CEO - Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Front-Z er i dag en af Europas største leverandører af malede MDF-låger. Front-Z er en moderne og innovativ familievirksomhed, som er baseret på tillid. Virksomheden bygger på en solid håndværksmæssig baggrund og har derfor kompetencerne inden for feltet. Virksomheden er en videreførelse af Linnebergs Maskinsnedkeri, som blev etableret af Holger Linneberg tilbage i 1989. I dag leder sønnen Henrik Linneberg virksomheden. Front-Z har opnået kraftig og hurtig vækst, og virksomheden er gået fra at have 6 ansatte i 2003 til i dag at have omkring 60 medarbejdere.

Fleksibilitet og fællesskab vægtes højt. Front-Z er en dialogbaseret familievirksomhed, hvor kundekredsen typisk består af såvel større internationale koncerner, som mindre ejerledede virksomheder.

For yderligere informationer om Front-Z se www.front-z.dk.

Økonomichef til produktionsvirksomhed

Ledelse og hands-on

Med reference til den administrerende direktør bliver du ansvarlig for økonomi, bogholderi, HR, IT og kommunikation. Du får ledelsesmæssigt ansvar for en økonomiassistent og indgår i en ledergruppe, som du arbejder tæt sammen med. Dine arbejdsopgaver omfatter udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber, finansiel rapportering til direktion og bestyrelse, budgettering og budgetopfølgning, udarbejdelse og formidling af KPI’er til produktionen samt de ad hoc opgaver, der naturligt kommer til en nøgleposition i en virksomhed i vækst. Du har en bred berøringsflade internt i organisationen, men også eksternt, da du er kontaktperson til eksterne samarbejdspartnere (revisor, bank, forsikring mm.).

Du har en regnskabsmæssig uddannelse – eksempelvis HD-R eller anden relevant uddannelse. Du har måske en baggrund fra revisionsbranchen, men det væsentlige er dog, at du har en god økonomisk indsigt og en solid regnskabsmæssig erfaring. Har du erfaring fra en produktions- og/eller ejerledet virksomhed vil det være en fordel. Du har en stærk IT-forståelse, er rutineret bruger af Excel og har et godt kendskab til ERP-systemer. Du har gode sprogkundskaber og behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Har du kendskab til tysk eller de skandinaviske sprog vurderes det som en fordel.

Som person er du proaktiv og selvkørende, men er samtidig en holdspiller. Du er imødekommende og har et godt humør. Du arbejder systematisk og struktureret og er god til at overholde deadlines, da du har et godt overblik. Du har viljen og lysten til at varetage de mange og forskelligartede opgaver, som stillingen byder.

Du tilbydes en spændende og alsidig stilling i en hastigt voksende virksomhed med en sund økonomi. Du får mulighed for stor indflydelse og for at sætte dit eget præg i en nøgleposition.

Vi forventer du bor i hensigtsmæssig køreafstand til virksomhedens lokation i Herning.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning til:

CEO Henrik Linneberg

[email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Herning
  • Fredag den 20. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Herning over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1