonomistyring
  • udarbejdelse af interne og eksterne regnskaber
  • udarbejdelse af og opfølgning på budgetter, analyser og nøgletal
  • evaluering og optimering af kontingentstruktur
  • opbygning af smart og informativ ledelsesrapportering
  • at medvirke til at udvikle effektive forretningsgange og optimere vores administrative processer i tæt sparring med direktionen
  • bidrage til kommercialisering af brancherelevante services
  • kontakt til revision, forsikring og andre relevante leverandører.


Faglige kompetencer, godt humør og positiv indstilling
Du brænder for ledelse og kan skabe resultater gennem andre, men du kan også lide selv at have "hands on" på opgaverne. Du er udviklingsorienteret og tør udfordre måden, tingene bliver gjort på i dag, og du har lysten og evnerne til at udvikle økonomifunktionen, der vil bestå af dig og to engagerede kolleger.

Derudover forestiller vi os, at du har:
  • flere års relevant erhvervserfaring – måske fra revision eller lignende
  • en teoretisk baggrund fra cand.merc.aud., HD-R eller lignende
  • erfaring med ledelse og evner at begejstre og motivere kolleger og medarbejdere, så alle trækker i samme retning
  • erfaring med den finansielle sektor og foreninger
  • styr på data og et excel-ark ved hånden. Vores økonomisystem er AX.


Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Thomas Brenøe på [email protected] eller 41 91 90 02 eller underdirektør Louise Thomsen på [email protected] eller 41 91 90 32.

Hvem er vi?
Forsikring & Pension er et fællesskab for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark, og vi arbejder hver dag for at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer – så de kan skabe størst mulig værdi for <emderes kunder, danskerne. Det gør vi både ved at udvikle og levere værktøjer og løsninger til vores medlemmer og ved at arbejde for, at vi nu og i fremtiden har en stærk og velfungerende forsikrings- og pensionssektor. Det er vigtigt for vores velfærdssamfund.

Hos Forsikring & Pension kommer du til at arbejde sammen med ca. 140 kollegaer i Tuborg Havn. Vi værner om den høje faglighed, da den er afgørende for, at vi kan varetage forsikrings- og pensionsbranchens interesser. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, og at vi har det godt sammen. Derfor arbejder vi løbende på, at Forsikring & Pension er en god og sund arbejdsplads, hvor vi trives. Det betyder også, at vi har fokus på kompetenceudvikling og dine muligheder for at præge, hvordan dine arbejdsopgaver skal udvikle og udfolde sig.<br /
Læs mere om Forsikring & Pension som arbejdsplads på www.forsikringogpension.dk.<br /
Sådan ansøger du

Send din ansøgning med relevante bilag, så vi har den senest den 6. juni 2021. Vi forventer at holde første samtalerunde den 10. og 11. juni og anden samtalerunde den 21. og 22. juni ved fysisk møde. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. september 2021. Vi anvender desuden personlighedstesten Neo PI-R i ansættelsesforløbet.

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaber. Vi varetager branchens interesser og arbejder for, at branchen bliver kendt for sit bidrag til at løse nogle af de største udfordringer, det danske og internationale samfund står over for. Det drejer sig om velfærd og tryghed for den enkelte dansker, og det drejer sig om bæredygtighed og den nødvendige grønne omstilling.</em
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3ea4f324)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Hellerup
  • Søndag den 06. juni 2021

Lignende jobs

  • Regnskabschef

    Vor klient er et datterselskab af en mellemstor koncern, som er en af verdens førende producenter af værktøj til industri. Koncernen beskæftiger over 6000 personer og omsætter for mere end 7 millia..
    • Økonomichef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • CLOSED - CFO

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Group CFO

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Ansvarsfuld og initiativrig Financial Manager søge...

    BeskrivelseEr du en erfaren Financial Manager, der trives med at jonglere med tal og processer? Vil du være en del af et professionelt team hos en internationalt anerkendt arkitektvirksomhed me..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1