Rekrutteringsfirma

Proaktiv forretningsorienteret Økonomichef til spændende projektvirksomhed i Hørsholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Har du dyb indsigt i projektforretning, erfaring med - og god forståelse for projektregnskab så er du måske ProInvents nye Økonomichef.

Accountor Danmark A/S søger for vores kunde ProInvent A/S, som er beliggende i Hørsholm, en fagligt stærk, analytisk og selvkørende Økonomichef med erfaring i budgetopfølgninger og projektregnskaber. ProInvent er en projektbaseret virksomhed, der leverer specialmaskiner, produktionsanlæg og integreret produktudvikling af høj kvalitet primært til MedTech og farma-industrien.

ProInvent har flere og flere større projekter der kræver systematik og optimeringer i projekteksekveringerne med henblik på at levere den rette kvalitet til vores kunder. Det er ProInvents ambition, at deres kunder, selv med den større kompleksitet skal opleve, at ProInvent leverer det specificerede produkt, med den aftalte kvalitet til den aftalte tid og pris. Derfor videreudvikler ProInvent sin projektmodel, vil være mere datadrevet og have en tættere budgetopfølgning gennem en stærk, proaktiv økonomichef. Hvis du vil tage udfordringen op og tror på at du kan gøre en positiv forskel i indtjeningsniveau er du måske ProInvent’s nye økonomichef

Din personlighed og integritet er derfor af højeste betydning, men den rette person har helt sikkert også nogle vigtige faglige kompetencer og erfaring, herunder:

  • Erfaring med relevante IT-systemer - inkl. ERP-systemer og projektstyringsværktøjer.
  • Erfaring med at lede økonomiområdet med en proaktiv tilgang til forretningsudvikling
  • Forstår vigtigheden af relevante og stærke strukturer, rapportering og compliance, og har dokumenteret erfaring med at designe og have ansvar herfor og udvikle området i samarbejde resten af organisationen og ledelsen.
  • Fakturering iht. kontrakter, aftaler og timeopgørelser
  • Budgetopfølgningserfaring i projekter som en del af den løbende finansielle optimering
  • Perioderegnskaber samt årsregnskab
  • Erfaring med DK-GAAP samt IFRS.
  • Pengestrømsplanlægning og pengestrømsstyring
  • Planlægning og optimering af kapitalstruktur
  • Praktisk erfaring og ønsker at arbejde i en mindre men dynamisk organisation.
  • Strategisk planlægning og modellering


  • I ProInvent sætter man stor pris på personlighed og håber du kan tilføre endnu mere værdi med din. En del af din personlighed er helt sikkert en høj påskønnelse af andre mennesker, team og teamfokus. ProInvent opnår sine stærke resultater gennem et stærkt og åbent teamsamarbejde, og du skal værdsætte og søge en sådan adfærd som en del af dit naturlige jeg. Du har en relevant uddannelse og baggrund inden for økonomi.

    Udover ansvaret for økonomiområdet omfatter Økonomichefrollen også ansvaret for et samlet setup og drift af IT, Jura og HR. Det forventes, at du har ledelseserfaring.

    Du arbejder i et internationalt miljø. Du taler og skriver flydende dansk og engelsk. Endvidere motiveres du af at arbejde i en innovativ og udviklingsorienteret virksomhed med mange tekniske profiler, hvor du kan være med til at præge og udvikle og derigennem gøre en forskel for indtjeningen. På det mere personlige plan er du udadvendt, velkommunikerende og åben, da du i denne stilling vil få en bred kontaktflade.

    Du tilbydes i denne stilling attraktive ansættelses- og lønforhold efter kvalifikationer og erfaring, samt ansættelse i en åben og meget engageret virksomhed, med et højt fagligt niveau og mange spændende projekter der virkeligt giver mening.

    sproces


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

    Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Økonomichef
    • Hørsholm

    Lignende jobs

    • Regnskabschef med passion for månedsregnskaber og ...

      Er du passioneret inden for landbrugsforretning og har en kærlighed for tal og regnskab? Har du erfaring med månedsregnskaber, årsregnskab og ESG-ledelse? Er du en ansvarstagende leder, der trives .
      • Økonomichef
      • Helsinge
      Få mere info
    • Økonomichef

      Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
      • Økonomichef
      • Hele Danmark
      Få mere info
    • Alsidig regnskabschef

      Alsidig regnskabschef søges til HJ Gruppen HJ Gruppen søger en regnskabschef, der med sin erfaring, lyst og energi kan styrke krydsfeltet mellem økonomi, administration og ledelsen. VIRKS..
      • Økonomichef
      • Hele Danmark
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hørsholm

    Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte økonomichef i Hørsholm over tid

    Dato Alle jobs som økonomichef
    7. september 2024 0
    6. september 2024 0
    5. september 2024 0
    4. september 2024 0
    3. september 2024 0
    2. september 2024 0
    1. september 2024 0
    31. august 2024 0
    30. august 2024 0
    29. august 2024 0
    28. august 2024 0
    27. august 2024 0
    26. august 2024 0
    25. august 2024 0
    24. august 2024 0
    23. august 2024 0
    22. august 2024 0
    21. august 2024 0
    20. august 2024 0
    19. august 2024 0
    18. august 2024 0
    17. august 2024 0
    16. august 2024 0
    15. august 2024 0
    14. august 2024 0
    13. august 2024 0
    12. august 2024 0
    11. august 2024 0
    10. august 2024 0
    9. august 2024 0
    8. august 2024 0