Rekrutteringsfirma

Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hirtshals

Cosmos Trawl er via sin stærke markedsposition en sund virksomhed, der fortsat investerer og gror. Som økonomichef får du en central rolle med stor grad af medindflydelse og handlefrihed samt mulighed for at være hands-on på optimerings- og automatiseringsprocesser i en virksomhed, der arbejder for at gøre en forskel for fiskerierhvervet. Med reference til selskabets adm. direktør får du ansvar for et mindre team, der består af erfarne og solide medarbejdere på forskellige lokationer i Danmark.

Ansvar for udvikling økonomifunktionen
Du bliver ansvarlig for ledelse af økonomiområdet, hvor du har to personer i direkte reference og yderligere to personer, som er placeret i datterselskaber. Derudover har du ansvar for at styrke og udvikle funktionen gennem analyser, optimering og digitalisering. Endelig bliver du ansvarlig for selskabets IT-drift.

Dine primære opgaver er:

  • Deltage aktivt i beslutningsprocesser som wingman og sparringspartner for adm. direktør
  • Deltage på bestyrelsesmøder som regnskabsansvarlig i Cosmos Trawl, Nordsøtrawl og Strandby Net
  • Sparring med sælgere omkring økonomi og projekter, hvor du visualiserer optimeringsmuligheder
  • Udvikling, herunder automatisering og digitalisering af processer og arbejdsgange og integration af system til timeregistrering i produktionen
  • Aflægge måneds-, halvårs- og årsregnskaber
  • Likviditetsstyring og finansiel controlling
  • Månedsopgørelser og lageropfølgning
  • Debitor- og kreditorstyring
  • Bogføring af finansielle produkter (moms, skat, afgift, rente mv)
  • Resultatanalyse af udvalgte projekter
  • Kontraktopfølgning på diverse leverandørkontrakter og samarbejder
  • Håndtering af IT i samarbejde med leverandører

For at opnå succes i funktionen skal du på kort sigt etablere et godt samarbejde med medarbejdere samt sikre succesfuld rapportering til Island. Desuden skal du hurtigt sikre fokus på igangværende projekter og investeringer. På længere sigt skal du være en nøgleressource i bl.a. selskabsintegration og frasalg af lokaler.

Hands-on og løsningsorienteret wingman
Din uddannelsesmæssige baggrund er givetvis på cand.merc.- eller HD-niveau, evt. med en baggrund fra revision. Du har 3-5 års erfaring fra en tilsvarende stilling med ansvar for et mindre team og bred indsigt i og erfaring med alle regnskabsmæssige discipliner. Det er en fordel, hvis du har indsigt i den maritime verden, og har du erfaring med håndtering af afdelinger, som er geografisk spredt, er det absolut et plus. Du er forhandlingsstærk og -vant med et skarpt fokus på synergier og besparelser, en erfaring du har fra projektøkonomi og efterkalkulation.

Som økonomiansvarlig har du god analytisk forståelse og anvender dette i det daglige arbejde. Du kommunikerer tal på en forståelig måde og i relation til modtagerne, der kan være salgsorganisationer eller eksterne partnere som f.eks. revisor eller pengeinstitut. Som leder skaber du medindflydelse, hvor det overhovedet er muligt, og i din rolle som sparringspartner for direktionen er du eminent til at lede opad. Du søger løsninger frem for at gå i konflikt og evner at forfølge mål på såvel kort som på lang sigt. Dine kolleger oplever dig som en hands on-person, der trives et i uformelt miljø og ikke er bleg for at springe ind der, hvor holdet mangler hjælp. Du skal være indstillet på, at man i mindre organisationer har flere hatte på, og ingen opgave er for lille eller for stor. Som person har du en naturlig autoritet og kan indtage rummet, ligesom du arbejder med en tilpas detaljeringsgrad, uden at miste overblikket, og træffer gennemarbejdede beslutninger med afsæt i risici og konsekvenser.

Del af en virksomhed med et stærkt brand
Kan du se dig selv som en del af en virksomhed med et stærkt brand, som leverer trawls af høj kvalitet og skaber værdi for kunder via bl.a. høje fangstrater og lavt brændstofforbrug, kombineret med at der ydes høj service, så er dette job en fantastisk mulighed. På sigt kan en væsentlig opgave være at medvirke i at integrere afdelinger samt sammensmelte og udvikle administrationsorganisationen, hvorfor din egen karriere også vil udvikle sig imod et nyt niveau.

Arbejdssted: Hirtshals


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hirtshals.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Hirtshals

Lignende jobs

  • Økonomichef

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Forretningsorienteret CFO

    Brænder du for, gennem økonomiske og analytiske indsigter, at understøtte væsentlige strategiske beslutninger i tæt samspil med virksomhedens CEO, bestyrelse og professionelle kapitalfondsejer? Har..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Regnskabschef

    En nøglefunktion med stor mulighed for personlig og faglig udvikling I stillingen som regnskabschef hos [xxxxx] refererer du direkte til virksomhedens direktør, og du får an..
    • Økonomichef
    • Sindal
    Få mere info
  • Scandinavian Medical Solutions søger en udviklings...

    Har du lyst til at stå i spidsen for en korrekt og professionel regnskabshåndtering og rapportering i økonomiafdelingen hos en spirende handelsvirksomhed i Aalborg? Hos Scandinavian Medical Solutio..
    • Økonomichef
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hirtshals

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hirtshals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Hirtshals over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0