Regnskabschef til [xxxxx] & Gymnasier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Regnskabschef til Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Vi søger en analytisk, struktureret person, som har det godt i dialogen og samarbejdet med andre mennesker. Du har forståelse for både detaljen og helheden samt lyst til at formidle tal og sammenhænge, så det giver mening for andre – også uden for egen afdeling.

Du kan lide at tilegne dig viden og er interesseret i at være en del af en selvejende uddannelsesinstitution med deraf følgende arbejde med og forståelse af regler, bekendtgørelser og lovgivning på dette specialområde.

Du bliver leder af økonomiafdelingen, som består af 6 engagerede medarbejdere, som håndterer hele institutionens økonomi og løn. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, som vi alle bidrager positivt til, og hvor kollegaer, fleksibilitet, frihed under ansvar og indflydelse prioriteres højt.

Din baggrund kan for eksempel være revisor, controller eller måske regnskabschef. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Navision (evt. Navision Stat), kendskab til formålsregnskab og er superbruger på Excel.

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier er en uddannelsesinstitution med ca. 2.600 elever og ca. 430 ansatte med adresser i Herning, Ikast og Hammerum (Agroskolen). Vi tilbyder en lang række forskellige tekniske, merkantile og landbrugsrettede erhvervsuddannelser, de gymnasiale uddannelser HHX og HTX, 10. klasse samt kurser og efteruddannelse.

Tiltrædelse, løn og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse snarest muligt.
Ansættelsen er på fuldtid og sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation. Blandt personalegoderne er der en attraktiv betalt pensionsordning.

Yderligere oplysninger om stillingen
Du er velkommen til at høre mere om stillingen ved at kontakte Økonomi- og administrationsdirektør Lone Bech på mobil 2542 4503.

Ansøgningsfrist og ansættelsesprocedure
Ansøgningsfrist mandag den 14. februar kl. 9.00.
Vi afholder to samtalerunder. Mandag den 21. februar samt igen fredag den 25. februar. Mellem første og anden samtalerunde vil der blive gennemført en profilanalyse af de kandidater, der indkaldes til anden samtalerunde


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Herning over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1