Rekrutteringsfirma

Udviklingsorienteret og operationel regnskabschef søges til spændende forsyningsvirksomhed beliggende i Avedøre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Beskrivelse

Virksomheden har ambitioner om at styrke økonomiafdelingen og har derfor oprettet en ny stilling som regnskabschef, som vil overtage en portefølje af ansvars- og arbejdsopgaver fra økonomichefen.

Som regnskabschef får du et stort ansvar og dine væsentligste opgaver bliver at styrke, optimere og supportere regnskabsteamet. Der vil også være opgaver hvor du er udførende. Virksomheden står overfor en opgradering af deres ERP-system, og du vil være en central nøglemedarbejder i denne proces. Du skal derfor tænke i muligheder og løsninger og gerne udfordre den eksisterende måde at arbejde på. Din hverdag vil derfor være alsidig, bestående af både driftsmæssige og udviklingsorienterede opgaver. Du vil have god mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsgange og processer. Det forventes ligeledes at regnskabschefen agerer sparringspartner for økonomichefen.

Regnskabschefen får det faglige og personalemæssige ansvar for regnskabs- og lønteamet som består af tre medarbejdere. Teamet er tilknyttet økonomiafdelingen og regnskabschefen refererer til økonomichefen.

Arbejdsopgaver

Du kan se frem til følgende opgaver og ansvarsområder.

  • Ledelse, udvikling og motivation af medarbejderne i teamet
  • Kontaktperson til revisionen
  • Måneds- og årsafslutning
  • Ansvarlig for regnskabselementet i ledelses- og koncernrapportering og årsrapporter
  • Skatteopgørelse, indberetning af selvangivelser og udarbejdelse af TP-dokumentation
  • Bidrage med økonomiske analyser, finansiel controlling og data kvalitetssikring
  • Ansvarlig for ajourføring og vidensdeling af gældende lovgivning indenfor regnskabsområdet
  • Optimering og udvikling af forretningsgange og processer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en virksomhed, som arbejder med udnyttelse af ressourcer til klimavenlig energi, og som bidrager til renere bymiljøer i det meste af hovedstadsområdet. Virksomheden beskæftiger ca. 175 ansatte fordelt på tre lokationer i hovedstadsområdet, og er Danmarks største virksomhed indenfor deres forsyningsart. Der eksisterer en behagelig og uformel atmosfære i virksomheden, og der lægges vægt på godt samarbejde på tværs af organisationen.

Virksomheden tilbyder gode personaleforhold såsom mulighed for hjemmearbejde, sundhedsforsikring, pensionsordning, frokost- og massageordning, fitnessrum og har desuden en meget aktiv personale- og idrætsforening. Derudover har virksomheden ligeledes fokus på kompetenceudvikling af medarbejdere hvorfor der vil være gode muligheder for efter- og videreuddannelse.

Personlige kompetencer

Du har tidligere beskæftiget dig med alle discipliner indenfor regnskab og din regnskabsmæssige værktøjskasse er derfor i orden. Du er fagligt stærk og en selvstændig person, som ved hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i dit team og din arbejdsplads og forstår samtidig at motivere og udfordre både medarbejdere og kollegaer på tværs af hele organisationen.

IT-kompetencer

Du har flair for IT, herunder især erfaring med ERP-systemer.

Uddannelse & Erfaring

Relevant økonomisk uddannelse, såsom HD-R, cand.merc.aud eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling og gerne erfaring fra revisionsbranchen.

Sprog

Dansk i skrift og tale

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat på 37 timer inkl. frokost.

Ansættelse sker i henhold til KL’s overenskomster med mulighed for forhandling om kvalifikationstillæg.

Virksomheden lægger vægt på et godt og sikkert arbejdsmiljø, derfor er det er en forudsætning, at du vaccineres ved ansættelsen. Det drejer sig om følgende vacciner: Polio, stivkrampe samt hepatitis A og B. Virksomheden betaler udgifterne til vaccination.

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Hvidovre

Lignende jobs

  • CLOSED - CFO

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Group CFO

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Struktureret og kompetent Regnskabschef med drive ...

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Regnskabschef til Retur

    Er du passioneret omkring økonomi og regnskab, og trives du med at levere service på højt niveau til virksomheder? Er du udadvendt og motiveres af at arbejde i et miljø med høj faglighed? Så er den..
    • Økonomichef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0